43 Badass pletenice s obrijanim stranama za žene

31. Svijetle plavuše pletenice

Tražite moderan stil i boju? Ako je tako, ovo je savršeno za vas. Kao što vidite, kosa je vrlo kratko obrijana oko leđa i sa strane. Trendi linija uzorak je i u kosi. Gornji dio pletenica također su različite nijanse plavuše. Ovo je zabavna i jedinstvena ideja za kosu, a plavuša je izvrsna za ljeto.

Svijetle plave obrijane pletenice

Izvor: @kennesseyhair

32. Moderan rep s obrijanim stranama

Zatim imamo još jednu lijepu i laganu verziju stila. Ovaj put kosa je kratko obrijana i ima duge i tanke pletenice koje se nalaze u repu na gornjem dijelu. Ovakva kosa daje oštar izgled, ali kosa je i dalje elegantna i glamurozna. Neka bude jednostavno ili možete prilagoditi rep ili isprobati pletenice u drugoj boji.

Moderan rep s obrijanim stranama

Izvor: @momlovesfootball2

33. Updo s obrijanim uzorkom

Volite obrijane uzorke? Ako je tako, morate vidjeti ovu ideju. Dakle, za ovaj izgled kosa je obrijana oko leđa i sa strane. Pletenice na gornjem dijelu su u punđi, a obrijana kosa ima valovit uzorak. Volimo uzorak i ukupni stil izgleda nevjerojatno. Ponovite ovo ili isprobajte uzorak s drugačijim stilom, poput repa.

Jumbo pletenice podignute sa obrijanim stranama

Izvor: @_deusadabeleza

34. Zdepaste pletenice s obrijanim stranama

Zatim imamo frizuru koja će se oduševiti! Kao što biste očekivali, kosa je obrijana oko leđa i sa strane. Pletenice na vrhu su jumbo i oblikovane su u glam updo. Ovaj izgled upotpunjen je elegantnim priborom. To je zapanjujuća ideja za kosu i učinit će da svaki dan izgledate i osjećate se kao kraljica.

Zdepaste pletenice s obrijanim stranama

Izvor: @lelo_mpumie

35. Hrabre plave pletenice

Ako su vam hrabriji stilovi, ovo bi moglo biti savršeno. Ovdje imamo jedinstven i elegantan način nošenja obrijanog trenda. Pletenice su duge i tanke i oblikovane u rep s velikim obrijanim dijelom sa strane. Stil poput ovog daje vam najbolje od oba svijeta jer je vaša kosa elegantna i klasična, ali s tim trendovskim i modernim rubom.

Plave pletenice s obrijanim stranama

Izvor: @_deusadabeleza

36. Jedinstven obrijani stil

Sljedeća ideja za kosu sadrži još jedan jedinstveni uzorak. Ovaj put pletenice su visoko na glavi i otkrivaju moderan obrijan dio. U obrijanom području postoji i svjetska ljubav u kosi. Mislimo da je ovo nevjerojatno i čudno. Možete stvoriti nešto slično ili odabrati drugu riječ za brijanje u kosu.

Jedinstven obrijani stil

Izvor: @misstuesdee

37. Bokser pletenice s obrijanim stranama

Ova sljedeća frizura nam je još jedna od najdražih. Kosa je obrijana sa strana, a duži dio stila oblikovan je u bokserice. Obožavamo ovo jer klasične pletenice s obrijanim dijelom izgledaju mnogo izraženije. Ponovite ovo ili možete isprobati pletenice u drugoj boji. Mislimo da će ombre izgledati nevjerojatno.

Bokser pletenice s obrijanim stranama

Izvor: @whitneycanbraid

38. Slatka pletena Updo

Možda vam vrlo kratki i podebljano obrijani dijelovi nisu stvar. Pa, dobra vijest je da postoji suptilniji obrijani stil koji možete isprobati, a ovo je podrezivanje. Kao što vidite, kosa je oblikovana u slatku pletenicu. Dok je mali dio kose sa stražnje strane obrijan. Ovo je suptilniji i lagan za nošenje izgled koji će odgovarati svima. Naravno, brijanje možete ponijeti dalje sa strana.

Slatka pletenica Updo

Izvor: @thehairendeavor

39. Crvene i žute pletenice

Ako želite isprobati novi trendovski stil i boju kose, onda je ova ideja za vas. Pletenice na gornjem dijelu mješavina su crvene i žute boje. Obožavamo ovu kombinaciju i zaista će istaknuti vaše pletenice iz gomile. Ponovite ovo ili upotrijebite dvije različite jarke boje.

Crvene i žute pletenice

Izvor: @kwaggyshair

40. Trendi dugačak rep

Želite frizuru koja će se oduševiti? Onda je ovo za vas! Za ovaj izgled, pletenice su super duge i oblikovane su visoko na glavi. Dok su strane obrijane vrlo kratko. Ovo je žestoka i prekrasna frizura koja zahtijeva pažnju. Mislimo da će ova frizura izgledati zapanjujuće i u bogatoj crvenoj boji.

U trendu Dugi rep

Izvor: @tattdnubian

41. Kratke pletenice s obrijanim stranama

Zatim imamo još jednu kraću frizuru koju ćemo vam pokazati. Kosa sa strana je vrlo kratka s linijskim uzorkom. Na vrhu su pletenice kratke s ružičastim i narančastim tonovima. Volimo sve u vezi ovoga, od podebljanih boja do kratkih pletenica. Ovakva kosa ljeti će izgledati nevjerojatno.

Kratke pletenice s obrijanim stranama

Izvor: @craftyscrappymamas

42. Pletena punđa

Tražite glam frizuru koja će oduševiti sve? Zatim pogledajte ovaj stil. Kao što vidite, stranice su obrijane, a pletenice na vrhu tanke i oblikovane u visoku i lijepu punđu. Ovo je još jedan stil koji vam daje najbolje od oba svijeta jer je šik i također nervozan. Volimo ovo!

Pletena punđa s obrijanim dijelovima

Izvor: @wowhairbraiding

43. Crno -crveni stil pletenica

Sljedeća ideja za kosu sadrži još jednu kombinaciju hladnih boja. Ova frizura ima dulje pletenice na vrhu koje su oblikovane u donju punđu. Pletenice su također crne i crvene. Ovo je kreativna i moderna ideja za kosu. Ponovite ovo ili isprobajte svjetliju crvenu nijansu. U svakom slučaju, kosa će vam izgledati nevjerojatno.

Crno -crveni stil pletenica

Izvor: @narahairbraiding

Nadamo se da ste pronašli lijepe pletenice s obrijanim stranama za isprobati!