41 szép módszer a vörös körmök viselésére

31. Egyedi vörös körmök tiszta tippekkel

Szeret egyedi és trendi körömmintákat viselni? Ha igen, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt vörös, fényes körmeink vannak, világos hegyekkel. Amint láthatja, a világos tippek olyan elegánsnak tűnnek a pirossal, és az általános kialakítás nagyon kijelentő. Ez egy csodálatos mani, amely mindenkinek megfelel. Ezt bármilyen körömhosszúsággal és formával újra létrehozhatja, a hosszabb körmök gyönyörűek lesznek.

Egyedi vörös körmök tiszta tippekkel

Forrás: @nailsrnd

32. Matt márvány köröm Art

A márvány körömápolás egy másik népszerű megjelenés, és ez a következő ötlet megmutatja, hogyan kell stílusosan viselni. Itt sötétvörös körmeink vannak, két kézzel kiemelt körmökkel. Mindkét ékezetes köröm fekete, elegáns márvány dizájnnal. Ez egy divatos körömtervezés, és online oktatóanyagokat nézhet meg, amelyek megmutatják, hogyan lehet saját márványművészetet létrehozni.

Sötétvörös körmök márvány körmökkel

Forrás: @nailsbymztina

33. Díszített vörös körmök

Ezután van egy merész és gyönyörű körömötletünk. Itt matt körmeink vannak, és mindegyik díszített, hogy más dizájnt hozzon létre. Egyes körmök arany strasszokkal vannak ellátva, mások pedig egyszerű, arany csillogású körmökkel. A körmök díszítésével egyetlen egyedi manikűr készíthető. Strasszok és egyéb körömdíszítések online vásárolhatók.

Matt vörös koporsó körmök arannyal

Forrás: @naildby_j

34. Aranyos pöttyös

A pöttyös aranyos, és minden alkalomra megfelel. Ezután van egy gyönyörű körömötletünk pöttyösekkel. Ehhez a megjelenéshez a legtöbb köröm egyszerűen vörös. Mindkét kezén van egy hangsúlyos köröm, amely meztelen és piros, fekete pöttyös mintával. Szeretjük ezt, mert ez egy elegáns és divatos módja a pöttyös viseletnek. Festheti kézzel a pontokat, vagy használhat pontozóeszközt vagy sablont.

Vörös körmök és pöttyös

Forrás: @nailsrnd

35. Matt vörös és barna körmök

Nem tud dönteni két szín között? Ha igen, akkor készíthet egy ilyen manikűröt. Ehhez a megjelenéshez minden kézben lévő köröm vörösre van festve, másrészt a körmök barnára vannak festve. A két szín lenyűgözően néz ki együtt, és tökéletes színkombináció az őszre. Újra létrehozhatja az ilyen körmöket, vagy választhat vöröset és más színt. Piros és rózsaszín vagy piros és narancs lenyűgöző lenne.

Matt vörös és barna koporsó körmök

Forrás: @riyathai87

36. Mélyvörös matt körmök fényes tippekkel

A következő körömötlet egy másik dizájnt tartalmaz, amely mély és sötétvörös árnyalatot használ. A körmök ezúttal mattpirosak, fényes vörös hegyeikkel. Ezt a megjelenést a korábban említett körömszalag módszerrel hozhatja létre, és bármilyen vörös lakkot használhat, mivel matt fedőréteget lehet felvinni. Ez egy elegáns és elegáns megjelenés, amely mindenkinek megfelel.

Mélyvörös matt körmök fényes tippekkel

Forrás: @nailsbymztina

37. Matt vörös Glam Gold akcentus körmökkel

Szeretné, ha a körme csillogó és csillogó lenne? Ha igen, akkor ez az ötlet tökéletes lehet az Ön számára. Itt matt vörös körmeink vannak, két hangsúlyos mintával. A két ékezetes szöget lenyűgöző arany drágakövek borítják. Szeretjük az arany és a piros színpalettát, a strasszok pedig káprázatos megjelenést kölcsönöznek a körmöknek. Egy ilyen mani elengedhetetlen, ha buliba megy, vagy különleges eseményen vesz részt.

Matt vörös koporsó szögek strasszokkal

Forrás: @riyathai87

38. Szerelem ihlette körömtervezés

A következő körömötlet nagyon aranyos! Ezt a manikűröt a szeretet ihlette. Néhány köröm fényes vörös, a többi köröm pedig imádnivaló szívekkel és rajzfilmekkel rendelkezik. Egy ilyen mani tökéletes lenne Valentin -napra vagy egy különleges randira. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy próbálkozzon csak a pirossal a szívvel.

Szerelem ihlette köröm design

Forrás: @nailsrnd

39. Fényes körmök gyümölcsös körmökkel

Következő, van egy manikűr aranyos és furcsa köröm. Ehhez a megjelenéshez a legtöbb köröm élénkvörös, és két hangsúlyos köröm gyümölcsös körmökkel rendelkezik. A gyümölcs nagyon stílusos és szokatlan. Ezt újra létrehozhatja, vagy megpróbálhat más gyümölcsmintát használni. Az eper elképesztően jól néz ki, különösen nyáron.

Fényes vörös körmök gyümölcsös körmökkel

Forrás: @nailsrnd

40. Tökéletes vörös koporsó körmök

Ez a következő körömötlet az egyik kedvencünk! Itt van egy könnyű, mégis szemet gyönyörködtető köröm. Szeretjük a matt, fényes és csillogó vörös színkombinációt, mert stílusos, merész és szórakoztató. Ez a köröm dizájn szuper könnyű újrateremteni, és tökéletes színkombináció az ünnepi szezonban.

Tökéletes vörös koporsó körmök

Forrás: @solinsnaglar

41. Meztelen körmök sötétvörös tippekkel

Néhány körömmintát mutatunk be stílusos tippekkel, ha tetszettek ezek az ötletek, akkor ezt a manikűröt is látnia kell. Ezúttal a körmök világosak, sötétvörös hegyekkel. A sötétvörös tippek olyan elegánsnak és merésznek tűnnek a meztelen árnyalattal. Egy ilyen elegáns manikűr mindenkinek megfelel. Ismételje meg ezt, vagy használhat bármilyen vörös árnyalatot.

Meztelen körmök sötétvörös tippekkel

Forrás: @nailsrnd

Reméljük, hogy tetszenek ezek az ötletek, és talált egy gyönyörű vörös körmöt, amelyet ki kell próbálni!