43 elegáns kék köröm minták, amelyeket mielőbb ki kell próbálni

A kék egy divatos és sokoldalú szín, amely mindenkinek megfelel. Minden évszakban lenyűgözően néz ki, és körmön viselve bármilyen körömápolással is stílusos lehet. Annyi különböző köröm mintát lehet kipróbálni, hogy inspirációt adjunk, a végtelen listát 43 csodálatos kék köröm mintára szűkítettük le. Van egy manikűr, amely megfelel minden alkalomnak, és függetlenül attól, hogy milyen a személyes stílusa, van egy design az Ön számára. Ezek közül néhányat otthon is létrehozhat, vagy a képek egyikét elviheti a következő körmös találkozóra. Az egyetlen probléma az lesz, hogy először kiválasztja a megjelenést.

1. Merész, matt kék körmök

Szeretnénk először is megmutatni ezeket a merész és gyönyörű körmöket. A körmök nagyon hosszúak és élénk matt kékre vannak festve. Ez a körömötlet lenyűgöző, és hasonló színűvé teszi körmeit a tömegből. Ez egy egyszerű, de kijelentő manikűr, amely mindenkinek megfelel.

Merész, matt kék körmök

Forrás: @riyathai87

2. Kék körmök csillogó ombre

Adjon némi csillogást megjelenésének a következő körömötletünkkel. Ezek a körmök tűsarkúak és a körmök nagy része élénk kék, míg két köröm csillogó ombre kialakítású. Az egyik körmön gyönyörű drágakövek is találhatók. Próbálja újra létrehozni a teljes dizájnt, vagy csak a csillogó ombre -t, akárhogy is, lenyűgözőnek tűnik!

Kék körmök csillogó ombre

Forrás: @margaritasnailz

3. Világoskék króm körmök

A Chrome az egyik legmelegebb köröm, amelyet ki kell próbálni, és ezek a körmök megmutatják, hogyan kell stílusosan viselni a trendet. Itt vannak koporsószegeink, amelyeket mind világoskék króm borított. Az egyik köröm ezüst csillogással is rendelkezik. Ez egy gyönyörű köröm ötlet, amely tökéletes lesz tavasszal és nyáron.

Világoskék króm körmök

Forrás: @margaritasnailz

4. Beach Nail Design

A következő ötletünk szuper aranyos! Ezt a manikűröt az óceán ihlette, hogy gyönyörű megjelenést hozzon létre a tenger alatt. A körmök meztelen és kék ombre arany csillogással és arany díszítéssel. Szeretjük a dekorációkat, mert vannak tengeri csillagok, kagylók és egyebek. Vásárolhat ilyen arany díszítéseket az interneten, hogy hasonló megjelenést hozzon létre otthon.

Aranyos, strand köröm design

Forrás: @szuperpillanatok

5. Kék és ezüst Stiletto körmök

Ezután van egy elegáns ezüst és kék köröm ötletünk. A tűsarkú körmök hosszúak, kettő ezüst és kettő kék. Az egyik ezüst köröm csillogó, a másik köröm mindegyike gyönyörű kristályokkal rendelkezik. Ez egy csillogó és merész megjelenés, amely tökéletes lenne egy különleges alkalomra, például egy partira.

Kék és ezüst Stiletto körmök

Forrás: @margaritasnailz

6. Stílusos kék és arany körmök

Ragyogja fel a körmét egy sötétkék és arany kombináció kipróbálásával! Íme egy pompás példa. A körmök mind sötétkék színűek, két arany akcentussal. Az egyik hangsúlyos kivitel aranyfóliának tűnik, a másik arany drágaköveket tartalmaz. Vannak online fóliás oktatóanyagok, és a drágaköveket könnyen felragaszthatja körömragasztóval.

Stílusos kék és arany körmök

Forrás: @riyathai87

7. Meztelen és kék Ombre körömötlet

A következő ötletünk egy gyönyörű ombre megjelenés. A körmök meztelen színűek a kutikula közelében, és világoskék színűvé válnak a hegyek felé. Van egy könnyű csillogó réteg is, és az egyik köröm lenyűgöző kristály kialakítással is rendelkezik. Ez egy elegáns megjelenés, és újrateremtheti a teljes dizájnt, vagy megpróbálhat csak világoskék körmöket az ombre nélkül, hogy megkönnyítse. A körmökön használt kristályok Swarovski színűek, és ezeket online is megvásárolhatja.

Meztelen és kék Ombre körömötlet

Forrás: @sheadbeauty

8. Matt körmök kék tippekkel és kristályokkal

Ha egyedi és divatos körmöket keres, akkor ez az ötlet az Ön számára. A körmök meztelenek, lenyűgöző kék v tippekkel. Az egyik köröm is sötétkékre van festve, gyönyörű kristály kialakítással. A v tippek csodálatosnak tűnnek, és egy ilyen manikűr kiemelkedik a tömegből! Kipróbálhat egy hasonló kialakítást, és csak szalaggal készítheti el a v részt.

Matt koporsó körmök kék tippekkel és kristályokkal

Forrás: @riyathai87

9. Divatos kék csepp körmök

Unod már a körmödet, és ki akarsz próbálni valami elegánsat és újat? Ezután nézze meg ezt a körömtervezést. Ezek a körmök világoskék színűre vannak festve, és két hangsúlyos köröm van. Az egyik köröm sötét árnyalatú, a másik sötét csepegtető kialakítású. A csepegtetők olyan művésziek és kreatívak. Ez egy szórakoztató és hűvös megjelenés, amely mindenkinek megfelel. Az online oktatóanyagok segítenek a csepegtetők létrehozásában.

Divatos kék csepegtető koporsó körmök

Forrás: @philglamournails

10. Matt kék koporsószegek drágakövekkel

A következő körömötlet, amit meg kell mutatnunk, könnyen viselhető, élénk és ragyogó! Ezek a körmök gyönyörű és élénk kékre vannak festve, és koporsó alakúak. Mindegyik körmöt csillogó kristályok díszítik a kutikula mentén. Lenyűgöző megjelenés, és elegáns módja a kék viselésének.

Matt kék koporsó szögek drágakövekkel

Forrás: @margaritasnailz