35 Szilveszteri öltözködési ötlet

Tudjuk, hogy van ez – az újévi ünnep nagyon nagy dolog. Mindenki felöltözik, mindenki bulizni szeretne, és amikor mindenki a buli hangulatában van, előjönnek a parti ruhák! Ha nehezen gondol egy nagyszerű öltözködési ötletre az idei ünnepségekre, ne aggódjon. Elvégeztük a kemény munkát, így Önnek nem kell, és itt van 35 szilveszteri öltözék ötlet:

1. Bordó bársony ruha

A bársony nagy trend most, a piros / bordó pedig remek szín karácsonyra. Szóval… ha belegondolsz, ez a bordó bársony ruha tökéletes az alkalomra. Ez egy csodálatosan szabott ruha, és ez kiválóan alkalmas, ha valamit csípni és felhúzni szeretne. Csak ne feledje, hogy ragadjon kendőt vagy dobást – lehet, hogy hideg lesz a kinti tűzijátékot nézni a hidegben!

Elegáns bordó bársony ruha - szilveszteri viselet

Forrás: @pursuitofshoes

2. Flitteres játékruha

Azta! Milyen szép játékruha! Flittereket készítettek újévre. Úgy mennek együtt, mint az újév, és a csillogás együtt jár. És ezekkel a flitterekkel úgy fog kinézni, mintha csillámot viselnél, ami azonnal nyerővé teszi számunkra. Ha aggódsz a hideg miatt, csapd össze harisnyanadrággal. Azt is megfontolhatod, hogy néhány combig érő csizmával feldobod az igazi rúgós megjelenés érdekében, és nem tudunk mást tenni, mint azt gondolni, hogy egy műszőrme kabát is jól megy a tetején.

Meztelen flitteres játszóruha szilveszterre

Forrás: pinterest.com

3. Pink Flitter Jumpsuit

Mert akkor a játékruha túl hideg, mit szólna a rózsaszín flitteres átöltözethez? Kicsit szerelmesek vagyunk ebbe a csillogó kis számba. Valójában nincs benne „apróság”. Teljes szívből megszállottak vagyunk. Amikor meztelen cipőt visel, különösen a sarkú és hegyes cipőt, akkor automatikusan hosszabbnak látszik a lába, ezért ezek a meztelen szépségek olyan jól passzolnak ehhez a pimasz kis overallhoz. Szerintünk rohadt mesés!

Pink Sequin Jumpsuit Outfit Szilveszter

Forrás: @amrezy

4. Kis fekete ruha

Egy LBD – kis fekete ruha – nem igazán tévedhet, és a hidegben is kiváló. Csatlakozz harisnyanadrággal és csinos cipővel, vagy akár csizmával, és olyan megjelenésed van, amelyet egész nap könnyedén viselhetsz az irodában. Csillogtatja fel a dolgokat csillogó kiegészítőkkel estére, és az egyik legtökéletesebb újévi öltözködési ötlete van.

Kis fekete ruha NYE Outfit Ötlet

Forrás: @rachparcell

5. Zöld flitteres ruha

És ha egy kis fekete ruha egyszerűen nem teszi meg a trükköt, mit szólnál egy kis zöld ruhához? Pontosan egy kis zöld flitteres ruha? És ne aggódjon, ha a zöld nem az Ön színe, láttuk ezt vörösben, kékben, aranyban, ezüstben és sok más színben, amelyek még mindig viselhetők harisnyával és sarokkal, akárcsak itt láthatod.

Zöld flitteres ruha szilveszterre

Forrás: pinterest.com

6. Bársony felső + Midi szoknya

Mondtuk, hogy a bársony nagy dolog, és ha kedve van megmutatni, amit a mama adott neked, mit szól ehhez a pimasz kis számhoz? Határozottan szexi, és ez a gyönyörű midi szoknya valóban sziluettet ad, amire büszke lehet. Egy ilyen ceruza stílusú szoknya olyan hízelgő a testformák és típusok széles skálájához. Akár egy testtel vagy pulóverrel is összekapcsolhatod, ha valami melegebbet szeretnél.

