43 bordó hajszín ötlet és stílus 2019 -re

31. Bordó -rózsaszín ombre haj

A következő ötlet, amelyet meg kell mutatnunk, az egyik kedvencünk. Ennél a stílusnál a haj lila színnel kezdődik, majd bordó színűre változik, majd a hajvégek halvány rózsaszínűek. Ez a frizura megmutatja, hogy a bordó színt hogyan lehet más színekkel kombinálni, hogy merész és egyedi megjelenést hozzon létre. Az ilyen haj csodálatos lesz nyáron.

Bordó -rózsaszín ombre haj

Forrás: @xostylistxo

32. Tónusú Burgundi Ombre

Szereted az ombre -t? Akkor nézd meg ezt a következő ötletet. Ennek a frizurának a gyökere sötét színű, majd félúton a haj finom bordó színűvé változik. A bordó meglehetősen könnyű és puha, ami tónusosabb megjelenést kölcsönöz. Ez tökéletes azoknak a nőknek, akik nem szeretnének élénk és merész frizurát. Újra létrehozhatja az ombre -t, vagy kipróbálhatja a teljes fejszínt.

Tónusú bordó ombre haj

Forrás: @styled_by_carolynn

33. Bordó és világos narancssárga Bob

Ezután egy másik egyedi színkombinációt osztunk meg Önnel. Itt van egy rövid, állig érő bob. A gyökér színe fekete, majd a haj bordó színűre változik, majd a hegyek felé, a haj világos narancssárga. Szeretjük ezeket a színeket, mert naplementére emlékeztetnek. Hasonló színek nagyszerű választás mindenki számára, aki azt szeretné, hogy a haja kiemelkedjen.

Bordó és világos narancssárga Bob

Forrás: @anthonyvincenttt

34. Finom Burgundia

A következő hajötletünk olyan divatos és elegáns! A haj sötét árnyalatú, bordó árnyalatú. Ezután a haj megváltozik, és fokozatosan keveredik, amíg a hajvégek majdnem feketének tűnnek. Ez egy lenyűgöző bordó haj ötlet, és mindenkinek megfelel. Ez egy másik ötlet, amely tökéletes azok számára, akik az alacsony színű színeket kedvelik.

Finom bordó haj ötlet

Forrás: @shaz_wishhairstudio

35. Bordó, lila tónusokkal

Egy másik gyönyörű szín, amelyet kipróbálhat, a bordó, lila árnyalatokkal. Íme egy lenyűgöző példa. A gyökérnél a haj sötét bordó árnyalatú, majd a haj világosabb bordó színűvé változik, lila hozzáadásával. A lila szín gyönyörű, és határozottan elviszi a haját a sárgától a mesésig. Egy ilyen szín csodálatos lesz bármilyen hajhosszon és bármilyen stílusban.

Bordó haj, lila tónusokkal

Forrás: @styled_by_carolynn

36. Bordó -tüzes narancs

A bejegyzés elején egy bordó stílust mutattunk be, ahol a haj vörös lett. Ha tetszett az ötlet, akkor ez is tetszeni fog. Ehhez a haj bordó színűvé válik, majd körülbelül félúton tüzes narancssárga árnyalattá változik. A színek lenyűgözően néznek ki együtt, és stílusosan mutatnak.

Bordó és tüzes narancssárga ombre haj

Forrás: @k.s. színek

37. Sötét bordó haj ötlet

Ha azt szeretné, hogy a haja felemelkedjen anélkül, hogy túl merész lenne, akkor fontolja meg az ilyen színt. Ez egy teljes fejszín, amely sötét bordó árnyalatú. Szinte barna színű, de bordó tónusú. Ez egy finom és szuper stílusos megjelenés, amely mindenkinek megfelel. Próbáljon ki hasonló színt egy ilyen hullámos stílusban, vagy egy tetszés szerinti frizurán. Elképesztően jól nézne ki egy bob vágással.

Sötét bordó haj ötlet

Forrás: @hairby.ashleypac

38. Burgundi Ombre Bob

Ez a következő frizura egy másik divatos ombre megjelenést tartalmaz. A hajat bobba vágják. A gyökere fekete, majd sötét bordóra változik. Ez annyira stílusos és pörgős. Újra létrehozhatja ezt a megjelenést, vagy kipróbálhatja a színeket egy hosszabb stílusban. A bob vágás azonban kötelező darab, így most itt az ideje, hogy kipróbáljuk!

Bordó Ombre Bob frizura

Forrás: @styled_by_carolynn

39. Nyári bordó

A világosabb színeket kedveli? Akkor miért nem próbálod ki az ilyen frizurát ?! Ez a hajötlet gyönyörű bordó színű, rózsaszín és narancssárga fényekkel. A rózsaszín és a narancssárga valóban ragyogóvá teszi a bordó színt, és egyedülállónak tűnik. Egy ilyen élénk frizura tökéletes a nyárra.

Nyári bordó haj

Forrás: @she_runs_withsisssors

40. Stílusos burgundi hullámok

Csak egy új, stílusos és könnyen viselhető frizurát keres? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt van egy egyszerű és elegáns bordó stílusunk. A haj közepes hosszúságú, hullámokkal és gyönyörű bordó színű, vörös tónusú. Egy ilyen frizura mindenkinek megfelel, és új életet ad a fáradt hajnak.

Stílusos burgundi hullámok

Forrás: @hairby.ashleypac

41. Lila, bordó -kék

Következő ötletünk egy újabb csodálatos színkombinációt tartalmaz. Ehhez a megjelenéshez a haj lila színűvé válik, majd bordó színűre változik, majd végül a haj kék lesz. Ez egy olyan menő és divatos frizura, amely színátmenetes megjelenéssel rendelkezik. Ismételje meg mind a három színt, vagy próbálkozzon csak lila és bordó, vagy kék és bordó színekkel. Akárhogy is lesz, lenyűgöz.

Lila, bordó -kék hajszín ötlet

Forrás: @cryistalchaos

42. Vörös és bordó

Ezt követően lenyűgöző vörös és bordó stílust mutatunk. A hajat bobra vágják, és sötét bordó árnyalatú a gyökér közelében, majd inkább vörös színűvé változik. Ez az egyik kedvenc megjelenésünk, mert a haj annyira élénk és élénk. Az ilyen hajjal biztosan kiemelkedik a stílusban.

Vörös és bordó ombre haj

Forrás: @adlydesign

43. Bordó -pasztell narancs

Egy másik remek ötlet, amelyet kipróbálhat, a bordó és pasztell árnyalatok. Íme egy stílusos példa. A haj felülről bordó, majd világos, pasztell narancssárga színűvé változik. Szeretjük ezt a színkombinációt, mert világos, merész és egyedi. A tónusos pasztell narancs valóban kiemeli a bordó színt is. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki más pasztell árnyalatot.

Bordó és pasztell narancssárga haj

Forrás: @lo.rean

Reméljük, talált egy gyönyörű bordó frizurát, amelyet ki kell próbálni!