43 elegáns módja a fehér koporsószegek viselésének

A koporsó körömformája az egyik legnépszerűbb választás a nők körében. Ennek számos oka van, beleértve azt, hogy milyen stílusosan néznek ki, és mert könnyen hordható, ha hosszú körme van, és nincsenek éles pontok. Ma szeretnénk megmutatni Önnek lenyűgöző gyűjteményünket a fehér koporsószegek viselésére. A fehéret azért választották, mert lenyűgöző szín, amely mindenhez passzol, és bármilyen alkalomra viselhető. Pompás manikűröket mutatunk be divatos körömlakkokkal, strasszokkal és egyebekkel. Szóval, nézze meg, van egy fehér koporsó köröm design minden ízléshez!

1. Egyszerű fehér koporsószegek

Először is ezek az egyszerű és stílusos fehér körmök. A körmök hosszú koporsó alakúak, és lenyűgöző fehér árnyalatúak. Az ilyen körmök könnyen viselhetők, mindenkinek megfelelnek, bármilyen alkalomra viselhetők, és nyáron lenyűgözően fognak kinézni. Imádjuk ezeket a körmöket, és újra létrehozhatja a hosszabb koporsót, vagy rövidebb. Mindenesetre gyönyörűen fognak kinézni.

Egyszerű fehér koporsó körmök

Forrás: @margaritasnailz

2. Fehér körmök strasszokkal

Inkább a körmöd legyen csillogóbb? Ha igen, akkor meg kell vizsgálnia ezt a következő ötletet. Itt fehér koporsószegeink vannak, és mindegyiket nagy, csillogó strassz díszíti. A drágakövek és a fehér körömlakk tökéletesen kiegészítik egymást, és ez egy glam és elegáns kombináció. Vásárolhat ilyen strasszokat az interneten, és ragaszthatja őket körömragasztóval.

Fehér körmök strasszokkal

Forrás: @szatyor

3. Divatos fehér köröm design

Ez a következő körömötlet divatos és kijelentő! Ehhez a manikűrhöz minden köröm különböző kialakítású, a sima fehértől a fehérig, kristályokkal, és az egyik kör ezüst geometriai mintával rendelkezik. Ezek a körmök kipipálják az összes dobozt – csillogóak, egyediek és gyönyörűek. Újrateremtheti az egész megjelenést, vagy talán csak kipróbálhat egyet vagy kettőt a kívánt formatervezésből.

Divatos fehér koporsó köröm design

Forrás: @winniexnx

4. Pink Glitter Ombre

Ezután mutatunk egy csinos rózsaszín és fehér körömötletet. A körmök egy része fehér, néhány pedig csillogó, ami csillogó rózsaszín ombre megjelenést kölcsönöz. A rózsaszín és a fehér tökéletesen kiegészíti egymást, és ez egy fényes, szórakoztató és csillogó ötlet. Újra létrehozhatja ezeket a körmöket, vagy kipróbálhat egy másik csillogó színt, mivel bármelyik szín illik a fehérhez.

Fehér körmök rózsaszín csillogással

Forrás: @margaritasnailz

5. Elegáns köröm design

Ha szereti, ha a körme nyilatkozik, akkor ez az ötlet tökéletes az Ön számára. Minden köröm különböző kialakítású, beleértve a fehér 3D -s virágokat, strasszokat és ezüst csillogást. Szeretjük ezt az ötletet, mert annak ellenére, hogy a körmök mind egyszínűek, annyira egyediek és merészek. Ez egy lenyűgöző körömötlet, és kipróbálhat hasonló megjelenést, vagy csak egyet vagy kettőt.

Elegáns fehér koporsó körmök

Forrás: @izabelsnails

6. Elegáns fehér tippek

Az egyik klasszikus és legnépszerűbb körömminta a meztelen köröm szín, fehér hegyekkel. Ez a következő ötlet egy modern és trendi verzió. A körmök fényesek és meztelenek, és nagy, fehér koporsójuk is van. Ez csak egy egyedi kép az elegáns francia manikűrről. Az ilyen körmök bárki számára gyönyörűek lesznek. Újítsa fel ezeket a körmöket, vagy válasszon rövidebb hosszúságot is.

Hosszú koporsószegek fehér tippekkel

Forrás: @art.of.parkles

7. Fehér körmök arany csillogással

Ezután mutatunk egy csillogó és csillogó körömötletet. Ez a manikűr fehér koporsószegeket tartalmaz, két hangsúlyos körömmel. Az ékezetes körmöket arany csillogás borítja. Szeretjük az arany -fehér színkombinációt. Ez egy lenyűgöző körömterv, amely tökéletes egy partira, és jól néz ki az ünnepi időszakban és a szilveszterben is.

Fehér és arany csillogó koporsó körmök

Forrás: @amelasnailz

8. Fényes és divatos körmök

Ez a következő körömötlet annyira divatos és csillogó. Minden köröm különböző kialakítású, beleértve a sima fehér színt, a csillogást, a strasszt és a fehér krómot. Az olyan trendek kombinációja, mint a króm és a csillogás eleganciája, tökéletesen működik. Ez egy kijelentést hozó dizájn, amely minden alkalomra feldobja a megjelenését.

Fényes és divatos fehér körmök

Forrás: @margaritasnailz

9. Fehér körmök virágos akcentussal

A következő manikűr olyan elegáns és gyönyörű. A legtöbb köröm rózsaszín -fehér francia ombre kialakítású, és két hangsúlyos köröm is van. Az egyik ékezetes köröm lenyűgöző fehér virágos körömrajzot tartalmaz. Szeretjük a virágos művészetet a fehér és rózsaszín alapokkal, olyan gyönyörűen néz ki. A rózsaszín és ezüst strasszok is csak fényűző csillogást kölcsönöznek a körmöknek. Az ilyen körmök bárki számára csodálatosak lesznek, és tökéletesek egy különleges alkalomra, például esküvőre.

Matt körmök virágos akcentussal

Forrás: @nailedbyvu

10. Matt fehér koporsó körmök

Ezután van egy másik fehér és arany ötletünk. Ezúttal az összes köröm egyszerűen matt fehérre van festve, és van egy hangsúlyos köröm. Az ékezetes szöget aranyszegek díszítik. Ez egy divatos, modern és glam köröm design, amely könnyen viselhető. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy próbálkozzon más koporsós szögekkel, más színű strasszkővel.

Fehér matt koporsószegek aranyszegekkel

Forrás: @izabelsnails