43 aranyos közepes dobozfonat, amelyet ki kell próbálnia

31. Elegáns dobozfonat Bob

Ezután van egy másik fordított stílusunk, ahol a zsinór elöl hosszabb, hátul rövidebb. A dobozfonatok meglehetősen vaskosak, a haj pedig elegánsnak és elegánsnak tűnik. Ennek a frizurának az elölnézetét az alábbi oldalon tekintheti meg. Szeretjük ezt a haj ötletet, és úgy gondoljuk, hogy mindenki számára gyönyörű lesz.

Elegáns dobozfonat Bob

Forrás: @bellahairstyler

32. Dobozfonatok zsinórokkal

Ha zsinórokkal szeretné kiegészíteni a haját, akkor ezt a következő megjelenést kell látnia. Itt közepes dobozfonatok vannak, amelyek alá íveltek. A fonatok közül kettő elegáns zsinórokkal is kiegészíthető. Amint látja, mivel a zsinórok könnyűek és vaskosak, valóban nyilatkoznak. Mi is szeretjük a fonat színét! Ezt a stílust újrateremtheti, vagy bármilyen színű zsinórt választhat.

Barna dobozfonat zsinórokkal

Forrás: @naturezacapilar

33. Egyszerű és stílusos zsinórok

Pompás és könnyen hordható hajat szeretne, amely minden alkalomra elképesztően fog kinézni? Ha igen, akkor ez a frizura lehet az, amit keresel! Ezek a közepes dobozfonatok egyszerűen gyönyörűek. A hossza csak elhalad a vállak mellett, és az egyik oldalon kopottak. Ez csak egy stílusos és egyszerű megjelenés, amely mindenkinek megfelel.

Egyszerű és stílusos zsinórok

Forrás: @laurynalexi

34. Aranyos doboz fonat stílus

Ezután van egy aranyos dobozfonat stílusunk. Úgy tűnik, hogy ezek a fonatok félig felfelé, félig lefelé vannak, és a haj felső része égig érő lófarokba van formázva. Ez egy elegáns és szép megjelenés, amely tökéletes lenne a nyárra. Hozd létre újra, vagy formázd az összes zsinórodat magas lófarokká. Az is gyönyörűen nézne ki.

Aranyos doboz fonat stílus

Forrás: @iris_samara09

35. Sötétlila dobozfonatok

Talán már elege van a hajából, és szeretne kipróbálni egy új stílust, amely merész és szórakoztató? Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor nézd meg ezt a frizurát. Itt vannak közepes dobozfonatok, amelyek divatos, sötétlila árnyalatúak. Szeretjük a lila színt, mert annyira élénk és kijelentő. A zsinórra arany hajmandzsetta is tartozik. Ez egy gyönyörű fonott megjelenés, amely stílusosan kiemelkedik a tömegből.

Sötét lila dobozfonatok

Forrás: @thamirismelchio

36. Félig dobozos fonott zsemle

A következő ötletünk egy másik félig felállított stílus. Ehhez a megjelenéshez a zsinór felső részét zsemle helyett lófarokba formálják. Amint láthatja, egy félig zsemle olyan divatosnak és pörgősnek tűnik. Újra létrehozhatja a magas zsemlét, vagy a zsemlét egy kicsit lejjebb. Mindenesetre a haja gyönyörű lesz. Úgy gondoljuk, hogy egy ilyen frizura csodálatosnak tűnik olyan élénk színben, mint a vörös vagy a szőke. Egyetért?

Félig dobozos fonott zsemle

Forrás: @laurynalexi

37. Jumbo közepes dobozfonat

Ha szereted kiegészíteni a hajad, akkor ez az ötlet tökéletes az Ön számára. Itt vaskos, közepes dobozfonatok vannak, és néhány különböző kiegészítőt használnak a megjelenés befejezéséhez. Van mandzsetta, gyűrű és elegáns zsinór is. Mint látható, ezek a kiegészítők csak egyedivé teszik a hajat. Hasonló megjelenést hozhat létre, vagy kísérletezhet különböző színű zsinórokkal, és talán még gyöngyöket is hozzáadhat.

