43 Elegáns módja a göndör műbőr viseletének és stílusának

31. Közepes hosszúságú göndör fürtök

Ez a következő frizura egyszerűen lenyűgöző. Tehát a haj elegáns tincsekbe van formázva, laza és gyönyörű fürtökkel. A hajat egy oldalsó résszel viselik. Olyan elegáns, elegáns és könnyen viselhető megjelenés. Az ilyen haj mindenkinek megfelel, és minden alkalomra csodálatosnak tűnik. Egyszerűen gyönyörű. Akár a haj egy hosszabb változatát is kipróbálhatod.

Közepes hosszúságú göndör fürtök

Forrás: @tisztán

32. Hosszú & Göndör Faux Locs

Ha szereted a nagyon göndör stílusokat, akkor ezt látnod kell. Itt hosszú hajunk van, és a haj göndör tincsekbe van formázva. A fürtök nagyon szépek és stílusosak. Ez egy másik egyszerű, de lenyűgöző stílus, amely mindenkinek megfelel, és bármilyen alkalomra viselhető. Létrehozhatja ezt, vagy megpróbálhatja a stílus rövidebb verzióját.

Hosszú és göndör Faux Locs

Forrás: @cwbraids_br

33. Hosszú Locs göndör véggel

Ezután egy csinos és stílusos megjelenést mutatunk. Ebből a célból a haj hosszú és elegáns fürtökkel rendelkezik, göndör végekkel. Két retesz kopott az oldalán, ami félig felfelé lefelé néz. Ez egy divatos frizura, és a lazább fürtök nagyon szépek. Legyen egyszerű ez így, vagy jazz a haját néhány kiegészítővel.

Hosszú fürtök göndör véggel

Forrás: @kecske

34. Rövid szőke és vörös locs

Szeretjük ezt a következő frizurát. Itt vannak bob hosszúságú göndör fürtök. Némelyik karamell szőke, némelyik sötétvörös. A színkombináció lenyűgöző, és a locsok hossza is. Az ilyen haj kijelentő, és tökéletes a nyárra. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki élénkebb szőke és vörös árnyalatokat.

Rövid szőke és vörös göndör tincsek

Forrás: @shakengo_hair

35. Vaskos Locs and Curls

Ha tetszik a kiegészítő megjelenés, akkor ez az Ön számára. Ebben a stílusban hosszú zárak vannak, laza, feszes fürtökkel. A haj egy gyönyörű héjjal is kiegészíthető. Ez egy másik könnyen viselhető stílus, és tökéletes azok számára, akik hajkiegészítőket szeretnének viselni anélkül, hogy túlságosan túl lennének a tetején.

Vaskos Locs and Curls

Forrás: @oshunlocs

36. Hosszú textúrájú göndör fürtök

Lehet, hogy a karcsúbb reteszek nem a tiéd, és valami textúrát szeretnél? Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor ez a haj tökéletes. Mint látható, a fürtök hosszúak, és gyönyörű és göndör textúrájúak. Ez a locs gyönyörű változata, és az alábbi Instagram oldalon található egy link ehhez a stílushoz.

Hosszú textúrájú göndör fürtök

Forrás: @bonitarebel

37. Meleg szőke Locs

Ezután mutatunk egy másik göndör stílust. Ehhez a megjelenéshez a hajat elegáns, göndör tincsekbe formálják. Amit igazán szeretünk ebben, az a meleg szőke szín. A szőke lenyűgözően néz ki a fürtökkel. Ez egy szép stílus, amely mindenkinek megfelel. Ismételje meg ezt, vagy bármilyen szőke árnyalatot használhat hűvösen vagy melegen.

Meleg szőke Locs

Forrás: @egyptianvibe__

38. Sikkes és csinos haj ötlet

Elegáns és elegáns stílust keres? Ha igen, akkor ez tökéletes az Ön számára. Itt elegáns és texturált fürtök vannak. A reteszek az egyik oldalon kopottak, ami szép stílust teremt. Ez egy gyönyörű haj ötlet, könnyen viselhető, és bármilyen alkalomra viselhető. Az ilyen haj néhány kiegészítővel is remekül fog kinézni.

Elegáns és csinos haj ötlet

Forrás: @powerfluffgirl

39. Divatos Ombre Locs

A következő hajötlet egy másik divatos stílust és színt tartalmaz. Ennek a frizurának elegáns fürtjei vannak, végén fürtök. A haj sötétedni kezd, majd gazdag vörös árnyalatra változik. Ez a szín lenyűgöző, és az ombre remek módja annak, hogy új merész színt próbáljunk ki. Próbálja meg újra létrehozni ezt, vagy bármilyen színt használhat az ombre -hez.

Divatos Ombre Locs

Forrás: @cwbraids_br

40. Hosszú és vaskos fürtök fürtökkel

Ezután van egy másik hosszú frizuránk. Ezek a tincsek vaskosak, funky részmintával, és vannak laza fürtök is. Ez egy divatos, csinos és könnyen viselhető stílus. Mindenkinek elképesztően fog kinézni, és rövidebb hosszúságban is jól mutatna. Akár gyöngyöket vagy mandzsettákat is hozzáadhat, hogy valóban jazz legyen.

Hosszú és vaskos fürtök fürtökkel

Forrás: @worldofbraiding

41. Nyári Faux Locs

Új stílust szeretnél a nyárra? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt hosszú és nyári locsok vannak, különböző árnyalatokban, például barna és réz. A haj is tartozék. Ez egy gyönyörű stílus, és olyan stílusos a nyári szezonban. Még néhány szőke kiemelést is hozzáadhat.

Nyári Faux Locs

Forrás: @black_hair_court

42. Texturált Locs héjakkal és zsinórokkal

Ha szereted a kagylóval ellátott stílusokat, akkor ezt látnod kell. Ez a stílus hosszú és göndör tincseket tartalmaz. A haj zsinórokkal és kagylókkal is kiegészíthető. Ez egy másik gyönyörű módot mutat a kagyló viselésére, és ez egy másik nagyszerű stílus a nyárra. Ennek bob verziója is elképesztően fog kinézni.

Texturált Locs kagylókkal és zsinórokkal

Forrás: @boholocs

43. Feszes göndör fürtök

Szorosabb göndörödést szeretnél? Ha igen, ez a hajötlet az Ön számára. Itt hosszú, szorosan göndör fürtjeink vannak. Ez egy egyszerű, lenyűgöző és könnyen viselhető stílus. A haj oldalra kopott, ami valóban elegáns és elegáns megjelenést kölcsönöz. Szeretjük ezt a frizurát, és mindenkinek megfelel. Ezeket a fürtöket különböző színekben is kipróbálhatod.

Elegáns és feszes göndör fürtök

Forrás: @tisztán

Reméljük, talált egy göndör faux loc frizurát, amelyet kipróbálhat!