43 elegáns módja a fehér koporsószegek viselésének

31. Meztelen körmök fehér tippekkel és strasszokkal

Ez a következő ötlet egy másik kedvencünk. A legtöbb köröm koporsó alakú, de a kisujj körme tűsarkú. Szeretjük ezt a formák keverékét, annyira pörgős és trendi. Minden köröm meztelen, fehér hegyekkel és strasszokkal. Ez egy gyönyörű körömötlet, és újrateremtheti, vagy kipróbálhatja a különböző formákat és strasszokat, teljesen fehér színnel.

Meztelen körmök fehér tippekkel és strasszokkal

Forrás: @sheadbeauty

32. Arany és fehér körömötlet

Egy másik csodálatos színkombináció a fehér és az arany. Ez a következő mani bemutatja, hogyan kell stílusosan viselni a színeket. A körmök hosszúak és koporsó alakúak. Három fehér, kettő lenyűgöző arany árnyalatú. A fehér körmöket strasszokkal is díszítik. Ez egy csillogó és luxus köröm megjelenés, és tökéletes a nyárra. Arany körömlakkokat online vásárolhat. A lapos hátú strasszokat körömragasztóval lehet felragasztani.

Arany és fehér köröm ötlet

Forrás: @philglamournails

33. Fehér és ezüst csillogó koporsószegek

Szeretsz sok csillámot viselni? Ha igen, nézze meg ezeket a körmöket. Két köröm fehér, a többi pedig csillogó ezüst vagy tiszta, fehér márvány. Ez egy csillogás és kijelentés, ami mani -t jazzol. Tökéletes körömötlet egy különleges alkalomra vagy partira. Próbálja ki az ezüst megjelenést, vagy viselhet aranyat ezüst helyett.

Fehér és ezüst csillogó koporsó körmök

Forrás: @zack_pn

34. Fehér körmök világos és csillogó ékezetekkel

Szeretjük ezt a következő körömötletet. Olyan szép és stílusos. Tehát ehhez a megjelenéshez három köröm fehér és kettő tiszta. Az átlátszó körmök fehér körvonalúak, arany csillogással. Ez egy modern és gyönyörű köröm ötlet. Nagyszerű azoknak, akik szeretnek nyilatkozni. Hozd létre újra a tiszta megjelenést, vagy meztelen körmöd lehet, világos körvonalakkal és csillogással.

Fehér körmök világos és csillogó ékezetekkel

Forrás: @artbystephanny

35. Ombre és fehér tippek strasszokkal

Ez a következő körömötlet nagyon divatos! A legtöbb köröm eltérő kialakítású, beleértve az ombre -t, az összes fehér színt, a v -tippeket és így tovább. Szeretjük ezt, mert egyesíti a kötelező körömápolást egy pillantással. Újrateremtheti az egész manit, vagy csak használhat egy vagy két mintát az összes körmére. Szeretjük a lágy fehér árnyalatot, annyira elegáns. Tanulmányokat talál az interneten az ombre -hez és tippekhez.

Ombre és fehér tippek strasszokkal

Forrás: @philglamournails

36. Fehér márvány körmök aranyfóliával és csillagokkal

Ragyogja fel megjelenését egy ilyen lenyűgöző manival. Ehhez a megjelenéshez a körmök meztelenül indulnak, majd áttetsző fehér márványművészetet adnak a körömhöz a hegyek felé. Mindegyik szöget aranyfólia és csillagok díszítik. Az arany lenyűgözően néz ki a fehér márvánnyal. Az ilyen körmök gyönyörűek és fényűzőek. Próbálja ki a márvány megjelenést, vagy használja a puha fehéret a köröm egészére. Az arany csillagok online is megvásárolhatók a körmökhöz.

Fehér márvány körmök arany fóliával és csillagokkal

Forrás: @riyathai87

37. Rövid koporsószegek ezüst csíkokkal

Ezután aranyos és stílusos megjelenésünk van. Tehát a körmök rövid koporsó alakúak. Az egyik köröm fehér és meztelen, ezüst csíkokkal. Szeretjük az ezüst csíkokat, olyan divatosak. Az ékezetes szöget körömszalaggal hozhatja létre. Használjon valamilyen szalagot a fehér forma létrehozásához. Ezután az egyik oldalát fehérre kell festeni. Távolítsa el a szalagot, majd adjon hozzá egy szép ezüst szalagot a minta létrehozásához. Vásárolhat mindenféle színű körömszalagot az interneten.

Rövid koporsószög ezüst csíkokkal

Forrás: @artbystephanny

38. Aranyos virágos köröm design

A következő körömötlet több csillogást és eleganciát tartalmaz. Egy köröm egyszerűen fehér, két köröm francia ombre, az utolsó köröm csillogó csillogás. Ez egy gyönyörű és csillogó köröm design, amely tökéletes a nyári és különleges alkalmakra. A hüvelykujjra bármilyen mintát helyezhet. Ez egy nagyon csinos mani, aki bárkinek elképesztően fog kinézni.

Akt és fehér koporsó körmök

Forrás: @emily__meraki

39. Fehér körmök arany csillogással

Tetszik a fehér és arany színkombináció? Ha igen, nézze meg ezt. Mindkét kéz egyik szöge fehér, míg a többi arany csillogást adott hozzá. Ha mindez nem elég, díszítheti őket strasszokkal. Ez lenyűgöző és kijelentő mani. Szeretjük ezt a csillogó aranyat, annyira fényűző és szórakoztató. Az ilyen körmök lenyűgözik.

Fehér és arany csillogó koporsó körmök

Forrás: @margaritasnailz

40. Rózsa arany és fehér Mani csillogással

Ez a következő mani a kedvenceink egyike! Két köröm fehér króm, az egyik kör világos halvány rózsaszín, a többi pedig rózsaarany króm vagy csillogó. A körmök közül hármat fémes és szép strasszok is díszítenek. A rózsa arany és fehér színek kombinációja lenyűgöző. Ezek a körmök tökéletesek azoknak, akik szeretik a merész körömápolást, rengeteg blinggel.

Rózsa arany és fehér Mani csillogással

Forrás: @margaritasnailz

41. Meztelen körmök divatos fehér körmökkel

Finomabb módot keresel a fehér koporsószegek viselésére? Ha igen, akkor ez tökéletes lesz az Ön számára. Az összes köröm meztelen, a sarkokban fehér körömfestéssel. A legtöbb köröm fehér, míg az egyik kör fehér csíkkal rendelkezik. Ez egy divatos és egyedi mani, amely mindenkinek megfelel. A fehér mintákat körömszalaggal vagy sablonokkal készítheti el.

Meztelen körmök divatos fehér körmökkel

Forrás: @sheadbeauty

42. Ombre Chrome Nails

Ezután van egy másik króm körömtervünk. Egy kör kivételével minden köröm ombre és króm. Ez egy divatos és elegáns mani, amely lenyűgözi. Ha a krómozott felület nem az Ön számára, akkor klasszikus megjelenést kaphat matt vagy fényes textúrában.

Ombre Chrome Coffin Nails

Forrás: @margaritasnailz

43. Hosszú fehér koporsószegek

Szeretjük ezt a következő körömötletet! Itt hosszú koporsószegeink vannak, és mindegyik csillogó fehérre festett. A csillogás meglehetősen finom, de ettől a klasszikus fehér szín olyan csinos és elegáns. Ez egy lenyűgöző mani, és tökéletes nyárra, bálra, esküvőkre és partikra.

Hosszú fehér koporsó körmök

Forrás: @riyathai87

Reméljük, inspirálták Önt ezek a fehér koporsó körömötletek!