41 Nemek feltárása Játékok Mindenki abszolút szeretni fog

31. Óvoda rím kvíz

Ha szereted a vetélkedőket, akkor nézd meg ezt az ötletet. Itt van egy mondókás kvízünk. Összesen 14 kérdés van, amelyek mindegyike klasszikus mondókákon alapul. Ez egy aranyos, könnyen játszható és szórakoztató játék, amelyet a vendégek imádni fognak. Könnyedén létrehozhat hasonlót maga is.

Óvoda rím kvíz

Forrás: @nishaspretties

32. Az ár megfelelő

Ezután nézzük meg az Ár helyes játékot. Ahelyett, hogy kitalálná a mindennapi cikkek költségeit, inkább babacikkek. Minden vendég kaphat ilyesmit, és ki kell találnia minden árat, és be kell írnia a tétel mellé. Ez egy szórakoztató és versenyképes játék, amelyet mindenki szeretni fog.

Baba téma Az ár megfelelő játék

Forrás: @jppapercreations

33. Pelenka sorsolás

Ilyen könnyen játszható és egyszerűen létrehozható játékot keresel? Akkor nézd meg ezt. Itt van pelenka sorsolásunk. Tehát előzetesen minden vendéget felkérnek, hogy pelenkát hozzanak a partira, és ha mégis, akkor nyereményjátékban vesznek részt. Ez aranyos és hasznos, mert a szülők sok pelenkát készítenek az új baba számára. Annak érdekében, hogy ez jobban illeszkedjen a nemek felfedéséhez, megkérheti a vendégeket, hogy esetleg tegyék a pelenkákat kék vagy rózsaszín ajándékzacskóba, hogy meg tudják jósolni.

Pelenka sorsolás

Forrás: @enchantresscrafts

34. Ő lesz a baba

A következő ötletünk szórakoztató és egyedi. Itt van egy tábla, amely tele van régi feleségek meséivel, amelyekkel meg lehet jósolni a baba nemét. Tehát a kismama felteszi ezeket a kérdéseket, és válaszaiból kiderül a nem. Ez egy szórakoztató játék, amelyet mindenki élvezni fog, és nagyon egyszerű újratelepíteni is.

Ő lesz a baba

Forrás: @mamaducksdesigns

35. Cumivadászat

A következő ötletet eredetileg babazuhanynak használták, de úgy gondoljuk, hogy nagyszerű lesz a nemek felfedésére is. Ez a játék cumi vadászat. Tehát a cumit elrejtik a parti körül, és a vendégeknek meg kell találniuk őket, és aki a legtöbbet találja, az nyer. A nemek közlése érdekében elrejtheti a rózsaszín és a kék cumit, és a vendégeknek meg kell találniuk a jóslatuk színét, tehát ha úgy gondolja, hogy a baba fiú, akkor egy kéket kell találnia. Elrejtheti az összes semleges cumit, és van egy rózsaszín vagy kék, és ha megtalálta a rózsaszín vagy kék cumit, akkor kiderül a nem.

Cumivadászat

Forrás: @olyasdesign

36. Jóslatok és tanácsok

Sok új szülő tanácsot kér a családtól és a barátoktól, így a partijához hasonló jósló- és tanácskártyákat kaphat. Minden vendég kap egy kártyát, és be kell írnia előrejelzését a nemre, súlyra stb. Ez annyira aranyos, és a tanácsok hasznosak lesznek, amikor a baba megérkezik. Nem csak ez, de a kártyák a különleges nap emlékéül is megőrizhetők.

Jóslatok és tanácsok a szülői élethez

Forrás: @lively_and_co

37. Hozzon létre babaversenyt

Ha szórakoztató és kreatív játékot szeretne bulijára, akkor ez tökéletes lehet. Ez egy baba verseny létrehozása. Tehát minden vendég kap játék tésztát, majd létrehozhat egy babát, mint az alább bemutatott. A vendégek akár rózsaszín vagy kék tésztát is választhatnak, így előre meg tudják jósolni a nemüket. Aki a legjobb babát alkotja, nyer.

Hozzon létre babaversenyt

Forrás: @yaoakland

38. Babaállatok mérkőzés

Ezután van egy aranyos megfelelő játékunk. Ehhez a vendégek kapnak egy játékkártyát, amelyen az állatok listája és a kisbabák listája szerepel, mindössze annyit kell tenniük, hogy az állatot a babájához kell illeszteni. Akinek a legtöbb helyes mérkőzése van, nyer. Ez egy szórakoztató játék, amellyel az egész párt részt vehet.

Baba állatok mérkőzés

Forrás: @staybrutal_bee

39. Aranyos játéknyeremények

Nem tudja, mit adjon ajándékba? Akkor nézd meg ezt. Itt van szuper aranyos cumisüveg nyereményünk. A cumisüvegeket arany, ezüst és bronz trófeaként díszítették. Ez egy nagyon jó és egyedi ötlet, és ezeket bármelyik játékért díjazhatja. Hagyja ki a számokat, és csak arany palackokat tartson a nyerteseknek, hogy megkönnyítse. Egy másik ötlet az lenne, ha aranyüvegeket adnánk ki annak, aki helyesen kitalálja a nemet.

Aranyos játéknyeremények

Forrás: @acska_

40. Egyedi Snapchat geofilter

Ez a következő ötlet az egyik kedvencünk, mert annyira egyedi. Itt van egy Snapchat geofilter, amely lehetővé teszi a vendégek számára, hogy megjósolják a nemüket. Tökéletes azoknak, akik szeretik használni az alkalmazást, és akik le akarják nyűgözni vendégeiket. Az alábbi oldalon megvásárolhatja a Geofiltert, és további információkat talál a szűrők használatáról.

Egyedülálló Snapchat geofilter

Forrás: @caitlinmariecreative

41. Baby Baby Scramble

Következő ötletünket Baby Word Scramble -nek hívjuk. A különböző baba témájú szavak betűket kevernek össze, és minden vendégnek meg kell találnia, mi a szó. Ez egy szórakoztató és egyszerű játék, amelyet a vendégek élvezni fognak. Akár a lány vagy fiú szót is összekeverheti, és hozzáadhatja a listához, hogy felfedje a nemet.

Baba szótörés

Forrás: @nishaspretties

Reméljük, találtál szórakoztató és egyedi nemek felfedésére szolgáló játékokat a bulidon!