41 Ideje za najavu božićne trudnoće

31. Božićna foto najava s majkom i sestrom

Slijedi nam još jedna lijepa i smislena najava. Na ovoj je fotografiji buduća mama držala imelu nad dječjom kvrgom, a budući brat ili sestra ljupko je poljubi. To je božićna ideja zbog imele, ali nosi i blagdansku poruku o važnosti obitelji. Ovo bi bila izvrsna najava za društvene mreže, ali ovo možete zadržati i kao posebnu uspomenu.

Božićna foto najava s majkom i sestrom

Izvor: @thismommakes

32. Najava Djeda Mraza sa skeniranom fotografijom

Sljedeća ideja za najavu je svečana, zabavna i slatka. Ovdje imamo još jednu najavu na oglasnoj ploči, a ova glasi “Santa je došao rano” s datumom dospijeća i skeniranom fotografijom ispod. Ovo je jednostavno stvoriti, a možete ga koristiti na društvenim mrežama ili čak koristiti sliku na božićnim čestitkama.

Najava Djeda Mraza sa skeniranom fotografijom

Izvor: @nikkiguinn7

33. Očekivanje malog vilenjaka

Drugi način da objavite trudnoću je majica. Ovdje imamo svečanu majicu na kojoj piše “Očekujem malog vilenjaka”. Mogli biste stvoriti božićnu fotografiju poput ove, nositi majicu za najavnu fotografiju ili je jednostavno nositi na Božić. Bilo koji će sve iznenaditi! Ovu majicu možete kupiti na donjoj stranici, dostupni su i drugi dizajni.

Očekujući malog vilenjaka

Izvor: @liamariedesigns

34. Najava božićne čestitke

Zatim imamo još jednu ideju za božićnu čestitku. Ovaj put na kartici piše “Imamo nešto za reći”, a ispod su čarape. Svaka je personalizirana s imenom, a postoji i jedna čarapa s oznakom “uskoro”. Ovo je slatka i božićna ideja. To je zabavan način da objavite da očekujete mnogim ljudima odjednom. Ove kartice možete kupiti na donjoj stranici.

Najava božićne čestitke

Izvor: @inkandfred

35. Super slatka ideja čarapa

Ako vam se sviđa ideja čarapa poput ove gore, svidjet će vam se i ovo. Budući roditelji stajali su ispred dvije čarape i oboje dodaju malu, dječju čarapu u kamin. Ovo je tako lijep način da pokažete svijetu da imate još jedan dodatak svojoj obitelji. Možete stvoriti ovakvu fotografiju ili staviti čarapu na kamin pred obitelji i prijateljima na Božić.

Super slatka ideja čarapa

Izvor: @ashley_hewett_2010

36. Što više to bolje

Volimo ovu sljedeću ideju jer je tako svečana i slatka! Ova najava sadrži skeniranu fotografiju na komadu papira s natpisom “Što više to veselije”. Skenirana fotografija okružena je srcem od slatkiša i drugim svečanim ukrasima. To je jednostavna i lijepa ideja i savršen je način da podijelite svoje vijesti za Božić.

Što više to bolje

Izvor: @melissariveraig

37. Nevaljala ili lijepa najava

Zatim imamo još jednu zabavnu i božićnu ideju. Ovdje imamo oglasnu ploču na kojoj su napisane riječi nestašan i lijep. Tu je i fotografija za skeniranje s datumom dospijeća ispod. To je više duhovita najava jer je nestašno označeno. Ovako nešto je lako stvoriti i možete biti jako svečani poput prikazane slike ili suptilnije. U svakom slučaju, izgledat će nevjerojatno.

Nevaljala ili lijepa najava

Izvor: @ruthannecantrelle

38. Majica s najavom zabave

Ranije u postu predstavili smo ideju najave majica. Ako ste to voljeli, onda morate vidjeti i ovu majicu. Ovdje imamo još jedan dizajn. Ovaj kaže “punjeno”, a ispod ima više opcija. Božićni favoriti su tu, ali dodatni okvir kaže bebo i to je označeno. To je zabavan i jedinstven način da svima kažete što očekujete. Ove majice možete kupiti na donjoj stranici.

Majica s najavom zabave

Izvor: @indieamavi

39. Najava božićne pjesme

Sljedeća ideja za najavu je još jedna inspirirana božićnim pjesmama. Tu je dječji prsluk s natpisom “Tiha noć, da”, a postoji i oglasna ploča “Sve što želimo za Božić ste vi”. To je zabavna i jedinstvena ideja koja je savršena za one koji vole svečanu glazbu!

Najava božićne pjesme

Izvor: @cleftlipbeauty

40. Svečana i lijepa najava fotografija

Trudnoća nije obična plovidba, a za mnogo parova niti ne zatrudni. Ako volite da se mnogi drugi bore, onda je ova najava savršena za vas. Ovdje imamo svečanu najavu fotografija. Sadrži fotografiju skeniranja, božićne ukrase i dječji prsluk na kojem piše “vrijedno čekanja”. Volimo i srce od bijelog perja. Ovo je zapanjujući način da podijelite nevjerojatne vijesti tijekom blagdana.

Svečana i lijepa najava fotografija

Izvor: @leahnobrega

41. Božićni prsluk za bebe

Ako tražite nešto jednostavnije, onda je ova ideja za vas. Evo minimalne najave fotografija. Sadrži dječji prsluk s veselim i svijetlim ispisom na njemu. U pozadini se nalaze i slatka drvca. Ovo je elegantna najava koja je savršena za dijeljenje na društvenim mrežama.

Božićni prsluk za bebe

Izvor: @archerandella

Nadamo se da ste pronašli savršen način da najavite trudnoću ovog Božića!