41 hátborzongató DIY Halloween dekorációs ötlet

31. Ouija Board Garden Dekoráció

A következő ötletünk egy újabb kerti dekoráció. Ez egy nagy Ouija tábla. Ezt újra létrehozhatja, vagy kiválaszthatja saját Ouija táblatervét. Csak fessen és díszítsen egy nagy darab kártyát vagy fát, és álljon fel a kertben. Szeretjük ezt a kísérteties ötletet. Készíthet kisebb változatokat a házon belül is.

Ouija Board kerti dekoráció

Forrás: @rsqdesigns

32. Újrahasznosított üvegedények

Ezután több újrahasznosított üveget kínálunk. Ezúttal az üvegeket úgy díszítették, hogy szörnyeknek tűnjenek. Ezeket újra létrehozhatja, vagy ijesztőbbé teheti a szörnyeket. Tegyen egy gyertyát, és az üvegek világítani kezdenek. Javasoljuk, hogy lángmentes gyertyákat használjon, így nincs tűzveszély. Ez egy remek kézműves ötlet gyerekeknek is.

Újrahasznosított üvegedények

Forrás: @clallamwasteprevention

33. Hűvös Halloween téma jel

Ez a következő ötlet tökéletes a horror rajongóknak. Itt van egy tábla, és minden jel más helyre mutat, amely ijesztő vagy varázslatos filmekben szerepel. Újrateremthet ilyesmit, vagy kiválaszthatja saját kitalált helyeit. Ez fantasztikusan nézne ki egy bulin. Létrehozhat egy jelzőtáblát fából, vagy kártyából, és ragaszthatja a falra.

Hűvös Halloween téma jel

Forrás: @trickstreatsandhocuspocus

34. Világítsa meg a Halloween -koszorút

A következő ötlet egy másik koszorút tartalmaz. Ez botokkal készült, denevérekkel, csillogó macskával, fekete fával és fényekkel díszített. Szeretjük a lámpákat, mivel ez teszi egyedivé a koszorút. Ez tökéletes lenne a bejárati ajtóhoz. Vásárolhatja ezt a koszorút és hasonlókat, vagy saját maga készítheti el. Vásároljon lámpákat és hasonló dekorációkat, és nézze meg, milyen kísérteties dizájnt készíthet.

Világítson Halloween koszorú

Forrás: @thegothicpirate

35. DIY fali dekorációk

Kísérteties, menő és könnyen elkészíthető dekorációt keres? Ha igen, akkor ezt ellenőriznie kell. Itt vannak fekete falidíszek, amelyeket pók, denevér és rák díszítettek. Ennek újbóli létrehozásához vásárolhat sima faliképeket, és feketére festheti őket. Vásároljon kis műanyag pókokat és denevéreket. Ezután fesse őket tetszőleges színre. A dekoráció befejezéséhez csak ragassza a denevéreket és a pókokat a táblákhoz. Könnyen!

DIY fali dekorációk

Forrás: @architectures_idea

36. Horror Theme Grave

Ezután van egy másik dekorációnk, horror témával. Itt van egy sírkő, amelyen ez áll: „Freddy Krueger, Never Sleep Again”. A síron véres vágások is láthatók. Ha ez nem lenne elég ijesztő, van olyan fej is, amely Freddy Kruegarra hasonlít. Ez minden bizonnyal ijesztgetni fog bárkit Halloweenkor. Sírokat készíthet hungarocellből, és bármilyen horror karaktert használhat.

Horror téma sír

Forrás: @rsqdesigns

37. Ijesztő lógó pókfészek

A pókok nagyon ijesztőek, és ez a következő ötlet rémálom azok számára, akik félnek a pókoktól! Itt egy pókfészek lóg a mennyezetről. Egyetlen pók is lóg a mennyezetről. Újítsa fel az egész megjelenést, vagy próbálja ki csak a fészket vagy a lógó pókokat. Legyen kreatív, és használjon hamis pókhálót is.

Ijesztő lógó pókfészek

Forrás: @architectures_idea

38. DIY kerti díszek

Adja át a kertjének átalakítását ezen a Halloween -en, ha ilyen szörnyeteg arcokat hoz létre! Szörnyeteg arc jött létre a kinti bokron. Készíthet ilyen aranyosabb szörnyeket, vagy ijesztőbb dizájnt választhat. Talán adjunk hozzá vért vagy ijesztő fogakat. Ezzel mindenki tudhatja, melyik házban vannak a legepikusabb Halloween -dekorációk.

DIY kerti bokor dekoráció Halloweenre

Forrás: @ebdetails

39. Lebegő szellemek

Ha szereted a szellemdíszítéseket, akkor ezt meg kell nézned. Itt kísérteties szellemek vannak, amelyek egy fán lógnak. Ezek nagyon jól fognak kinézni a kertben, és ezekkel is díszítheti otthonának belsejét. Használhat egy könnyű hungarocell golyót, fedje le egy könnyű lappal és tegye le. Adjon hozzá tetsző arcokat.

Lebegő szellemek

Forrás: @architectures_idea

40. Sikkes és kísérteties dekoráció

Talán szeretné, hogy otthona elegáns legyen, de ünnepelje a Halloween -t is. Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor nézd meg ezt. Itt van fekete -fehér sütőtök, és van egy lámpás, ami tele van tökkel és koponyával is. Az ilyen sütőtököt festéssel saját maga is létrehozhatja. A megjelenés többi részéhez csak vásároljon lámpást, és töltse meg tökkel és koponyákkal. Szeretjük ezt az ötletet.

Elegáns és kísérteties dekoráció

Forrás: @stagerroz

41. Csontvázas sír ötlet

Ezután van egy másik sírkő ötletünk. Ez egy kísérteties csontváz. Van egy kis sír csontváz fejjel és kezekkel. Ez egy szórakoztató és ijesztő ötlet, amely mindenkit megijeszt. Csak vásároljon olcsó sírkő díszítést, csontvázat és helyezze őket a földre. Még más dolgokat is hozzáadhat, például pókhálót és pókokat.

Skeleton Grave Ötlet

Forrás: @rsqdesigns

Reméljük, hátborzongató DIY Halloween dekorációs ötletek inspiráltak!