41 egyedi halloweeni sminkötlet az Instagramból

21. Varratokat Halloween Smink

A következő a listánkon ez az öltés smink ötlet. Ezt azért mutattuk be, mert félelmetes módja a varrott megjelenés létrehozásának. Újra létrehozhat valami hasonlót a képhez, vagy használhatja az öltéseket más ideákhoz, például Frankensteinhez, szellemekhez, zombikhoz stb..

Hátborzongató öltések Halloween smink

Forrás: @maly_mojo

22. Chucky ihlette smink

Ön a Chucky film rajongója? Ha igen, akkor ez az ötlet tökéletes lehet az Ön számára. Itt van egy Chucky ihlette smink megjelenés. A sminkes Chucky öltéssel készült változatát készítette el, a jelmezt pedig vörös hajjal, csíkos felsővel és késsel fejezte be. Ez egy ijesztő és hátborzongató sminkötlet, amelyet mindenki, aki nézte a filmet, felismeri. Vannak Chucky smink oktatóanyagok online, és ha nincs vörös haja, akkor vásárolhat parókát az interneten.

Chucky inspirált smink Halloweenre

Forrás: @yadeemua

23. Színes pop art zombi

Ez a következő ötlet annyira egyedi, és tökéletes azok számára, akik szeretik a zombikat! A sminkes egy pop art zombi megjelenést hozott létre. Ez a verzió különbözik a zombi sminktől, amelyet általában látunk, mert sötét és véres helyett világos, szórakoztató és színes. Még mindig vannak hátborzongató elemei (agy és fogak kialakítása). Az ilyen smink kiemelkedik, és tökéletes lesz egy partira. Az ilyen sminkekhez oktatóanyagokat talál az interneten.

Színes pop art zombi smink

Forrás: @makeupbymaritsa

24. Kísérteties Frankenstein smink

Ezután van egy kísérteties ötletünk, amelyet Frankenstein ihletett. Klasszikus öltései vannak, szép szem- és ajak sminkkel. Ez egy szórakoztató sminkötlet, amely tökéletes Halloweenre. Az alábbi oldalon megnézheti, milyen sminktermékeket használtak a megjelenés létrehozásához. Vannak online smink oktatóanyagok az öltésekhez is.

Kísérteties Frankenstein smink nőknek

Forrás: @nataschap

25. Démon illúzió sminkötlet

Szereted az illúziós sminket? Ha igen, akkor nézze meg ezt a következő Halloween -megjelenést. Itt van egy démon smink. A sminkes azt az illúziót keltette, hogy a bőrét lehámozták, hogy felfedje alatta a démont. Ez egy ijesztő sminkötlet, amelyet mindenki csodálatosnak és hátborzongatónak fog találni. Megnézheti a smink bemutatóját, és megtekintheti az alábbi oldalon használt termékeket.

Démon illúzió sminkötlet

Forrás: @thepowderrooom

26. Gory Smink Halloweenre

A következő ötlet tökéletes azoknak, akik szeretik a véres és ijesztő sminket. Ehhez a megjelenéshez a sminkesnő azt az illúziót keltette, hogy bőre hiányzik ahhoz, hogy a vér és a vérrög felfedje alatta. Nagyon hátborzongató ötlet, és mindenkit megijeszt, különösen sötétben. Az alábbi oldalon megnézheti, hogy milyen termékeket használtak, és online talál útmutatókat az ilyen típusú sminkekhez.

Gory smink Halloweenre

Forrás: @slayagebytay

27. Egyedi Halloween smink virágkoronával

Egyedi sminket is keresel, ami nagyon szép? Ha igen, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt kísérteties sminkünk van erekkel. Ragyogó szem sminkje és ajka is van. A jelmezt virágkoronával fejezik be. Ezt újra létrehozhatja, vagy más funkciókat adhat hozzá, hogy más karakterré váljon. Talán néhány agyara egy vámpírnak, vagy valami vér egy zombinak.

Egyedi Halloween smink virágkoronával

Forrás: @thepowderrooom

28. Kreatív ólomüveg smink

Ez a következő sminkötlet az egyik kedvencünk! Egyszerűen olyan kreatív és egyedi. Ez a sminkes illúziós sminket készített, amely ólomüveg hatású. Bőrét és arcát festették, és pop art hangulata is van. Ez egy csodálatos smink megjelenés, és eltart egy darabig, de mint látható, a végeredmény megéri. Ez a smink minden bizonnyal kiemelkedik a Halloween alkalmából! Létrehozhatja, vagy halloweeni csavart adhat neki. Esetleg használj sötétebb, kísértetiesebb színeket, vagy viselj ijesztő kontaktlencsét.

Kreatív ólomüveg Halloween smink

Forrás: @jennifermoona

29. A Trónok harca ihlette sminkötlet

Ezután a Trónok harca által inspirált sminket kapunk. Arca félbe van osztva, és az egyik fele úgy néz ki, mint az Éjkirály, a másik oldalon pedig Daenerys Targaryen hangulata van. Ez egy nagyon kreatív és szokatlan ötlet, és kötelező darab mindenkinek, aki rajong a műsorért. Az alábbi oldalon megtekintheti, hogy milyen termékeket használtak, és megtalálhatja az Éjkirály smink oktatóanyagokat az interneten.

Trónok harca Halloween smink

Forrás: @dianalamoudi

30. Félig Tigris és Fél Jázmin

Ha rajong a Disney -hez, akkor ez az ötlet az Ön számára! Itt van egy fél smink, amelyet Aladdin ihletett. Arca egyik fele Jázminra, másik fele tigrisére, Rádzsara hasonlít. Ez egy olyan művészi ötlet, és a részletek elképesztőek. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki egy fél dizájnt két másik Disney karakterrel.

Fél tigris és fele jázmin smink

Forrás: @kathrynkmua