43 Arany köröm minták a következő utazáshoz a szalonba

31. Arany króm körmök

Légy káprázatos és merész aranyban ezzel a következő köröm dizájnnal. Ehhez a megjelenéshez minden köröm világos arany króm színű. A forma mandula, de bármely más alakú és hosszúságú is választható. Amint láthatja, a króm annyira kijelentő. Kipróbálhat hasonló arany megjelenést, és még strasszt vagy ékezetes részleteket is hozzáadhat. Ez a mani tökéletes azok számára, akik stílusosan szeretnének kitűnni a tömegből.

Arany króm mandula körmök

Forrás: @nail_sunny

32. Finom arany csillogó körmök virágokkal

Ezután egy újabb finomabb arany megjelenésünk van. Az összes köröm puha arany csillogó lakkal van festve. Két körmöt strasszokkal és virágokkal díszítenek. A virág annyira elegánsnak tűnik az arany csillogással, és a design tökéletes lenne egy esküvőre. Egy hasonló arany csillogó lakk lenyűgözően nézne ki hosszabb körmökön is.

Finom arany csillogó körmök virágokkal

Forrás: @kangannynails

33. Gyönyörű arany és fekete köröm design

Egy másik gyönyörű színkombináció a fekete és az arany, és ez lenyűgöző módja annak, hogy viselje. Ezek a hosszú körmök koporsó alakúak. Legtöbbjük fekete, az egyik köröm tiszta. Mindegyik körmöt aranyfóliák, rózsaarany strasszok és csillámok díszítik. Ez egy csillogó és csillogó design. Ez egy másik mani, amely tökéletes lenne egy partira vagy egy estére.

Gyönyörű arany és fekete köröm design

Forrás: @nailsbybano

34. Glam Stiletto Nails

Ezután egy újabb glam megjelenést láthatunk. Ezek éles tűsarkú szögek. Néhány köröm meztelen, néhány pedig teljesen csillogó. A körmök nagy részét apró, sötét arany strasszok díszítik. A színek lenyűgözőek, a csillogó arany pedig csodálatosnak tűnik. Ha olyan körmöket szeretne, amelyek elvarázsolnak, akkor ez tökéletes az Ön számára.

Glam Stiletto Nails

Forrás: @margaritasnailz

35. Félkövér aranyban

Ha merész akarsz lenni aranyban, akkor ez neked való. Itt hosszú körmeink vannak, és mindegyiket fényes, csillogó arany borítja. Ez olyan csodálatos megjelenés, amely határozottan kijelent. Létrehozni ezt, vagy lehet az arany, mint egy ékezetes köröm. Egy finomabb mani esetében meztelen körmök lehetnek, akcentussal az arany. Ez a megjelenés az I Scream Nails „Rich AF” lakkjának felhasználásával készült.

Hosszú arany csillogó koporsó körmök

Forrás: @victoriaoliviaxo

36. Akt és arany csillogó Ombre

Szeretjük ezt a következő körömötletet, és ez egy másik kedvencünk! Ezek a körmök hosszúak és koporsó alakúak. Mindegyik meztelen, amely ezután arany csillogó kivitelben változik. Olyan, mint egy csillogó ombre megjelenés! Arany csillogó lakkot online vásárolhat, így hasonló megjelenést hozhat létre. Ez a mani elengedhetetlen az éjszakákon, bulikon, és kiváló lesz az ünnepi szezonban és a NYE-ben.

Arany csillogó Ombre körmök

Forrás: @lizbethveenails

37. Arany csillogó és bronz fóliák

Az arany csodálatosnak tűnik más színekkel, például ezüsttel. De gondolkoztál már azon, hogy kipróbáld a bronzot ?! Nos, itt van, hogyan kell stílusosan viselni a kombinációt. Az egyik kör meztelen, néhány meztelen csillogó hegyekkel, az utolsó kör pedig arany csillogással, bronz fóliákkal. Amint látja, a két fémes hang együtt csodálatosnak tűnik. A bronz fóliák online vásárolhatók. Újrateremtheti az egész megjelenést, vagy használhatja az aranyat és a bronzot minden körmön.

Arany csillogás és bronz fólia körmök

Forrás: @nailsbyeffi

38. Fényes meztelen és arany csillogó körmök

Ezután csillogó és ragyogó megjelenésünk van. Tehát ehhez néhány köröm meztelen, az egyiknek csillogó tippje van, az egyik pedig teljesen csillogó. Az arany lenyűgözően néz ki a meztelennel, a teljes mani pedig lenyűgöző. Egy ilyen kialakítás csodálatosnak tűnik a hosszabb körmökön, és tökéletes a tűsarkú körmökhöz is. Ismét próbálja ki az egész megjelenést, vagy használjon egy vagy két mintát minden körmön.

Fényes meztelen és arany csillogó körmök

Forrás: @nailsbybano

39. Szép arany körömötlet

Ez a következő körömötlet nagyon szép és egyedi. A legtöbb köröm különböző művészettel rendelkezik, beleértve a fémes aranyat, az arany csillogást és az aktot. Ez egy gyönyörű és kreatív megjelenés, amely kiváló lenne különleges alkalmakra. Úgy gondoljuk, hogy ez a kialakítás elképesztően jól nézne ki tűsarkú körmökön is.

Arany koporsó körmök

Forrás: @philglamournails

40. Szuper hosszú körmök Blinggel

Szereted a körömötleteket blinggel? Ha igen, nézze meg ezt. Itt szuper hosszú körmeink vannak. Némelyik matt meztelen, az egyik csillogó, az utolsó köröm merész és arany strasszos. Ha azt szeretné, hogy a körme kijelentést tegyen, akkor ez tökéletes! Kipróbálhat hasonló kialakítást rövidebb körmökön, különböző formákban.

Szuper hosszú körmök Blinggel

Forrás: @fiina_naillounge

41. Divatos akt és arany design

Mi is szeretjük ezt a következő körömtervezést! Ehhez a megjelenéshez meztelen körmök vannak, arany csillogó hegyekkel. Az akt és az arany lenyűgöző kombináció, és az egész design olyan divatos és modern. Használhat körömszalagot vagy sablonokat hasonló minta létrehozásához. Próbálja ki az aranyat és az aktot, vagy használjon aranyat bármilyen más színnel.

Arany francia tipp körmök

Forrás: @nails_va_

42. Elbűvölő csillogó körmök

Ezután egy újabb glam mani -t mutatunk. Mindegyik köröm más arany színű, beleértve a csillogó ombre -t és a csillogó tippeket. Ez egy nagyon stílusos és merész dizájn. Kipróbálhat hasonló megjelenést, vagy kipróbálhat egy formatervezést minden körmön. Ez a köröm design egyszerűen lenyűgöző, és nem igényel strasszt vagy más ékezetes részletet.

Csillogó arany csillogó koporsó körmök

Forrás: @classicmully

43. Meztelen és arany csillogó körmök

A következő körömterv egy egyszerűbb módot mutat az arany viselésére. A legtöbb köröm meztelen, az egyik csillogó arany színű. Az akt tompítja az aranyat, de mégis kijelentést tesz. Próbálja ki a tervezést nagyon hosszú körmökön, mint ezek, de a meztelen és arany kombináció csodálatos lesz a rövidebb körmökön is.

Meztelen és arany csillogó hosszú körmök

Forrás: @fiina_naillounge

Reméljük, talált egy stílusos arany körömötletet, amelyet kipróbálhat!