41 Elegáns horgolt fonat frizura fekete hajra

11. Fekete és bordó horgolt zsinórok

Ha nem biztos abban, hogy milyen színt szeretne választani, vagy csak nem szeretné teljesen megváltoztatni a haj teljes fejét, adjon hozzá néhány színes horgolt fonatot!

Instagram / beauty_depot

Forrás: @beauty_depot

Néhány színcsík hozzáadása mindig könnyebb választás, mint a megjelenés teljes megváltoztatása, és ha hozzáadja a színt az elülső részekhez, amelyek keretbe foglalják az arcát, akkor jó képet kaphat arról, hogy hogyan fog kinézni végül úgy dönt, hogy beleveti magát, és all-in megy. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy fokozatosan enyhítse magát.

12. Sötétbarna és mézes szőke stílus

Megnéztük a pirosat, és most itt az ideje, hogy a szőkére. Azonnal beleszerettünk ebbe a sötétbarna és mézes szőke stílusú horgolt zsinórba, és úgy gondoljuk, hogy te is szeretni fogod.

Instagram / stephdahairqueen

Forrás: @stephdahairqueen

Egy pillantás, amelyet maga Beeonce, Beeonce királynő könnyedén ringatna, a szőkék és a barnák remekül passzolnak egymáshoz, és több tónusúak lehetnek, hogy természetesebbek legyenek … Vagy kevésbé, ha elég merész vagy.

13. Aranyos Fél Updo

Azokra a napokra, amikor nem biztos abban, hogy milyen hangulatban van, a félig feldobott stílus tökéletes.

Instagram / tobnatural

Forrás: @természetes

Könnyű megtenni, és remek módja annak, hogy még néhány napot használjon ki a hajából, mielőtt a szalonba utazni kell. Ezzel az okos pillantással elrejtheti a bűnök sokaságát, és csak néhány percet vesz igénybe, amikor már megértette.

14. Horgolt zsinórok Képes

Ha valaha is elgondolkodott azon, hogyan érik el az aranyos horgolt zsinórokat, itt egy kis ízelítő:

Instagram / all_things_virtuous

Forrás: @minden dolog

Amint látja, nincs határa annak a megjelenésnek, amelyet ezzel a stílussal elérhet. Hossz, szín, textúra, végeredmény – minden tőled és a választásaidtól függ.

15. Elegáns Updo

Néha az alkalom csak egy kis eleganciát igényel, és szerintünk ez az elegáns felvarrás tökéletes.

Instagram / tailo_g

Forrás: @tailo_g

Ne féljen követni a YouTube oktatóprogramjait a hajviseletről, de ugyanakkor ne féljen saját egyedi stílusait is kitalálni. Annyi mindent lehet csinálni a hajaddal, mint a tied, miért nem használod ki a legtöbbet? Legyen egyedi – tegye saját bélyegét a dolgokra.

16. Szőke stílus

Ha mindig is szőke akart lenni, miért nem szőke? Az egész a megfelelő árnyalat megtalálásáról szól, amiben egy stylist segíthet, ha talál egy olyat, amelyben hallgatólagosan megbíz.

Instagram / jelessia_renae_beauty

Forrás: @jelessia_renae_beauty

Ha jó kapcsolata van a stylistjával, bátrabbá válik olyan megjelenések kipróbálására, amelyeket egyébként nem próbált volna. Olyan valakit akarsz használni, aki nem fél megfordulni és azt mondani, hogy nem gondolja, hogy a legújabb stílus-gondolataid megfelelnek neked. Bíznia kell abban, hogy ez a személy jó munkát végez. Ha nem érzi jól magát abban a székben, akkor nem akar a dobozon kívül gondolkodni, és mindig ugyanaz a stílusa lesz újra és újra.

Hol van ebben a mulatság?

17. Horgolt fordulatok Bob

Nem szeretne hosszú hajat, de nem szeretne rövid hajat sem? Mi a helyzet egy bob vagy lob? A hosszú bob, ahogy itt látható, számos előnnyel jár…

Instagram / crochetbyku

Forrás: @crochetbyku

Ha fel akarja rakni a haját, akkor még elegendő hossza van ehhez. Ha le akarja hordani a haját, akkor is elég hosszú ahhoz, hogy hízelgő legyen, és keretezze az arcát, nem pedig kerekebbnek tűnik. Rendben van, ha egy ideig csak ül a középső részen, és ez egy ideig megszakítja a fejbőrt a nehéz fonatoktól.

18. Nagy haj, ne törődj vele!

Mi ÖSSZES most nagy hajat szeretne, és nézze meg ezt a mesés szépséget … Ez egy példa a nagyon nagy hajra, ami igazán, nagyon jól van megcsinálva.

Instagram / kalbarbie

Forrás: @kalbarbie

A horgolt zsinórok egyik legjobb tulajdonsága, hogy nincs olyan összetevő, amely allergiás reakciót okozhat, vagy károsíthatja a hajat vagy a fejbőrt. Nincs ragasztó, nincs ragasztóanyag, nincs ragasztó. Az új haj, bármilyen anyagot is választ, bevarrható a saját kukoricasoros hajába, így lehetősége nyílik arra, hogy újabb és újabb hajat adjon hozzá. Ha valaha is nagy akart lenni, akkor itt az ideje, és ezt mindenképpen így kell tennie.

19. Szürke horgolt dobozfonatok

Ne feledje, amikor azt mondtuk, hogy játszani kell a színekkel. Nos, ez egy klasszikus példa arra, hogy miért.

Instagram / parispaige300

Forrás: @parispaige300

Ha úgy gondolta, hogy nem tudja követni a legújabb haj trendeket, mint az ezüst haj, sellő haj, naplemente haj stb … Tévedett. A horgolt zsinórok tökéletes módot kínálnak a különböző árnyalatokkal való játékra, és nem tudtunk segíteni, de egy kicsit beleszerettünk ezekbe a szürke szépségekbe.

20. Igen, ezek horgolt zsinórok.

Nem úgy néznek ki, mint a horgolt zsinórok, de csak ilyenek.

Instagram / tailo_g

Forrás: @tailo_g

Ez klasszikus példát ad arra, hogy ez a haj mennyire sokoldalú. Bármilyen anyagot használhat, és bármilyen megjelenést elérhet. Mutassa meg stylistjának ezt a megjelenést, és lenyűgözze barátait és családját ezzel a lenyűgöző dizájnnal.