41 Frizure s pletenicama u obliku trokuta koje morate vidjeti

31. Crvene ombre pletenice

Zatim imamo još jedan ombre izgled koji ćemo vam pokazati. Ovaj put kosa je duga i lijepo pletena. Pletenice počinju crne, a zatim se stapaju u bogatu i tamnocrvenu nijansu. Ovakvi crveni tonovi jednostavno su zapanjujući i savršeni su za jesen i zimu. Možete ponovno stvoriti ovaj izgled ili upotrijebiti drugu nijansu crvene.

Crvene ombre pletenice

Izvor: @lcbeautysalonllc

32. Duge pletenice s opuštenim uvojcima

Ova sljedeća ideja za kosu je jednostavno prekrasna. Ovdje imamo dugačke trokutaste pletenice bez čvorova s ​​kovrčavim krajevima. Volimo ove pletenice jer su kovrče na kraju lijepe i labave. Ovo je samo frizura koja se lako nosi zbog koje ćete odmah izgledati glamurozno! Isprobajte dugu kosu ili možete imati i kraću verziju pletenica.

Duge pletenice s opuštenim uvojcima

Izvor: @missy_did_em

33. Prekrasna visoka lepinja

Volimo ovu ideju za sljedeću kosu! Ova frizura ima punđu do neba sa super stilskim dijelovima trokuta. To je tako moderna ideja za kosu i učinit će vas da se stilom izdvojite iz gomile! Mislimo da bi ova frizura bila savršena za ljeto, jer je kosa laka za upravljanje i vezana za vruće sunčane dane.

Prekrasna pletenica s visokim pletenicama

Izvor: @pearlthestylist_

34. Uvijanje pletenica s dijelovima trokuta

Volite crno -crvenu frizuru? Ako je tako, provjerite ovo. Ovaj izgled ima podebljane uvijanja trokuta gdje kosa ima kombinaciju crne i tamnocrvene boje. Kosa je također dodana. Volimo korištene boje, savršeno se nadopunjuju. To je tako moderan stil. Možete to ponovno stvoriti ili upotrijebiti drugu nijansu crvene. Možda pokušajte živahniji i živahniji ton.

Upletite pletenice s dijelovima trokuta

Izvor: @divynedavyna_hairstyles

35. Duge i prilično kovrčave pletenice

Sljedeća frizura je tako lijepa. Ovdje imamo duge i elegantne pletenice sa suptilnim uzorkom trokuta. Pletenice su također kovrčave na krajevima. Sve u vezi ove frizure je elegantno i zapanjujuće. Kosu možete ovako odjenuti gore ili dolje kako bi odgovarala svakoj prilici. Dakle, savršen je za zaposlene dame kojima je potrebna kosa zbog koje mogu izgledati sjajno za posao, ali i glamurozne za večer. Jednostavno izgleda prekrasno bez napora.

Duge i prilično kovrčave pletenice

Izvor: @betty_bella_braids

36. Ombre Twists Ideja za kosu

Zatim imamo još jedan ombre stil koji ćemo vam pokazati. Ovaj put imamo zapanjujuće zaokrete dijelova trokuta. Kosa također počinje crno, a zatim se stapa u topli i svijetli ton. To je tako moderan način nošenja ombrea, a boja je savršena za sva godišnja doba. Ovaj look je stvoren sa strastvenom kosom u boji 1b/30 i može se naručiti na Instagram stranici ispod.

Ombre Twists Ideja za kosu

Izvor: @beautycanbraid

37. Trokutaste pletenice s uvojcima

Ako vam se jako sviđaju trokutaste pletenice s kovrčama, pogledajte ovo. Za ovu verziju stila, na vrhove se dodaje više kovrčave kose što znači manje pletenice. Kao što vidite, dodatni uvoj izgleda zapanjujuće. To samo pokazuje drugi način nošenja pletenica sa uvijenim krajevima i jednostavno je lijepo. Obožavamo ovu frizuru!

Kovrčave trokutaste pletenice

Izvor: @betty_bella_braids

38. Elegantne smeđe pletenice sa zlatnom vrpcom

Smeđa je još jedan popularan izbor boja i s ovakvom kosom možemo vidjeti zašto! Ovdje imamo dugačke trokutaste pletenice. Pletenice su šik i svijetlosmeđeg tona. Ova frizura također je dovršena zlatnim užetom. Smeđa boja izgleda zapanjujuće i pojačava kosu bez prevrtanja. Smeđa je savršena za dame koje žele isprobati novu boju kose, a da promjena nije previše hrabra i dramatična.

Elegantne smeđe pletenice sa zlatnom vrpcom

Izvor: @lcbeautysalonllc

39. Žive crvene pletenice

Zatim imamo još jednu ideju za crvenu kosu koju ćemo vam pokazati. Ovaj put trokutaste pletenice su živopisne crvene nijanse i ukrašene su vezicama. To je samo hrabar i moderan stil pletenica i svima će izgledati nevjerojatno. Mislimo da bi ove pletenice od crvenog trokuta izgledale prekrasno i u bobu.

Žive crvene pletenice

Izvor: @jdivastyles

40. Lijepa frizura s pletenicom s trokutom

Sljedeća ideja za kosu sadrži pletenice boho trokuta. Ove pletenice su duge s kovrčama i izgledaju zapanjujuće. Kao što možete vidjeti na donjoj slici, pletenice izgledaju jednako opušteno kao i svezane u rep. Dakle, možete isprobati različite frizure. Ovo je prekrasan stil i učinit će da izgledate i osjećate se kao kraljica.

Prekrasna frizura s pletenicom u trokutu

Izvor: @braids_by_koya

41. Trendi ljubičaste trokutaste pletenice

Volite jedinstvene boje kose? Ako je tako, pogledajte ovu ideju za kosu. Ovdje imamo zdepaste trokutaste pletenice i one su podebljano ljubičaste boje. Volimo ljubičasti ton jer je taman, jednostavan za nošenje i u trendu. Također dopunjuje zlatni dodatak za kosu. Možete to ponovno stvoriti ili isprobati svjetliju ljubičastu nijansu.

Trendi ljubičaste trokutaste pletenice

Izvor: @jdivastyles

Nadamo se da ste pronašli nevjerojatnu novu frizuru za isprobati!