Jumbo közepes doboz fonat

Forrás: @xotic_braids

38. Karamell és fényes szőke fonatok

A karamell egy másik gyönyörű és népszerű hajszín. Ez nem meglepő, hiszen ilyen gyönyörű frizurákat készítenek. Ezek a fonatok aranyos bobba vannak formázva, és a legtöbb fonat meleg karamell színű. Néhány fonat lenyűgöző fényes szőke árnyalatú is. Szeretjük a karamellfonatokat, és úgy gondoljuk, hogy a szőke tökéletesen bókol a karamellhez. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy próbáljon ki egy másik szőke árnyalatot. Akár karamell is lehet.

Karamell és fényes szőke fonatok

Forrás: @tatialessandra

39. Glam Braids aranyos héjtartozékokkal

Ez a következő hajötlet az egyik kedvencünk! Itt van egy glam box fonat, amely arany mandzsettával és gyönyörű héjakkal van kiegészítve. Szeretjük a kagylókat, mert egyediek, lenyűgözőek és nyári megjelenést kölcsönöznek a hajnak! Vásárolhat kagylót a hajához az interneten, és sok oktatóanyag bemutatja, hogyan adhatja hozzá a zsinórhoz. Az ilyen haj tökéletes nyárra vagy nyaralásra!

Glam zsinórok aranyos héj kiegészítőkkel

Forrás: @hairspiration_naija

40. Elegáns közepes dobozfonatok

Ezután egy újabb elegáns frizurát mutatunk be. Ehhez a megjelenéshez a közepes dobozfonatok nagyon vékonyak, és alá vannak hajlítva az arc keretéhez. Van egy finom fonott mandzsetta is. Ez egy glam fonott megjelenés, amely soha nem megy ki a divatból. Ismételje meg ezt, vagy tartsa egyszerűvé, és próbálja ki a fonatokat tartozékok nélkül.

Elegáns közepes dobozfonatok

Forrás: @flawlessbraidss

41. Könnyen hordható zsinór arany hajmandzsettával

Szereted az egyszerű és könnyen hordható frizurákat? Ha igen, nézze meg ezt. Itt gyönyörű dobozfonatok vannak, amelyek hossza csak a vállak mellett halad. A fonatokat egy oldalsó részen viselik, és minden fonat végén arany mandzsetta található. Egyszerűen lenyűgözően néz ki. Az ilyen haj mindenkinek megfelel. Újrateremtheti a megjelenést, vagy kipróbálhatja az ezüst mandzsettákat. A gyöngyök is csodálatosnak tűnnek a fonatok végén.

Könnyen viselhető zsinórra arany hajmandzsettával

Forrás: @manare.coco

42. Vaskos zöld dobozfonatok

Ha szeret merész hajfestéket viselni, akkor nézze meg ezt a következő ötletet. Ebben a stílusban vaskos dobozfonat bob található. A fonatok élénk színűek és gyönyörű kiegészítőkkel rendelkeznek. Szeretjük a színt, mert sellőhangulatokat kölcsönöz nekünk! Ez tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből. A nyár kötelező frizurája.

Vaskos zöld dobozfonatok

Forrás: @fegerodrigues

43. Divatos zsinórok gyűrűkkel

A következő hajötlet egy másik divatos stílus kiegészítőkkel. Ehhez a megjelenéshez egyszerű, elegáns és vaskos fonatokat kínálunk. Néhány fonaton hajmandzsetta és gyűrű is található. A gyűrűk olyan elegánsnak és pörgősnek tűnnek, és ezek könnyen feldobhatják a haját. Vásárolhat fonott gyűrűket online különböző színekben, és sokféle kivitelben is.

Divatos zsinórok gyűrűkkel

Forrás: @naturalgirlssociety

Reméljük, megtalálta a kedvenc közepes dobozfonat -megjelenését!