41 Lenyűgöző őszi smink a lehető leggyorsabb másoláshoz

Az ősz a sarkon van. Az új szezon új divat- és szépségtrendeket hoz magával. A smink egyszerű módja az őszi legújabb színek megjelenésének. Hogy inspirációt adjunk, 41 őszi sminkötletet találtunk. Mindenkinek van valami, ha drámai, finom és többre vágyik. Tehát nézze meg a legjobb sminkválasztékainkat, és találja meg kedvencét.

1. Fall Purple Tones

Először is ezt a gyönyörű sminket láthatjuk az ajkak és a szemek számára. A szemeket arany csillogás, sötétbarna szemhéjfesték és fekete bélés díszítette. Ezek az elemek nőies és lenyűgöző megjelenést kölcsönöznek. A sminket sötét lila, fémes ajkakkal fejezték be. Az ajkak drámai befejezést kölcsönöznek az őszi sminknek. Ezt bármilyen hasonló őszi színnel újra létrehozhatod.

Barna füstös szem és lila fémes ajkak

Forrás: @makeupthang

2. Meleg tónusú szem smink

A nyár már majdnem véget ért, de ez nem jelenti azt, hogy még mindig nem tud ringatni olyan élénk árnyalatokat, mint a sárga. Ez a gyönyörű szemsmink lágy sárgát használ, és földes árnyalatokkal díszíti. Ezt a megjelenést Anastasia Beverly Hills szubkultúra palettájával hozták létre, a Roxy, a New Wave és az All Star árnyalataival. A Halo -ban található NYX Cosmetics fényes bélést, valamint a Stila Cosmetics Glitter and Glow és Urban Decay szemceruzát is használták a fáklyában. Az ilyen smink divatos lesz egész ősszel.

Meleg tónusú szem smink őszi sminkhez

Forrás: @aammbz_

3. Chic Eyeliner Flick

A szezonról szezonra megjelenő sminkek egyike a klasszikus szemceruza. Ez egy időtlen megjelenés, amely soha nem megy ki a divatból. Miután tökéletesítette a szemceruza mozdulatait, sokféle szemhéjfesték -kombinációval viselheti. Ez a puha füstös szem tökéletes a szemceruza számára. Szeretjük ezt a megjelenést, mindenkinek megfelel.

Elegáns szemceruza az őszi sminkhez

Forrás: @maryhadalittleglam

4. Arany és bordó

A bordó az ősz egyik kötelező színe. Ez a sötét árnyalat elképesztően jól néz ki rúzsban. Az ajkakon viselve merész és drámai megjelenést kölcsönöz. Bármilyen alkalomra viselheted. Nappal világosítja a szemét, vagy éjszaka glam. Az arany füstös szemek és a bordó ajak smink tökéletes lenne egy éjszakára a városban.

Arany és bordó az őszi sminkhez

Forrás: @silkeveltkamp

5. Merész kék bélés

Ha a sötétebb és a finomabb színek nem tetszenek, akkor jazz fel a szemeddel egy merész béléssel. Ez a smink lágy árnyékot tartalmaz, elektromos kék szemceruzával. A merész kék felderíti az őszi ruhákat, és szuper stílusosan fog kinézni. Újra létrehozhatod ezt kékkel, vagy kipróbálhatsz egy másik élénk árnyalatot.

Merész kék bélés az őszi smink megjelenéséhez

Forrás: @alanadawn

6. Szép lila szem smink

A lila egy másik népszerű árnyalat az őszre, nem csak ez, de a lila árnyékok is igazán kiemelik a szemed. Ez a lenyűgöző szem smink árnyalatok keverékét tartalmazza, és ezt otthon is elkészítheti lila palettával. Újra létrehozhatja ezt a lágy és világos megjelenést, vagy sötétebb színeket használhat.

Szép lila szem smink őszi sminkhez

Forrás: @bellabm

7. Minimális földi smink

Ha egyszerű őszi sminkeket keres, akkor a következő választásunk az Ön számára. Ez a smink egy árnyalatú világos szemhéjfestéket tartalmaz, világos szempillafestékkel a szempillákon. Az árnyék földes színű, amely nagyszerű választás az őszre. Egy ilyen egyszerű sminket különféle színekben lehet létrehozni.

Minimális földi smink az őszi smink megjelenéséhez

Forrás: @gulsahinmakyaji

8. Drámai és sötét szem smink

Szeretnél valami drámaibbat? Akkor szeretni fogja ezt a következő megjelenést! Meleg barna árnyalatokat használ, amelyek feketébe keverednek, hogy merész füstös szemet hozzanak létre. Ez egy smink ötlet, ami lenyűgözi. Az ilyen smink tökéletes egy estére. Ezt a sminket és sötét ajkakat akár glamuális Halloween -megjelenéshez is használhatja.

Drámai és sötét szem smink őszi sminkhez

Forrás: @szépségszem909

9. Őszi smink megjelenés

A bohém trend minden nyáron visszatér a reflektorfénybe. Idén a tendencia velünk tart az ősszel. Ha rajong a boho trendért, akkor tetszeni fog ez a smink megjelenés. A smink világos a szemhéjfestéken, lágy sárga árnyalattal, és sötét lila ajkakkal fejeződik be. A sötét és világos kombináció nagyon stílusos és mindenkinek megfelel.

Őszi smink Keresd az őszi smink megjelenését

Forrás: @jessieleebeauty

10. Félkövér földes hangok

A következő smink megjelenésünk merész és gyönyörű. A szemsmink földes tónusokkal rendelkezik, amelyek élénkek, és az Anastasia Beverly Hills szubkultúra palettájával jött létre a Cube, az Adorn, az All Star, az Axis és a New Wave. Mindezek a színek gyönyörű keveréket hoznak létre, amely mindenkinek megfelel.

Merész földes hangok az őszi smink megjelenéséhez

Forrás: @salma_khanbeauty