Rózsaszín bársony felső és midi szoknya NYE Outfit Idea

Forrás: @amrezy

7. Flitteres alsók

Ha nem igazán érzi a ruha hangulatát, mit szólna inkább flitteres nadrághoz? Van valami nagyon jazz ezekben, és ha arra gondolsz, hogyan viselnéd őket, ez a megjelenés nagyon klasszikus módot nyújt. Válasszon egy ropogós fehér férfi inget, túlméretezett fekete csokornyakkendővel, és férfias, mégis nőies megjelenése van, amely tökéletes az újévi ünnepségekhez. Ami a szilveszteri öltözködési ötleteket illeti, ez annyira csillogó, hogy nem hagyhattuk figyelmen kívül.

Flitteres nadrág és fehér ing NYE Outfit Ötlet

Forrás: stylecaster.com

8. Fémes vörös ruha

Emlékszel, amikor azt mondtuk, hogy megkaphatod azt a zöld flitteres ruhát feleség színekben és árnyalatokban? Hát… Ta Dah! A piros olyan klasszikusan ünnepi szín, tökéletes karácsonyra, újévre, sőt az év bármely szakában. Egy ilyen ruha befektetés lenne – ez nem az a fajta ruha, amelyet csak egyszer visel. Fogadunk, hogy meg fog halni minden régi ürügy miatt, hogy viselje, újév vagy újév nélkül.

Piros flitteres ruha szilveszterre

Forrás: pinterest.com

9. Fekete & Arany

Büszke a dekoltázsára? Ha van gyilkosa, miért nem mutatja meg? Ez a fekete-arany ruha éppen megfelelő mennyiségű pimasz-szexi, de nem túl sok. Akkor is megúszhatná ezt a fülledt számot, amikor a család még kb. Ismét meztelen cipőt adtak hozzá, hogy meghosszabbítsák és megnyújtsák ezeket a lábakat, de ezúttal egy arany díszítésű cipőt választottak. Szerintünk ez a tökéletes választás!

Fekete és arany ruha NYE -hez

Forrás: @amrezy

10. Navy Blue Velvet ruha

A bársonyt meglehetősen nehéz viselni, különösen akkor, ha még soha nem adta meg az anyagot. De ez olyan fényűző anyag, még Diana hercegnőről is azt mondták, hogy nagy rajongója, hogy nem mehetünk el anélkül, hogy ne említenénk ezt a kék szépséget. Ha aggódik a bársony első viselése miatt, válassza a sötétebb árnyalatot. Könnyebb lesz viselni, mint valami igazán fényes, merész és az arcodba illő dolgot.

Navy Blue Velvet Dress Outfit NYE -hez

Forrás: pinterest.com

11. Sötétzöld öltözék + piros ajkak

Ismét visszatértünk a játékruhához, ami csak egyet jelenthet – nagyon trendi. Ismételten, ez elég ijesztő lépés lehet, ha még soha nem merészkedett, de ha harisnyanadrággal párosítja, akkor kevésbé érezheti magát. Egy másik nagyszerű tipp, amikor kinyújtja a lábát, hogy mindig viseljen sarkot, még akkor is, ha csak egy kicsi. Ettől lábaid hosszabbak, megnyúltak és izmosabbak lesznek.

Sötétzöld rövidnadrág NYE -hez

Forrás: @negin_mirsalehi

12. Fekete & Arany flitteres ruha

Természetesen, ha rövid ruhát visel, nem feledkezhet meg a fontos részletekről, például a lábáról. Előzetesen fel kell készülnie, ha ilyen ruhára készül. Nem mintha újévkor az utolsó pillanatban rohanhatna be a szoláriumba, még akkor is, ha a lába sokkal fehérebb, mint szeretné. Készítsd el a cuccaidat elég korán, és nem lesz gond. Az utolsó dolog, amit akarsz, az, hogy felveszed a ruhádat NYE -re, és nem illik… Csak próbáld meg, készülj fel, és készülj fel a nagy nap előtt.

Fekete és arany flitteres ruha NYE Outfit

Forrás: @amrezy

13. Díszített játékruha

Ha olyan fényes és fényes ruhát visel, mint ez a díszített játékruha, előfordulhat, hogy édességválasztásánál kicsit konzervatívabbnak kell lennie. Ha túl sok bling övezi ezt a megjelenést, olcsóbbá teheti, ezért próbáljon olyan finom darabokat választani, amelyek nem vesznek túl sok figyelmet maguktól.

