36 Gondolatébresztő Alice Csodaországban Tetoválások

Alice Csodaországban TetoválásokSzázötven év telt el azóta, hogy Lewis Carrol bemutatott egy illusztrált könyvet egy Alice Liddel nevű fiatal lánynak, de a varázslat még mindig él. A könyv Alice kalandjai Csodaországban volt. Azóta a könyv több millió példányban kelt el, sok filmet, színpadi játékot, balettet inspirált, és számos politikai és szatirikus paródia tárgyát képezte. Alice kalandjai Csodaországban nélkül nem lesz „piros pirula és kék pirula”, „le a nyúllyukon”, „őrült, mint egy kalapos” vagy „Cheshire -i macskavigyor”. A gondolkodó elmék nem tudják elolvasni a könyv egyik idézetét sem, anélkül, hogy filozófiai szempontból elgondolkodnának rajtuk. És ahogy a mondás tartja: „egy kép ezer szót fest”, a könyv illusztrációi is sokat mondanak. Nem csoda, hogy sokan tetoválás formájában örökítik meg őket. Íme néhány elgondolkodtató Aliz Csodaországban tetoválások hogy a mély értelmed lakmározhasson.

1. Alice csodaországban töprengései

Alice Csodaországban tetoválás“Ha saját világom lenne, minden ostobaság lenne.” Semmi sem lenne az, ami, mert minden az lenne, ami nem. És ellenkezőleg, ami van, az nem lenne.

2. A „Drink Me” bájitaltetoválás

A Drink Me bájital alice csodaország tetoválásaibanA „Drink Me” főzet egy varázslatos folyadék, amitől bárki, aki issza, zsugorodni tud. Alice megitta ezt, hogy be tudjon szorulni a gyönyörű kert apró ajtaján. Ez jelképezi azt a sok kiigazítást, amelyet meg kell tennünk az életben, és megpróbálunk megfelelni a nehéz helyzeteknek, gyakran nemes vagy kiteljesedő cél érdekében.

3. Megváltozott

Alice Csodaországban tetoválásai megváltoztakNéha életünkben mindannyian irányítás nélkül vándorolunk, akárcsak Alice, dezorientáltnak és bizonytalannak érezzük lépéseinket. Elveszítjük az utunkat, és sok helyen keresünk válaszokat. Ez a szöveges Alice Csodaországban tetoválás tökéletesen kifejezi ezt az állapotot

4. Egyedi

Egyedülálló ALice a csodaország tetoválásaiban

Amikor az őrült kalapos megkérdezte Alice -t: „Megőrültem?” Alice megnyugtatta: – Attól tartok, de hadd mondjak valamit, a legjobb emberek általában. Alice révén megtudjuk, hogy „őrült” vagy „őrült”, vagy nem olyan rossz, inkább az „egyedi” szinonimája.

5. Fehér nyúl

Fehér Rabiit Alice Csodaországban Tetoválások

Gyerekkoromban az egyik kedvenc cukorka a „fehér nyúl” volt. Nem tudtam, hogy ebben a fehér nyúlban több filozófia, metafora és spiritualitás van, mint amennyi egy teáskannába belefér! Alice, aki lemegy a nyúllyukon, valójában azt jelenti, hogy minden ember törekszik az igazi tudásra.

6. A Look Glass

Alice Csodaországban tetoválások

A Look Glass a tükör Victoria kifejezése, és mint tudjuk, a tükrök a valóság fordítottját ábrázolják. A történetben az idő, a távolság, sőt az ok és az okozat ismételten megfordul, talán az érzék és a hülyeség közötti különbség hangsúlyozása érdekében; józanság és őrület.

