41 egyedi halloweeni sminkötlet az Instagramból

Halloween közeledik, ezért érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen sminket fog viselni. Ha még nem döntött, akkor ez a blogbejegyzés az Ön számára. Összegyűjtöttük 41 legegyedibb halloweeni sminkötletet az Instagramról. Így nem kell órákat keresgélnie – a legmenőbb megjelenések itt vannak! Mindenkinek találunk valamit, beleértve a leopárdokat, a törött babákat, a zombikat és így tovább.

1. Csillogó bohóc Egyedi Halloween smink

Először is ez a csillogó cirkuszi bohóc smink ötlet. A művész a klasszikus bohócdizájnt használta szemekkel és ajkakkal, de zöld csillogással és piros flitterekkel csillogtatta fel. Fantasztikus csíkos mintát készített a testfestésben. Az ilyen sminkek bámulatosan mutatnának egy partin. A csillogó színeket saját dizájnjára módosíthatja, és a flittereket vörös rúzsra cserélheti.

Csillogó bohóc Egyedi Halloween smink

Forrás: @erikamariemua

2. Színes csontváz smink

Ezután van egy színes csontváz ötletünk. Az arc félvázas megjelenésű, és a kialakítás a felsőtesten folytatódik. A csontok mögött élénk színek állnak. Ez egy szórakoztató és kísérteties ötlet, amely lehetővé teszi, hogy Halloween jelmezt viseljen anélkül, hogy túl ijesztő lenne. Vagy hozzon létre egy hasonló megjelenést, vagy csak próbálja ki az arculatot, ha nem szeretné festeni a testét.

Színes csontváz smink Halloween

Forrás: @sadie.shill_makeup

3. Halloween Madárijesztő jelmez ötlet

Nem tudtuk létrehozni a Halloween smink ötletek listáját a klasszikus madárijesztő említése nélkül. A madárijesztők hosszú évek óta rémisztik az embereket, és ezután is így lesz. Ezzel együtt itt egy fantasztikus példa a madárijesztő sminkjére. Minden klasszikus funkcióval és kísérteties kapcsolatokkal rendelkezik. Ezt nagyon egyszerű lenne otthon újra létrehozni.

Halloween Madárijesztő jelmez ötlet

Forrás: @ciaciaxo

4. Glam Leopard Smink

Hagyja a mi vad oldalunkat ezen a Halloween -en, ilyen leopárd sminkkel! A dizájn csillogó aranyfoltokat és szuper glam sminket tartalmaz. Az ilyen smink tökéletes akkor, ha Halloweenkor szeretne valamit viselni, de gyönyörűen is szeretne kinézni. A művész oldalán megtekintheti az oktatóanyagot, hogy megtudja, hogyan készítheti el a leopárd megjelenést.

Glam Leopard Halloween smink

Forrás: @jadedeacon

5. Pop Art & Pin-Up zombi

A pop art ihletésű smink nagyon népszerű Halloweenkor. Az ehhez hasonló sminkek általában élénk színeket és rajzokat tartalmaznak, amelyek rajzfilmszerűek vagy képregényszerűek. Íme egy ragyogó példa a pop art felhasználására zombi megjelenés létrehozásához. Feltűnő kéket és lilát használt csontvázas megjelenéssel. A művész hozzáadott egy vintage pin-up csavart, de ragaszkodhat a gory zombie-hoz, ha ezt szeretné.

Pop Art Pinup Zombi Ötlet Halloweenre

Forrás: @bangtsikitsiki

Ha Halloweenkor szeretné újra létrehozni ezt a megjelenést, javasoljuk, hogy kövesse az alábbi YouTube oktatóanyag lépéseit.

6. Repedt baba Halloween smink

Következő ötletünk egy repedezett babaarc, amely a Halloween kedvence. Szeretjük ezt, mert a szem sminkje lenyűgöző, valamint a repedt funkció. Vannak online oktatóanyagok, amelyek segítenek a törött megjelenés újrateremtésében. A művész oldalán is megtekintheti a használt termékeket. Próbáljon hasonló megjelenést ehhez, vagy használja a repedéseket a saját sminktervezésén.

Repedt baba Halloween smink

Forrás: @makeupbyalinna

7. Ijesztő rózsaszín bohóc smink

Ezután van egy másik bohócötletünk. Ez nagyon egyedi a sok más kivitelhez képest, mert világos rózsaszín. Szeretjük ezt az élénk bohóc sminket, mert szórakoztató, de ijesztő. Újra létrehozhatja a rózsaszín megjelenést, vagy más merész színt használhat. Tartsa feltűnőnek a névjegyeket, hogy a smink kísérteties legyen.

Ijesztő rózsaszín bohóc smink Halloween

Forrás: @amrihearts

8. Fél tök smink

A fél -fél sminktervek annyira népszerűek Halloweenkor, mert két megjelenést kapsz egyben. Ez egy tök dizájnt tartalmaz, normál arccal. Szeretjük ezt, mert valójában úgy tűnik, hogy a bőr lehámlik. Hozhat létre valami hasonlót, használhat különböző Halloween -sminkeket, vagy akár sötétebb sminket is viselhet az arc normál oldalán.

Fél tök Halloween smink

Forrás: @c_flower

Itt egy YouTube bemutató a megjelenéshez!

9. Szép fehér csontváz smink

Szeretne csatlakozni a Halloween mulatságához, de csinos is szeretne lenni? Akkor ez a sminkötlet neked szól. Itt van egy koponya kialakításunk, amely fehér sminket használ a klasszikus fekete és sötétszürke helyett. A fehér használatával finomabb vonalat kap, amely szinte elegáns megjelenést kölcsönöz. Hozzon létre ehhez hasonló sminket, vagy hozzon létre saját dizájnt.

Szép fehér csontváz Halloween smink

Forrás: @sminkfiend369

10. Aranyos farkas smink ötlet

Következő ötletünk egy másik Halloween klasszikust tartalmaz. Itt van egy vérfarkas tervezésünk. Szeretjük ezt a megjelenést, mert ijesztő, de aranyos. Elég egyszerű lenne otthon is újrateremteni. Ezt inspirációként használhatja saját farkas megjelenéséhez, vagy ennek elemeit felhasználva macska dizájnt is készíthet.

Aranyos Wolf Halloween sminkötlet

Forrás: @caitmarks