Fekete és arany flitter rövidnadrág

Forrás: tumblr.com

14. Arany flitteres ruha

A körbefogható ruha számos alkalomra tökéletes-amikor nem érzi magát a legjobban, amikor nemrég született gyermeke, vagy amikor le akarja adni a karácsony utáni kilókat… Ez hízelgő ruha típusú, és olyan, amelyet könnyen nagyobbra vagy kisebbre lehet méretezni, így tökéletes a kismamáknak vagy csak utána. Ráadásul… gyönyörű. Nem gondolod?

Rövid arany flitteres ruha hosszú ujjú

Forrás: pinterest.com

15. Bársony Jumpsuit

Ez a 70 -es évek kick flare stílusa ismét visszatért, de ha megpillantja ezt a kék bársonyos öltönyt, biztosak vagyunk benne, hogy nem fog panaszkodni. Elegáns és egyszerű, meglehetősen merész a dekoltázsosztályon, de ha öntudatosnak érzi magát, akkor mindig dobhat egy csipkés bandeau melltartót. Kicsit szerelmesek vagyunk ebbe – és te? (Ráadásul melegebb lesz, mint egy lábszárvédő!)

Navy Blue Velvet Jumpsuit Outfit

Forrás: @negin_mirsalehi

16. Flitteres parti ruha

Ezután egy lenyűgöző flitteres parti ruhánk van. A ruha meglehetősen rövid és hosszú ujjú. Ez egy gyönyörű és csillogó ruha, amely tökéletes a NYE -hez. Ilyen ruhákat vásárolhat online. Keressen hasonló színt egy glam ruhához, vagy merészebb lehet, és olyan fényes flittereket választhat, mint az arany, a kék vagy a rózsaszín! Mindenesetre mesésen fog kinézni.

Flitteres parti ruha

Forrás: @elizabethmichaelofficial

17. Fekete -arany szilveszteri öltözék

Ez a következő ruha az egyik kedvencünk! Itt van egy glam és arany NYE ruhánk. Ez a megjelenés egy fekete pulóvert tartalmaz, amelyet arany flitteres szoknyával, harisnyanadrággal, valamint fekete blaggal és cipővel viselnek. Elegáns, kényelmes és könnyen viselhető megjelenés. Ismételje meg ezt, vagy cserélje le a cipőt fekete csizmára, ha túl hideg van. Ez remek megjelenés lenne egy házibuli számára.

Fekete és arany NYE öltözék

Forrás: @cmcoving

19. Elegáns pulóver Edgy Faux Bőrrel

Ha aranyosnak, de kényelmesnek akar tűnni, akkor ez az Ön számára. Ez az öltözék egy elegáns flitteres pulóvert tartalmaz, amelyet dühös műbőr nadrággal viselnek. Szeretjük ezt a csillogó flitterek kombinációját rock csaj bőrével. A pulóver a French Connection cégtől származik, de jelenleg elfogyott. Az interneten hasonló pulóvereket és nadrágokat találhat.

Elegáns pulóver Edgy Faux Bőrrel

Forrás: @stylinbyaylin

20. Flitteres ruha szabott dzsekivel

Imádjuk ezt a következő ruhát! Divatos, csillogó és könnyen viselhető. Itt van egy flitteres midi ruha, amelyhez fehér szabott kabát tartozik. A színkombináció lenyűgöző, és még mindig egy kicsit ünnepi is. Egy ilyen ruhát bárhol lehet viselni a klubtól a koktélpartiig. A flitteres midi ruha a TOPSHOP -ban kapható.

Zöld flitteres ruha öltözködési ötlet

Forrás: @40plusnotgivingupyet

21. Téli Playsuit

A játékruhákat általában nyáron hordják a rövid lábak miatt. Ez a következő fashionista megmutatja, hogyan kell viselni egy téli NYE eseményen. Elegáns flitteres játékruhát visel harisnyanadrággal és elegáns arany kiegészítőkkel. Ahogy látszik, a sötét színek és a fedett lábak átalakítják ezt az ünnepi viseletből csillogó, esti ruhává. Vásárolhat ilyen játékruhákat online és bármilyen színben, ez a Zara volt.

