43 gyönyörű módja a pillangófonat ringatásának

A pillangófonat gyönyörű, védő stílus. Ezek a gyönyörű fonatok az egyik legmelegebb frizurává váltak, amit ki kell próbálni, mert elképesztően jól néznek ki, és nem igényelnek sok karbantartást. Szeretjük ezeket a fonatokat, és 43 legjobb hajötletet gyűjtöttünk össze az Instagramon. Lenyűgöző fonatokat talál, amelyeket bárhol viselhet a bulitól a hivatalos eseményig, például esküvőig. Van egy pillangófonat frizura, amely mindenkinek megfelel!

1. Pillangófonat Updo

Az első hajötlet, amit meg akarunk mutatni nektek, ez a gyönyörű pillangófonat. A zsinórokat a fej tetejére tervezték, hogy divatos faux mohawk frizurát hozzanak létre. Elegáns aranygyöngyöket is láthat, amelyek valóban csillogó megjelenést kölcsönöznek az updo -nak. Az ilyen haj tökéletes lenne egy különleges alkalomra és az ünnepi időszakra.

Butterfly Braid Updo

Forrás: @vybrantrose

2. Divatos pillangófonat

A következő ötletünk ez a divatos fonott frizura. Azért szeretjük ezeket a fonatokat, mert elegánsak és stílusos megjelenést kölcsönöznek. Egy ilyen frizura újrateremtésekor a fonatokat tartsuk vastagnak, de a lófarok bármilyen hosszúságú lehet. Az ilyen fonatok sokoldalúak, és bármilyen alkalomra viselhetők.

Divatos pillangófonat

Forrás: @quantaebraids

3. Elegáns, göndör pillangófonat

Glam pillangófonat frizurát keres? Akkor ez az ötlet tökéletes. Ezek a pillangófonatok hosszú, vastag és gyönyörű fonatot tartalmaznak, kisebb oldalsó fonattal. A hajat hajbilincsekkel is kiegészítették. Ez egy lenyűgöző ötlet, amely tökéletes lenne az ünnepi szezonban.

Elegáns, göndör pillangófonat

Forrás: @mariamcoreen

Az alábbiakban megtalálja az oktatóanyagot, így otthon is létrehozhatja ezt a megjelenést:

4. Aranyos pillangófonat frizurák

A pillangófonatokat egyetlen fonatban lehet hagyni, miután a két fonat találkozott, de más módon is formázhatók. Itt van néhány gyönyörű módja a pillangófonatok stílusának. Amint láthatja, az egyik klasszikus lófarok kinézetű, míg a másik zsemlebe került. A nap folyamán viselheti az első stílust, és különleges alkalomra csillogtathatja megjelenését a zsemle segítségével.

Aranyos pillangófonat frizurák

Forrás: @londonsbeautii

5. Hosszú pillangófonat

Ezután hosszú fonott megjelenésünk van. A hajat a két fonatba rendezték, amelyek aztán egy nagyon hosszú pillangófonatú lófarokban találkoznak. Szeretjük, hogy a fonat lazább, mint néhány elegánsabb stílus, mivel divatos, boho megjelenést kölcsönöz a hajnak. Ennek a stílusnak az eléréséhez a pillangóhatás létrehozásakor nagyon sokat kell majd kihúzni a fonatokat.

Hosszú pillangófonat

Forrás: @minden dolog

6. Divatos dupla pillangófonatok

A pillangós fonott megjelenések általában két fonatot tartalmaznak, amelyek összeérnek, majd összeolvadnak. Ez a frizura egy kicsit más. Itt vannak olyan zsinórok, amelyek két külön fonatként kezdődnek és végződnek, de mégis megvan az a stílusos, kihúzott pillangó megjelenés. Ez egy gyönyörű haj ötlet, amely nagyszerű azoknak a nőknek, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Divatos dupla pillangófonatok

Forrás: @thee_sandramarie

7. Pillangófonatok csillogó zsinórokkal

A frizurát egyedivé teheti, és kifejezheti saját egyedi stílusát, ha kiegészítőket ad hozzá a zsinórhoz. Ezek a fonatok egy szuper stílusos példa. A vaskos pillangófonatok középen találkoznak, és egy, karcsú egyetlen fonatban végződnek. Ezután a megjelenés egy arany zsinórral fejeződik be. Amint látja, az arany valóban felkavarja a frizurát. Bármilyen zsinórt használhat, bármilyen színben.

Pillangófonatok csillogó zsinórokkal

Forrás: @szapora

8. Élénk vörös fonat

Ha szereted a merész frizurákat, akkor ez a következő ötlet neked szól. Itt pillangófonatok vannak élénk, vörös árnyalattal. Mint látható, a vörös és a zsinór fantasztikusan néz ki együtt! Újra létrehozhatja ezt a vörös megjelenést, vagy használhat másik színt. Ha az élénk tónusok nem az Ön számára, próbáljon ki egy sötét színt, mint a bordó.

Élénk vörös pillangófonat

Forrás: @themonebrand

9. Pillangó Halo Braid

Ezután egy lenyűgöző glóriafonatot mutatunk be nektek. A Halo zsinór gyönyörűen keretezi az arcot, és nagyon elbűvölőnek tűnik. Ez a halofonat vastag fonatokat tartalmaz, amelyeken vörös tónus fut át. Egy ilyen piros szín tökéletes karácsonyra, a halofonók pedig partikhoz és hivatalos rendezvényekhez.

Pillangó Halo Braid

Forrás: @naturallynata

A YouTube bemutatója az alábbi megjelenés létrehozásáról alább található:

10. Vaskos pillangófonat frizura

Ez a következő frizura az egyik kedvencünk! Ez a lenyűgöző megjelenés vaskos pillangófonatokat tartalmaz, és ahelyett, hogy a zsinór egybeolvadna, a kettőt összerakva egy nagy lófarokfonatot készítenek. Így megkapja mindkét fonat részleteit. Ezenkívül a lófarok bonyolultnak tűnik, és sokkal nagyobb a hangereje is. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy próbálja ki a frizurát a kiegészítők nélkül.

Vaskos pillangófonat frizura

Forrás: @hairbyjhade