31 trendovska ideja umjetnosti noktiju za nokte na lijes

21. Goli ružičasti nokti na lijesu sa kamenčićima

Za dane kada se ne možete odlučiti, goli je savršen nokat. Ide uz sve. Nije važno kako se toga dana šminkate ili kakvu odjeću ste spojili, vaši goli nokti uvijek će pasati, a ova gola-ružičasta nijansa savršena je za stvaranje biserne nijanse. Naravno, pomažu i kamenčići.

Goli ružičasti nokti na lijes sa kamenčićima

Izvor: @chaunlegend

22. Burgundski mat nokti s crnim detaljima

Rekli smo vam da će nokti s negativnim svemirom biti veliki, a evo još jednog primjera, u kojem se miješaju sjajno bordo, mat tamnocrveno i istaknuti nokat, lijevo goli, ali s crnim detaljima.

Dugi burgundski mat nokti na lijes

Izvor: @laquenailbar

23. Goli nokti na lijes sa srebrnim razbijenim staklom

Jeste li ikada vidjeli razbijene staklene čavle? Ili čavli slomljenog stakla kakvi su i inače poznati? Pa, sjećate se da smo vam rekli da su goli nokti na lijesu savršena baza? Evo zašto … Samo dodavanjem jednog nokta s tim srebrnim razbijenim staklom, holografskim komadima, imate potpuno novi dizajn, potpuno novi izgled, potpuno novi način začinjavanja stvari.

Goli nokti na kovčezima sa zlatnim šljokicama

Izvor: @jessysnaglar

24. Ljubičasti ombre & Negativni svemirski lijesovi

Ovi nokti su nevjerojatni iz svih pravih razloga. Prvo, ta ljubičasta i bijela kombinacija, posebno s crnom vanjskom linijom, apsolutno je fantastična. Isto biste mogli učiniti i s crvenom bojom za krvave nokte vještica! No, cijeli je izgled sjajno spojen, negativan prostor s crnim detaljima, ta prekrasna mat ljubičasta koja je korištena za stvaranje tog blistavog ombra. To je samo sjajan izgled od početka do kraja. Definitivno na listi želja.

Ljubičasti Ombre negativni svemirski nokti

Izvor: @nailsbymztina

25. Mat Ombre + Glitter Accent Nail

Noktići za lijes, za razliku od jezivog imena, ne moraju izgledati kao Halloween. Oštrom obliku možete suprotstaviti prekrasne značajke, kao što su mali tračak sjaja i prirodni glatki ombre efekt. Mogli biste nositi ovaj sjajni ili mat i u svakom slučaju izgledalo bi fantastično. I odlični nokti za posao – dovoljno diskretni da nazovete svoje.

Mat Ombre nokti za lijes

Izvor: @naglaravelin

26. Ružičasti i goli nokti na lijesu

Ako volite Mac aktove, voljet ćete i ove aktove. Ta breskvasto ružičasta, gola i svjetlucava kombinacija savršena je za sve prigode. Nosite aktove na posao, pomiješajte ih s ružičastim tonovima ako se osjećate svježe i funky, dodajte par ukrasa i taj prekrasan sjajni pop za funki u petak navečer. Počnite u ponedjeljak, a u petak završite s remek -djelom. Super ideja!

Ružičasti i neutralni dizajn noktiju za lijes

Izvor: @baggesnaglar

27. Hrabar crni dizajn

Ako želite smion oblik poput ovih nevjerojatnih čavala s lijesima, trebat će vam odvažan stil da im se suprotstavite. Idi veliki ili idi kući, točno?

Odlučite se za dvobojni nokat kako biste zaista dali izjavu. Ovaj odvažni crni dizajn ima pravu količinu bijele obloge da sve oživi.

Hrabar crni dizajn noktiju s lijesom

Izvor: @chaunlegend

28. Mat Purple nokti

To što imate prostora i oblika za igru ​​sa zamršenim i eksplozivnim dizajnom, ne znači da morate. Volimo jednostavnost jednobojne mat ljubičaste boje, a ti kamenčići i naljepnice sprječavaju ih da izgledaju potpuno isto kao i nokti koje ste imali prošli tjedan. Nokti u jednoj boji također olakšavaju dodir kod kuće ako dobijete čips ili mrlje pa nema potrebe žuriti u salon za nokte.

Mat ljubičasti nokti na lijes sa kamenčićima

Izvor: @laquenailbar

29. Plavi sjaj

To su plavi savjeti na koje se želimo usredotočiti s ovim nevjerojatnim noktima za lijes. Plavi sjajni vrhovi u dizajnu ševrona pomažu produžiti nokte i učiniti ih duljim i tanjim. Učinak sužavanja vrlo je pametan trik i kad se koristi s ovim svjetlosnim plavim sjajem, daje vam jednostavan izgled koji daje veliku izjavu. Razmislite o sjajima različitih boja koje biste mogli koristiti za ovaj izgled.

Dizajn noktiju s lijesima s plavim sjajem

Izvor: @margaritasnailz

30. Mat Burgundy + Cool Accent Nails

Vidite, evo nas opet s tim cool chevron noktima. Imate prostora za igru ​​sa složenijim dizajnom pa zašto se ne biste malo poigrali? Koristite crno -bijeli ševron kao hladnu podlogu za te naljepnice, a ostatak noktiju držite jednostavnim i mat bordo kako ne bi izgledao pretjerano. To je upravo prava količina blinga – ne premalo, ne previše.

Dizajn noktiju s mrtvim burgundskim lijesom

Izvor: @mindyhardy

31. Ružičasta & Sivi dizajn

Tko uopće želi prigušeno i dosadno? Za te dane ne želite biti isti kao svi ostali, idite sjajno i iskričavo, baš poput ovih nevjerojatnih ružičastih i sivih dizajna. Ružičasti i srebrno-sjajni ombre nokat naš je omiljeni i sve nas podsjeća na Barbie pomalo-djevojačku, ženstvenu i super slatku. Mislimo da bi ovi čavli za lijes bili sjajni nokti za posebnu prigodu … Znate poput Valentinova ili možda vaše godišnjice?

Dizajn noktiju u ružičastoj i sivoj boji

Izvor: @margaritasnailz

Ovih 31 trendovskih ideja o umjetnosti noktiju za nokte s lijesom sjajne su, ali znamo da postoji stotinu i jedan način na koji se mogu dotjerati kako bi se postigao potpuno drugačiji i potpuno novi izgled. Kad želite jedinstvene nokte, razmišljajte izvan okvira. Pomiješajte kombinacije boja koje inače ne biste pokušali samo biti hrabri i vidjeti kako to izgleda. Biste li pomislili koristiti ružičaste sa srebrnim i prigušenim sivim tonovima? Ne, ali izgled je svejedno bio fenomenalan, zar ne? Budite kreativni, postanite inventivni, želimo vidjeti vaše kreacije čavala za lijes!