41 aranyos fonott frizura 2019 nyarára

31. Divatos fonott copfok

A következő ötletünk szórakoztató, aranyos és könnyen viselhető. Itt olyan copfjaink vannak, amelyek funky fonott kialakításúak. Az ilyen haj divatos, és tökéletes egy nyugodt nyári alkalomra. Ezt újra létrehozhatja, vagy két fonott copfot készíthet. Mindenesetre a haja stílusos lesz. A haj helyett nyakkendőt is használhat a különböző részekhez, hogy a haj újratelepítését egy kicsit megkönnyítse.

Divatos fonott pigtailek

Forrás: @michaelgrayhair

32. Szép fonott stílus íjjal

Ez a következő hajötlet az egyik kedvencünk. A haj mohawk fonatba van formázva, gyönyörű masnival. Az ilyen haj stílusosan kiemelkedik a tömegből. Tökéletes lenne egy különleges alkalomra, és újra létrehozhatja ezt, vagy kipróbálhatja az íjat egy másik fonattal.

Szép fonott stílus íjjal

Forrás: @hairicome_

33. Elegáns fonott lófarok

Ezután van egy elegáns és stílusos haj ötletünk. Ehhez a megjelenéshez a haj magas, egyetlen fonatba van formázva. A fonat gyöngyös kiegészítőkkel is rendelkezik. Az ilyen haj csillogó és könnyen hordható. Tökéletes frizura lenne partira vagy különleges alkalomra. Újíthat a tartozékokkal vagy anélkül.

Elegáns fonott lófarok

Forrás: @natalieannehair

34. Rendetlen Halo Braid

Szereted a halo fonat frizurákat? Ha igen, akkor ez tökéletes az Ön számára. Két fonat van, amelyek a haj koronáját adják, oldalt laza fürtökkel. Ez egy csillogó és elegáns haj ötlet, amely tökéletes lenne egy partira vagy különleges nyári alkalomra. Ez is remek esküvői frizura lenne. Lazább megjelenésű lehet, ha lazább fonatokat készít.

Rendetlen Halo Braid

Forrás: @dvir_tvik

35. Félig zsinór sállal

A következő hajötlet egy másik fonott megjelenés sállal. Ez egy félig felfelé, félig lefelé frizura. A haj felső felét két fonatba formálják, a többit lazán hagyják. Mindkét fonat találkozik, és elegáns sállal kötődik. Ez olyan szép és elegáns megjelenés. Szeretjük a sálat, mert egyedivé teszi a frizurát. Bármilyen sállal újrateremtheti.

Félig zsinór sállal

Forrás: @livlina93

36. Lófarok és zsinór

A lófarok egyszerű és elegáns frizura, de zsinórral jazz is fel. Itt egy nagyszerű példa. Ez a stílus alacsony lófarokkal rendelkezik, és a haj felső rétegén fonat van. Szeretjük ezt a divatos ötletet, mert két frizurát kapsz egyben. Az ilyen hajat könnyű viselni, és mindenkinek megfelel.

Lófarok és egy zsinór

Forrás: @michaelgrayhair

37. Kiegészítő oldalsó fonat

Ezután van egy másik kiegészítő megjelenésünk. A haj gyönyörűen göndör, nagy oldalsó zsinórral, a fonat pedig különféle klipekkel van kiegészítve. Ez egy aranyos frizura, és bármilyen hajcsat segítségével kiegészítheti egy hasonló fonatot. Esetleg keressen hasonlókat, vagy válassza ki a betűket vagy gyöngyfűzőket. Mindenesetre a hajad szuper stílusos lesz.

Kiegészítő oldalsó fonat

Forrás: @michaelgrayhair

38. Aranyos fonott updo

Aranyos nyári bundát keresel? Akkor nézd meg ezt a frizurát. Itt van két zsinór, amelyek a fej közepén találkoznak, hogy gyönyörű bundát hozzanak létre. Ez egy elegáns és elegáns haj ötlet, de sokoldalú is. Bárhol viselheted a munkától az estig. Egy különleges alkalomra akár kiegészítőket is hozzáadhat, például virágokat.

Aranyos fonott updo

Forrás: @hairdobyanni

39. Magas lófarok kis oldalsó fonattal

Nem kell mindenképp mennie a fonatokkal, kipróbálhat egy finomabb fonott megjelenésű frizurát. Íme egy stílusos példa. A haj magas lófarokba van formázva, kis oldalsó fonattal. Mint látható, a fonat trendibb megjelenést kölcsönöz a lófaroknak, de elegáns és visszafogott is. Az ilyen hajat könnyű viselni, és ez az egyik kedvencünk.

Magas lófarok kis oldalfonattal

Forrás: @natalieannehair

40. Színes fonatok

Korábban a bejegyzésben megosztottuk a zsinórokat hozzáadott színnel. Ha tetszett az ötlet, akkor ez is tetszeni fog. Itt van két gyönyörű fonat, és néhány haj különböző lila árnyalatokkal van festve. Amint láthatja, a lila valóban felzaklatja a fonatokat. Véglegesen festheti a haját, vagy használhatja a kimosható színeket, amelyek nem tartanak sokáig. Ez egy hűvös és színes megjelenés, amelyet ki kell próbálni.

Színes Cornrow fonat

Forrás: @grimerka6

41. Egyetlen fonat divatos hajcsattal

A következő hajötletünk egy újabb fonat. Itt van egy egyszerű háromszálas fonat. A hajhoz gyönyörű gyöngyház hajcsipesz is tartozik. Szeretjük a hajcsipeszt, mert felcsillan a klasszikus fonat. Újra létrehozhat egy ilyen hosszú fonatot, vagy megpróbálhat rövidebb fonatot. Az alábbi oldalon megtekintheti a haj bemutatóját.

Egyfonat divatos hajcsattal

Forrás: @sabrinadijkman

Reméljük, találtál néhány tökéletes fonott nyári frizurát.