41 Aranyos és kreatív terhességi bejelentési ötlet

Semmi sem olyan izgalmas, mint az új baba bejelentése, és amikor új örömcsomagját kell bejelentenie, akkor biztos akar lenni abban, hogy minden rendben lesz. Annyi ember csinált ennyi bejelentési ötletet ezekben a napokban, nehéz valami egyedit és egyedit találni, de találtunk néhány ötletet, amelyek szerintünk nagyon tetszenek. Biztosan megtettük. Íme 41 aranyos és kreatív terhességi bejelentési ötlet.

Aranyos terhességi bejelentési ötletek

1. Szuper aranyos & Kreatív

Ehhez a bejelentéshez csak egy kréta és egy üres fal szükséges. Van egy betonfal a hátsó udvarban, amelyet használhat? Van a közelben sikátor? Ne felejtse el, ha krétát használ, könnyen lemosható, ezért ne aggódjon túl sokat a graffiti tényező miatt. Egyszerűen állj a krétával rajzolt dudor elé, és írd fel ezeket a varázsszavakat a fejed fölé. Alternatív megoldásként ezeket hozzáadhatja egy Photoshop alkalmazáshoz. Nagyon okosak ezek az alkalmazások!

Szuper aranyos terhességi bejelentés a falon

Forrás: @gypsyjones_

2. Első terhességi bejelentés

Mama Bird, Baby Bird – ez a szekrényválasztás, amit mindenképpen meg akarunk ismételni. Egyszerű és lényegretörő, és magában foglalja azt a klasszikus terhességi vizsgálatot, amitől mindenki nagyon izgatott lesz! Ne feledje, hölgyeim, amint ezt bejelentik, mindenki meg akarja érinteni a pocakját. Kezdődhet a kézütés.

Mama Bird Baby Bird Bodysuit Terhességi közlemény

Forrás: @emilyyhinn

3. Nagy testvér

És mi lehet jobb módja az örömhír bejelentésének, mint a nagy testvérrel (vagy húggal) együtt. Különösen akkor, ha olyan aranyosnak tűnnek, mint ez a nagy testvér, és a dolgokat a megfelelő módon teszik, az biztos! A pólók manapság szinte semmibe sem kerülnek, és akár olyan pólókat is vásárolhat, amelyekhez hasonló szlogenek tartoznak. Ha olcsó és egyszerű módot szeretne jelenteni a nagy hírekre, akkor ezt meg kell verni.

A Big Brother terhességi közleménye

Forrás: @holhova

4. Nagy nővér léggömb bejelentés

Mit szólnál a lufikhoz aranyos és kreatív terhességi bejelentési ötleteidhez? Nyilvánvaló, hogy a síró gyermek itt opcionális kiegészítő, de minden bizonnyal vicces módja annak a hírnek a reagálására, hogy a figyelem középpontjába kerül, a síró, ivó, kakiló öccse nagytestvéréhez, ill. nővérem, aki sok éven át húzza a hajad, és ellopja a sminkedet és a ruháidat. Ó örömök…

Big Sis léggömb terhességi bejelentés

Forrás: @jessbcrockett

5. Második terhességi közlemény

Cipő, olyan klassz dolgok, nem? Jól néznek ki, a nők megőrülnek értük, még a férfiak is megbolondulnak értük a mai modern korban. Milyen nagyszerű ötlet, hogy a cipők iránti szeretetét beépítse az új terhességi bejelentésbe. És mindez olyan egyszerű lehet, mint fogni magadnak egy élesítést és egy kis doodle -t. Mi vékony készlet virágzó csodálatos ötlet, mi van veled?

Második terhességi bejelentés cipővel

Forrás: @csillag

6. Iker terhesség bejelentése

Akár ikreket vársz, akár nem, nem tagadhatod, hogy ez a szuperhős témájú bababejelentés valóban a legaranyosabb. Először baba, második baba, 50., bébi, nem érdekel, sok babát szeretnénk, csak hogy újra és újra le tudjuk fényképezni ezt a pillanatot. Ez legalább nem sír. Talán egy szuperhős segítő nem olyan rossz?

Nagy nővér Palatábla terhességi közlemény

Forrás: @mrs.foglesong

7. Egyszerű terhességi közlemény

Nagyon egyszerű és stílusos módszert keres a jó hír közlésére? Mi lehet jobb megoldás, mint a szuper divatos Converse baba cipők, terhességi szkenneléssel kombinálva, és egy kis nyomat, amely elárulja a jó hírt. Ha nincs krétája, lufija vagy fala, amelyet ki kell írnia, akkor egy egyszerű naptári bejelentés megteszi a trükköt. Néha érdemes visszatérni az alapokhoz.

Egyszerű terhességi bejelentés a Facebookon és az Instagramon

Forrás: @ashleyvwhite

8. Kezdődjön a kaland!

Ha még nem áll készen arra, hogy szembenézzen az emberekkel és ezzel az állandó kérdésekkel, akkor még ne mondja el az embereknek. A 12 hét a minimális idő, amit el kell kezdeni, mielőtt kiabálni kezdene a híreiről, de ez nem jelenti azt, hogy ezt csak akkor kell megtenni. Szánjon időt ennek a hírnek a feldolgozására, mert ez valóban nagy hír, mielőtt elkezdené meghívni a többieket. Mert tudja, hogy mindenki másnak van véleménye, és ez tényleg egy nagy kaland.

Onesie Bodysuit Terhességi bejelentés Fotó

Forrás: @limetreebower

9. Testvér terhességi közlemény

Ha már a családról és a barátokról van szó, ne feledje, hogy manapság mindenki az interneten van, tehát ha egy bizonyos nagymama a világ másik felén nem tud az új babáról, és inkább kiöntené a babot, mintsem hagyja, hogy valaki más engedje tudja, valószínűleg jó ötlet várni egy kicsit. Az interneten megjelenő hírek valóban szupergyorsan utaznak! Őrület, milyen gyorsan!

Testvér terhességi közlemény

Forrás: @melzivink

10. Valami édes készül

Ha anyu szereti a teát, apu pedig a kávét, akkor nem tudunk jobb módszert kitalálni egy nagyon nagy hír közlésére. Ráadásul az ilyen aranyos és kreatív terhességi bejelentési ötletek olcsók, egyszerűek és nagy hatással vannak e két dolog miatt. Ez egyike azoknak az okos ötleteknek, amelyek segítenek visszaállítani a dolgokat az alapokhoz. Határozottan készül valami édes, és alig várjuk, hogy találkozzunk vele.

Egyszerű bögre terhességi közlemény az 1. terhességhez

Forrás: @itsababyboygirl