41 legjobb ballagási ünnepi dekoráció és ötlet

21. Érettségi Jello Shots

A következő a listánkon ezek a szórakoztató jello felvételek. Ezekhez bármilyen ízű jellót készíthet. Ez csak egy szórakoztató módja a desszert bemutatásának. Ezek tökéletesek egy BBQ partira. Ezeket bármilyen színben elkészítheti, és hozzáadhatja az osztályt, vagy egyszerűen hagyhatja őket. Talán még érettségi sapka díszítéssel is rendelkezik.

Érettségi Party Jello Shots

Forrás: @elégedetlenségek

22. Érettségi ihlette italok

Jazz fel a parti italokat, így díszítve őket! Ezeket az üvegeket aranyos kis érettségi sapkák és címkék díszítették, amelyeken gratula a végzősnek olvasható. Ez egy egyszerű, de félelmetes ötlet, és ezek fantasztikusan fognak kinézni egy bulin. A sapkákat és a címkéket saját maga készítheti el, vagy online vásárolhat címkéket és érettségi sapkákat.

Érettségi ihlette italok

Forrás: @sugarpartiesla

23. Oszd meg a siker kulcsát

Az érettségi parti népszerű ötlete a tanácsadás. A következő ötletünk kicsit hasonló ehhez, de egyedibb. Itt van a siker kulcsa. Egy nagy táblát megtöltöttek kulcsokkal, alatta egy kártyával. Minden vendég eltávolít egy kulcsot a tábláról, és leírja tippjeit a sikerhez, majd tegye vissza. A buli után a diplomás elolvashatja a család és a barátok minden fontos tanácsát. Szeretjük ezt az ötletet!

Ossza meg ötletét a sikerhez az érettségi partin

Forrás: @tiffanykay_events

24. Érettségi parti ételötlet

Gyönyörű parti dekorációt keresel? Akkor meg kell vizsgálnia ezt az ötletet. Ennek a partinak fekete, fehér és arany témája van. A háttérben, a dekorációban és még az ételekben is megtalálható ez az elegáns színkombináció. Ez egy gyönyörű téma egy partira, és megfelel egy glam diplomásnak. Hozzon létre valami hasonlót, vagy adjon hozzá más színeket – az ezüst lenyűgöző lenne!

Érettségi party étel ötlet

Forrás: @blush.cincy

25. Kreatív érettségi desszertek

Lenyűgöző desszerteket készíthet a partira, mint ezek az alábbiakban. Ehhez az ötlethez a poharakat piros cukorkával töltötték fel. A cukorka tetején van egy cupcake gyönyörű díszítéssel. Mindössze annyit kell tennie, hogy ezeket újra létrehozza: kis poharak, piros édességek vagy tetszés szerinti édességek, valamint egy ballagássapka. A süteményeket saját maga készítheti el, vagy vásárolhatja meg. Tehát, mint látható, ezeket könnyű elkészíteni, és mindenki imádni fogja őket.

Kreatív érettségi party desszertek

Forrás: @livinglocurto

26. Gratulálok DIY Backdrop

A hátterek nagyszerűek a partikon. Ezek dekorációként használhatók, elrejthetik a sima falakat, és fotófülke stílusú hátteret biztosíthatnak. Íme egy remek példa az érettségi parti hátterére. A tábla zöld, gyönyörű virágokkal és a gratula szóval. Próbáljon hasonló hátteret készíteni, vagy hozzon létre saját dizájnt, a léggömb hátterek is csodálatosnak tűnnek.

Gratulálok a DIY háttér -ötlethez

Forrás: @travel2events

27. Aranyos érettségi téma

Ha kiemelkedő és emlékezetes érettségi partit szeretne, akkor fontolja meg a téma kiválasztását. Bármilyen téma lehet, és a következő ötletünk jó. Ezt a témát Graduation Fiesta -nak hívják, és sok szójátékkal és élénk színekkel rendelkezik. Ez egy jó ötlet, és mindenki élvezni fogja az ilyen bulit.

Aranyos érettségi téma ötlet

Forrás: @papermooneventdesign

28. A bojt megérte a gondot

Ezután van egy másik dekorációs ötletünk. Ez az aranyos italokat tartalmazza, amelyeket korábban említettünk, és középpontban a felirat: „A bojt megérte a fáradságot”. Egy ilyen jel olyan nagyszerű ötlet egy ballagási buli számára, mivel elismeri azt a kemény munkát, amelyet a diploma megszerzéséért tettek. Bármilyen témához illő jel lehet.

A bojt megérte a gondot

Forrás: @sugarpartiesla

29. Csinos ballagási buli dekoráció

Egy parti díszítésekor nehéz lehet a design, az elrendezés és a színséma kiválasztása. Nos, inspirációként használhatja következő ötletünket. Itt van egy szép dekorációs téma, amelynek zöld, leveles háttere élénk virágokkal. A torta a középpont és a körülötte lévő ételek is megfelelnek a témának. Ez egy lenyűgöző dekorációs ötlet, amelyet minden diplomás szeretni fog. Hozzon létre hasonlót, vagy adjon hozzá saját színeit.

Szép ballagási buli dekoráció

Forrás: @bonneparty

30. Szabadtéri ballagási buli ötlet

Szép időre számít, és kint szeretne ballagást tartani? Akkor gondolj valami ilyesmire. Itt van egy vintage pótkocsi, amelyet szabadtéri bárrá alakítottak át. Annyira egyedi és félelmetes, hogy minden bulin siker lesz. Bérelhet ilyen bárokat, vagy inspirációként használhatja, és létrehozhat egy hasonló bárrészt léggömbökkel, ülőhelyekkel és bárral az asztalon, nem pedig utánfutóban.

Kültéri ballagási buli ötlet

Forrás: @glitterinthegritty