Sequin Playsuit NYE Outfit Ötlet

Forrás: @jessmeupblog

22. Túlméretezett pulóver és flitteres nadrág

A túlméretezett pulóverek kényelmesek és alkalmiak, de különleges alkalmakra is felcsíphetők. Itt egy nagyszerű példa. Ez az öltözék fekete pulóvert tartalmaz, fekete flitteres nadrággal. Fekete cipőt és piros táskát is visel. Ez egy csillogó és aranyos ruha, amely tökéletes a NYE -hez.

Túlméretezett pulóver és flitteres nadrág

Forrás: @cmcoving

23. Csillogó ruha combcsizmával

Ha szeretsz nyilatkozatokat készíteni, akkor ez tökéletes neked! Ez a megjelenés egy rövid, fekete flitteres ruhát tartalmaz. Combmagas csizmával és arany kiegészítőkkel viselték. Egy ilyen ruha tetszeni fog minden NYE rendezvényen. Újrateremtheti ezt a megjelenést, vagy viselhet hasonló ruhát harisnyanadrággal és csizmával. A ruhát a Zarától vásárolták.

Csillogó ruha combcsizmával

Forrás: @jessmeupblog

24. Flitteres felső elegáns szoknyával

Ezután egy újabb csillogó flitteres ruhát mutatunk nektek. Itt van egy flitteres felsőnk, rövid és stílusos szoknyával. Ehhez az Express flitteres öltönyt viselték, de flitteres felsőt is viselhet, ha a body túl kényelmetlen. A szoknya az Express -től is kapható. Ez a tökéletes parti ruha.

Flitteres felső elegáns szoknyával

Forrás: @interiordesignerella

25. Divatos parti ruha

A következő ötlet egy divatos parti ruha. Ez a ruha alacsony nyakkivágással, oldalt hasított, és van egy elegáns öv is. Ez egy gyönyörű pakoló ruha, amely tetszetős lehet, vagy olyan csillogó lehet. Hasonló ruhákat találhat az interneten, és ezeket pántos sarkúkkal, ékekkel, csizmákkal stb..

Divatos parti ruha

Forrás: @kristinncoffey

26. Csillogó nadrág pulóverrel

Nem igazán szeret ruhát viselni, de mégis csillogónak és ragyogónak szeretne tűnni? Ha igen, akkor látnia kell ezt a ruhát. Itt van arany flitteres nadrágunk, amelyet elegáns pulóverrel viselnek. Ez egy nagyon trenddöntő ötlet! Ezzel a ruhával kényelmes és partiképes lehet. Ingyenes People Night Moves flitteres háremnadrág, amelyet bármilyen felsővel viselhet. Imádjuk ezt a ruhát.

Csillogó nadrág pulóverrel

Forrás: @cellajaneblog

27. Padlóhosszúságú ruha

Ha igazán le akarod nyűgözni ezt a NYE -t, akkor ez a ruha az Ön számára! Ez a ruha padlóig érő ruhát tartalmaz. A ruha lenyűgöző kék színű, flitterekkel borított. Egy ilyen ruha nagyszerű lenne hivatalosabb eseményekhez. Ezt a megjelenést újrateremtheti, vagy inspirációként használhatja saját glam NYE ruhájának elkészítéséhez. Rengeteg ilyen ruha létezik, sokféle stílusban és színben.

Padlóhosszú flitteres ruha

Forrás: @mckennableu

28. Lenyűgöző flitteres átöltöző

Imádjuk ezt a következő ruhát, ez az egyik kedvencünk! Itt van egy teljes fekete flitteres jumpsuit. Annyira lenyűgöző, és a puszta ujjak elképesztően jól néznek ki. Ez egy olyan ruha, amely biztosítja, hogy minden tekintet rajtad legyen! Vásárolhat flitteres öltönyöket online, és ezek mindenki számára elképesztően fognak kinézni. Hozza létre újra a fekete megjelenést, vagy legyen merész, és próbáljon ki egy másik színt. Az arany vagy az ezüst mesés lenne!

