41 Prekrasne ideje za tetoviranje božura za žene

31. Akvarel božur

Tetovaže s akvarelom izgledaju zapanjujuće, a akvarel je savršen za cvijeće jer savršeno bilježi njihovu nježnu ljepotu. Zatim imamo prekrasnu verziju akvarelnog božura. Kao što vidite, izgleda baš kao slika, a lijepi su ružičasti i zeleni tonovi. Ovakav dizajn može se postaviti bilo gdje na tijelu, možete samo odabrati manju ili veću verziju.

Tetovaža akvarel božur

Izvor: @kozo_tattoo

32. Pretty Peony Thigh Tattoo

Zatim imamo još jednu tetovažu na bedru koju ćemo vam pokazati. Ovaj je veći od prethodnog koji smo predstavili i ima prilično crni dizajn božura. Možete ovo ponovno stvoriti ili možete pokušati dodati ljepše cvijeće u dizajn. Postoji toliko mnogo različitih vrsta pa možete stvoriti vrlo jedinstvenu tetovažu.

Tetovaža na butinama velikog božura

Izvor: @romanyuk.tattoo

33. Svijetli i lijepi božur

Ovaj sljedeći dizajn tetovaža jedan nam je od omiljenih. Ovdje imamo prekrasan božur koji je tetoviran na ruci. Volimo boje i nježno tetoviranje. Ovo je prekrasan dizajn i svima će izgledati nevjerojatno. Možete ponovno stvoriti tetovažu na ruci ili isprobati sličan božur drugdje na tijelu. To je lijepa tetovaža koja nikada neće izaći iz mode.

Svijetli i lijepi dizajn božura

Izvor: @noemi_tattoo

34. Jedinstvena tetovaža božura i srca

Tražite jedinstveniji dizajn? Ako je tako, ovo bi moglo biti savršeno za vas. Ova tetovaža ima dizajn srca i božura. Srce se temelji na tome kako izgleda pravo srce i ukrašeno je prekrasnim božurima. Ovo je vrlo neobično i neobičan je dizajn koji će vas izdvojiti iz gomile. Neka crna tinta izgleda ili doda boju. U svakom slučaju, bit će sjajno.

Jedinstvena tetovaža božura i srca

Izvor: @renan.sampaio

35. Elegantan dizajn božura s crnom tintom

Sljedeća tetovaža je tako elegantna i elegantna. Ovdje imamo još jedan dizajn božura crnom tintom. Postoji više božura i izgleda kao prekrasna ilustracija. To je zapanjujuća tetovaža koja će odgovarati svima i može se istetovirati bilo gdje na tijelu. Ponovite ovo ili biste mogli dodati suptilni akvarel ako želite svjetliji komad body arta.

Elegantan dizajn božura s crnom tintom

Izvor: @aeri_tattoo

36. Zapanjujući božuri

Ovaj sljedeći dizajn božura je jednostavno prekrasan. Tetovaža sadrži nekoliko božura koji su tetovirani na leđima. Svaki je lijep i ima svijetle boje i zadivljujuće detalje. Ispod svakog božura nalaze se nježni čari nakita. Ovo je zapanjujuće umjetničko djelo, a božuri izgledaju kao da su nježno oslikani na koži. Ponovite ovo ili možete isprobati manju verziju bilo gdje na tijelu.

Zapanjujuća tetovaža leđa peonies

Izvor: @yershova_anna.tattoo

37. Slatka tetovaža zatvorenog božura

Većina tetovaža božura ima otvoreno cvijeće koje je u cvatu. Međutim, ova sljedeća ideja ima drugačiji dizajn. Ovaj božur ima zatvorene latice. Kao što vidite, zatvoreni cvijet izgleda tako slatko i jedinstveno. To je samo drugačija verzija popularne tetovaže za one koji žele dizajn koji se ističe.

Slatka tetovaža zatvorenog božura

Izvor: @fflowerporn

38. Cvjetni Mjesec

Sljedeća tetovaža koju vam moramo pokazati kombinira dva najpopularnija dizajna tetovaža. Ovdje imamo oblik polumjeseca koji je ukrašen božurima. To volimo jer mjesečeve tetovaže izgledaju lijepo, ali još više s dodatkom cvijeća. Ovakva lijepa i neobična tetovaža svima će izgledati zapanjujuće. Možete se ponovno stvoriti sa ili bez ptice.

Cvjetni mjesec

Izvor: @yershova_anna.tattoo

39. Underboob tetovaža božura i mandale

Tražite seksi i lijepu tetovažu? Ako je tako, provjerite ovo. Ovo je underboob tetovaža s dizajnom božura i mandale. To je zapanjujući komad body arta, a također je i elegantan. Možete ponovno stvoriti sličan dizajn ili odabrati božure bez mandale. U svakom slučaju, izgledat će prekrasno. Mogli biste čak dodati i viseće čari, izgledali bi prekrasno.

Tetovaža Underboob Tetovaža s božurom i mandalom

Izvor: @anais_chabane

40. Kreativni dizajn božura

Zatim imamo još jedan jedinstveni dizajn. Ovdje imamo božur s crnom tintom. Ovaj je neobičniji zbog uzorka na laticama. Već smo vidjeli obložene latice, ali kako ima mnogo pruga, uzorak samo stvara drugačiji stil božura. Neka ovako bude jednostavno i elegantno ili dodajte mrlje boje.

Kreativni dizajn božura

Izvor: @sabootattoos

41. Prekrasna tetovaža s prsnom božicom

Tetovaže na prsnoj kosti još su jedan popularan must have za žene. Ovaj sljedeći dizajn zapanjujući je primjer tetovaže sternuma. Dizajn sadrži mnogo božura s crnom tintom. Volimo ovo jer izgleda simetrično kao da se u sredini nalazi ogledalo koje odražava sliku s obje strane. Možete ponovno stvoriti ovo ili dodati neku boju. Opet, čari nakita također bi izgledali zapanjujuće.

Prekrasna tetovaža prsne kosti s božurom

Izvor: @sabootattoos

Nadamo se da ste se nadahnuli ovim prekrasnim idejama za tetoviranje božura!