7. A Cheshire Cat’s Grin

A Chesires Cat Grin Alice Csodaországban tetoválásaiA Cheshire Cat vigyor rejtélye – kísérteties, elragadó, szeszélyes vagy kísérteties? Remélem, hogy rejtélyei soha nem fognak megoldódni, így tovább tarthat a fejünkben

8. Piros festett rózsák

Vörös festett rózsák Alice Csodaországban Tetoválások

Amikor Alice felfedezi, hogy három kertész vörös festéket fröcsköl a fehér rózsákra, azzal érveltek, hogy a királynő vörös rózsát szeretne, de tévesen fehér rózsabokrot ültettek. A rózsák vörösre festése a fehér hazugság metaforájává vagy a kellemetlen valóság elfedésére vált.

9. A Cheshire Cat

A Chesire Cat Alice Csodaországban tetoválások

abc 11. Cheshire Cat Cat TattooMindannyian tudjuk, hogy a szívek királynője egy szuka, de fontos tanulságokat tanulhatunk tőle, az egyik az, hogy higgyünk a hihetetlenben. „Miért néha„ már hat lehetetlen dolgot hittem reggeli előtt ” – mondta a gonosz királynő. Végül is a szukák elvégzik a dolgokat, igaz?

És persze ki hagyhatja ki a teázást, ahol Alice találkozik az őrült kalapossal és a haverjával, a Márciusi nyúllal, ahol tanulhatunk egy -két leckét a születésnapokról és arról, hogy minden nap találunk valami ünnepelnivalót.

Fehér Nyuszi Alice Csodaországban TetoválásokKészítette: kimtattoo_art Instagramon keresztül

22. Annyira késő vagyok, olyan későn!

Olyan későn vagyok Alice a csodaország tetoválásaibanSzerző: agatazlotko.tattoo Instagramon keresztül

23. Macska teáscsésze

Macska tea csésze Alice csodaország tetoválásaibanKészítette: sara_pallassini az Instagramon keresztül

24. Szakadt bőr

Szakadt bőr Alice Csodaországban TetoválásokKészítette: nadelrocker az Instagramon keresztül

25. Nivens McTwisp

Nivens McTwisp Alice Csodaországban tetoválásKészítette: marco_silentskilltattoo Instagramon keresztül

A fehér nyúl kitalált szereplő Lewis Carroll Alice kalandjai Csodaországban című könyvében. A könyv legelején, az első fejezetben jelenik meg, mellényben, és azt motyogja: „Ó, drágám! Ó, drágám! Késő leszek! Célja, hogy következetesen pontos maradjon.

26. Akvarell Cheshire Cat Cat

Akvarell Cheshire Cat Alice Csodaországban TetoválásokKészítette: felipebernardestattoo Instagramon keresztül

27. Felnőtt Alice

Felnőtt Alice Csodaországban tetoválásokKészítette: exotictattoomurcia Instagramon keresztül

28. A huncut

A huncut alice csodaország tetoválásábanSzerző: moni_f_tattoo_artist Instagramon keresztül

29. Szexi Alice

Szexi ALice a csodaország tetoválásaibanKészítette: bloodandirontattoo Instagramon keresztül

30. Aliz Csodaországban tetoválások

Aliz Csodaországban tetoválásokKészítette: kris_vicente_tattoo_studio az Instagramon keresztül

31. Cheshire macska tartási ideje

cheshire macska tartási időKészítette: acidandmdma_ Instagramon keresztül

32. Alice Csodaországban Linework Tattoo

Alice Csodaországban Linework TattooSzerző: bonniebtattooing Instagramon keresztül

33. Le a fejével!

Le a fejével Alice Csodaországban TetoválásokKészítette: bailie_waters_tattoos Instagramon keresztül

34. Aranyos Drink Me Potion

Aranyos Drink Me Potion Alice WOnderland tetoválásaibanKészítette: indigostattoopiercing Instagramon keresztül

35. A szívek királynője 

a szívek királynője, Alice csodaország tetoválásaiban

36. Tim Burton Alice Csodaországban tetoválásai

Tim Burton Alice Csodaországban tetoválásai

Remélem élvezted!