Lenyűgöző flitter Jumpsuit

Forrás: @elizabethmichaelofficial

29. Stílusos parti ruha

Ezt követően egy újabb stílusos parti ruhát mutatunk nektek! Ez hosszú, le a válláról, és flitterekkel van borítva! Ez egy kimondott ruha, és nagyon kényelmesnek tűnik. Nem kell aggódnia, hogy a laza és hosszú szabás miatt kapaszkodik vagy felhajt. Gyönyörű ruha, és sokféleképpen viselhető. Akár övvel is viselhetne hasonló stílusú ruhát.

Stílusos parti ruha

Forrás: @stylinbyaylin

30. Műbőr és bársony

Mint az edgier divat? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt van egy divatos NYE ​​ruhánk. A felső bársonyos, ujjú, és műbőr rövidnadrágot is visel. Ezt a megjelenést egy divatos öv fejezi be. Szeretjük a bőr és a bársony kombinációját, tökéletes azoknak, akik szeretik elengedni a belső rock csajukat. A felső a Zarától származik, és ilyen rövidnadrágokat vásárolhat online.

Műbőr és bársony viselet ötlet

Forrás: @jessmeupblog

31. Flitteres nadrág és blúz

A következő ruha egy másik flitteres nadrág. Ezúttal fekete flitteres nadrág és gyönyörű fehér blúz látható. Ez csak azt mutatja be, hogyan lehet párosítani a flittereket bármivel a hangulatos jumpertől a csinos blúzig. Ez egy gyönyörű ruha, amely mindenkinek megfelel.

Flitteres nadrág és blúz

Forrás: @anna_brstyle

32. Fényes ruha félkövér kabátban

Szereted a színes ruhákat és ruhákat, amelyek kijelentik? Ha igen, akkor ez a tökéletes megjelenés az Ön számára! Itt van egy többszínű flitteres ruha, amelyet merész kék kabát visel. Imádjuk a kabátot, és ezt a NYE vége után is viselheted. Hasonló kabátokat és ruhákat talál az interneten. Ez a ruha remek egy partira!

Világos ruha, merész kabáttal

Forrás: @marinamcavoy

33. Fekete pulóver aranyszoknyával

A bejegyzés elején egy fekete pulóver és arany szoknya kombinációt szerepeltünk. Ha tetszett ez az ötlet, akkor nézd meg ezt is. Ez a megjelenés másik változata. A fekete pulóvert aranyszoknyával viselik, de ez a szoknya hosszú és egyedibb. Ez egy elegáns és lenyűgöző öltözék, amely minden NYE eseményhez csodálatos lesz.

Fekete pulóver aranyszoknyával

Forrás: @my_philocaly

34. Szexi flitteres ruha

Ezt követően van még egy flitteres ruhánk. Ez elég rövid, és szexi hátsó funkcióval rendelkezik. Egy ilyen ruha tökéletes, ha a NYE -t ünneplik a városban. Ilyen ruhákat találsz a neten. Tehát készítse el ezt újra, vagy próbáljon ki egy hasonló ruhát más flitter színben.

Szexi flitteres ruha

Forrás: @cmcoving

35. Sikkes ruha, merész cipővel

Ha nem vagy hajlandó elengedni az ünnepi színeket, mint a piros, amikor a NYE megérkezik, akkor ez a ruha az Ön számára. Itt van a népszerű flitteres nadrág és pulóver kombináció. Ezúttal azonban az öltözet merész piros cipőt is tartalmaz. Egy ilyen öltözék az egész ünnepi szezont egy pillantással ünnepli.

Elegáns NYE ​​viselet merész piros cipővel

Forrás: @kissmedarlingxo

A szilveszteri öltözék ötleteinek kellő időben történő összerakása a kulcsa a sikeres éjszakának. Minél korábban készülsz fel, annál hamarabb orvosolhatod a problémákat, például a rossz lábbelit, vagy akár a rossz fehérneműt. Az ilyen megjelenéseknél fontos a megfelelő alap, és ez azt jelenti, hogy a megfelelő alsóneműt kell beszerezni!

Reméljük, hogy nagyszerű új éved lesz! És már alig várjuk, hogy lássuk, mit szerettek az alkalomra!

15 újévi ruhák ötlete