41 aranyos poszméh tetováló ötlet lányoknak

31. Fényes méh virágokkal

Szereted a fényes tetoválásokat? Akkor nézd meg ezt. Ez a tetoválás egy kicsi méhecskét tartalmaz, szép lila virágokkal. Szeretjük ezt, mert úgy néz ki, mintha méh repülne egy virágos mezőn. Egy ilyen dizájn kijelentő, és tökéletes azoknak, akik szeretik a nyarat és a szabadban. Ismételje meg ezt, vagy próbálkozzon más színű virággal.

Fényes méh virágokkal

Forrás: @tattoosbyseamus

32. Apró boka tetoválás

Ezután mutatunk egy újabb apró tetoválást. Ehhez a tetováláshoz van egy kis fekete tintaméhünk, amelyet a bokájára helyezünk. Ez egy aranyos és könnyen hordható kivitel, amely mindenkinek megfelel. Ez egy másik testművészet, amely soha nem megy ki a divatból. Próbáljon ki hasonló tetoválást, vagy adjon hozzá egy lágy színt, esetleg akvarellt.

Apró boka tetoválás

Forrás: @maria.midnight

33. Fényes darázs virágokkal

A következő tetováláson fényes poszméh található, amelyet gyönyörű virágok vesznek körül. Ez a méh a combra van tetoválva, kívülről különböző színű virágokkal. Aranyos kis piros bogyókat is hozzáadtak. Ez egy szórakoztató és kijelentő alkotás. Próbálja ki a comb tetoválását, vagy hasonló kialakítást helyezhet el a test más részein, például a hátán.

Fényes darázs virágokkal

Forrás: @tattoosbyseamus

34. Gyönyörű méh tetoválás

Ez a tetoválás egyszerűen gyönyörű. Itt van egy nagy kar tetoválásunk, amely egy kis virágú növényt tartalmaz. Van egy méh is, amely felmászik a növényre. Szeretjük ezt, mert megragadta a méhek természetes viselkedését. Ez tökéletes azok számára, akik szeretik a méheket és a természetet. Hozza létre újra a fekete tinta verziót, hogy illusztrációkat kapjon, vagy próbáljon meg színt adni.

Gyönyörű méh tetoválás

Forrás: @stephblack

35. Aranyos méh design szívvel

Korábban a bejegyzésben egy aranyos méh, szívvel szerepeltünk. Ha tetszett az ötlet, akkor nézd meg ezt is. Itt van egy színes szív, méhsejt formákkal. A tetején egy méh is található, rózsaszín szívvel és csillogó szárnyakkal. Ez egy szórakoztató és egyedi tetoválás, és stílusosan kitűnik a tömegből.

Aranyos méh szívvel

Forrás: @littlerachtattoo

36. Divatos méh virággal és méhsejttel

Ezután egy másik divatos és csodálatos tetoválást mutatunk be. Ezúttal egy fekete tintás méhünk van, közepén virággal. A háttérben geometriai méhsejt -alakzatok is láthatók, fent akvarellcseppekkel. Ismét a szín mézes árnyalatú. Ez egy feltűnő tetoválás, és bárhol elhelyezhető, és bárkinek megfelel.

Divatos méh virággal és méhsejttel

Forrás: @k_ink_tattoo

37. Kis vállú méh tetoválás

Imádjuk ezt a következő tetoválást! Itt van egy kis méhünk, amely a vállára van tetoválva. Szinte illúziónak tűnik, mert a méh valójában úgy néz ki, mintha a vállán lenne. Ez egy egyedi és szép tetoválás. Sokoldalú, és lehet olyan merész vagy finom, amennyire csak akarja, csak attól függ, hogy milyen felsőt visel.

Kis váll méh tetoválás

Forrás: @jayinky

38. Méhtervezés virágokkal

Ha nagyobb méretű body artot keres, akkor ez a design tökéletes lehet az Ön számára. Itt van egy kar tetoválásunk, amelyen sok virág és egy méh látható. Ez egy másik kedvencünk, mert fél ujjú megjelenésű. Ismételje meg ezt, vagy adjon hozzá egy kis színt a merészebb és kijelentősebb testalkotáshoz. Ez a kialakítás csodálatos lesz a lábon is.

Méh tetoválás tervezés virágokkal

Forrás: @lisablacksails

39. Szőrös méh méhsejt formákkal

A következő tetováláson egy szuper aranyos méh látható. Annyi különböző méhforma létezik, de ez kicsi, kerek és szőrösnek tűnik. A méh mögött méhsejt formák is vannak. Szeretjük ezt a méhet, és remekül fog kinézni a méhsejt formákkal vagy anélkül. Szerintünk a sárga szín mellett szépnek tűnik.

Szőrös méh méhsejt formákkal

Forrás: @lisablacksails

40. Karos tetoválásötlet

Ha szereted a fent bemutatott méhfajtát, akkor nézd meg ezt is. Itt van egy hasonló méhünk, de ez nagyobb, a karra van helyezve, és nincsenek méhsejt formák. Más szemszögből mutatja a méheket, és azt mutatja, hogy inspirálhat egy ötlet valami újat alkotni. Ez egy könnyen viselhető és gyönyörű tetoválás, amely mindenkinek megfelel.

Nagy méh kar tetoválás ötlet

Forrás: @lisablacksails

41. Poszméh félhüvely

Ujjas vagy félhüvelyes kialakítást keres? Ha igen, nézze meg ezt. Ez a tetoválás félujjú, méhsejtet, virágokat és színes méheket tartalmaz. Fél ujjúként csodálatosnak tűnik, és valóban kijelent. Létrehozhatja a félhüvelyt, vagy kiterjesztheti a méhsejtet és a virágokat a karon keresztül a csuklóig, ami teljes ujjat hoz létre.

Bumble Bee fél ujjú tetoválás tervezés

Forrás: @gecko_tattoo_bruchsal

Reméljük, megtalálta a tökéletes dizájnt a következő tetováláshoz!