43 Hűvös ujj tetováló ötlet nőknek

31. Egyedi és színes tetoválásötlet

Színes tetoválást keresel? Ha igen, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt van egy ujj tetoválásunk, amely öt sort tartalmaz, pontozott kialakítással, és minden sor más színű. Élénk, merész és egyedi. Szeretjük ezt a tetoválást, mert divatos ékszernek tűnik. Az ujj tetoválásához bármilyen színt használhat.

Egyedi és színes ujj tetoválás ötlet

Forrás: @tattooist_silo

32. Botanikai ujj tetoválás

Ezután egy gyönyörű botanikai tetoválási tervet mutatunk be. Ez fekete tintaleveleket tartalmaz, amelyek gyűrűként vannak tetoválva az ujj körül. Nagyon aranyos és stílusos ötlet. Ezt újra létrehozhatja, vagy másik levélmintát választhat. Ha merészebb dizájnt keres, akkor megpróbálhat hozzáadni egy színes színt.

Botanikai ujjgyűrű tetoválás

Forrás: @equilattera

33. Divatos cikk -cakk tetoválás

Ha stílusos és szokatlan tetoválást szeretne, akkor ez lehet az, amit keres. Ez a kialakítás kék cikcakkos mintát tartalmaz, amely az ujj körül van tetoválva. Ez egy egyedi tetoválás és finom is. Egy ilyen kis design tökéletes lenne első tetoválásként. Létrehozhatja ezt, vagy kipróbálhat bármilyen mintát, bármilyen színben.

Divatos cikk -cakkos ujj tetoválás

Forrás: @tattooist_doy

34. Divatos ujj tetoválás

Ezután mutatunk egy divatos tetoválási ötletet. Két ujját tetoválták. Az egyik kivitel fekete tinta pontokat tartalmaz, míg a másik ujja elegáns tetoválással rendelkezik a kutikula közelében. Mindkét tetoválás szuper stílusos, és bárkinek megfelel. Ismételje meg a kettőt, vagy válassza ki a legjobban tetszőt.

Divatos Ujj Tetoválások

Forrás: @tattoomink

35. Keresztujjas tetoválás

Élénk tetoválást keres? Ha igen, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Ez a tetoválás fekete tintás keresztet tartalmaz, gótikus kialakítással. Ez egy szokatlan és hűvös tetoválás, amely határozottan kijelent. Újra létrehozhatja ezt a keresztet, vagy kipróbálhat egy másik kialakítást. Ha finomabb testrajzot szeretne, akkor válasszon egy egyszerű keresztet.

Keresztujjas tetoválás

Forrás: @tattooist_doy

36. Stílusos levél tetoválás tervezés

Ha szereted a leveles tetoválásmintákat, akkor ez a következő ötlet az Ön számára. Itt fekete tintalevelek vannak, amelyeket egy ujjra tetováltak. Szeretjük ezt a dizájnt, mert a levelek gyönyörűen körbeveszik az ujját. Úgy néz ki, mint egy lenyűgöző ékszer. Ismételje meg ezt, vagy próbálkozzon a zöld levelekkel, hozzáadhat néhány virágot is.

Stílusos levél tetoválás

Forrás: @jooyfava

37. Sunshine Finger Tattoo

A következő tetoválási ötletünk minimális és stílusos. Az egyik ujján fekete tintás napsütéses tetoválás látható, ahol a nap lenyugszik a víz mögé, míg a másik tetoválás két vonalvonallal rendelkezik. Mindkettő nagyon divatos és mindenkinek megfelel. Próbálja ki mindkét tetoválást, vagy válasszon egyet. A napos tetoválás tökéletes azok számára, akik szeretik a tengerpartot és az óceánt.

Napsütéses ujj tetoválás

Forrás: @cipeltattoo

38. Hullámos tetoválásötlet

Ezután van egy másik tetoválásunk azoknak, akik szeretik az óceánt. Ez a tetoválás egyszerű hullámtervvel rendelkezik, amely az ujj belső oldalán van tetoválva. Ez egy elegáns és finom tetoválás, amely bárkinek gyönyörű lesz. Ismételje meg ezt a mintát, vagy adjon hozzá egy kis kék színt. Mindenesetre fantasztikusan fog kinézni.

Hullámos tetoválásötlet

Forrás: @tattooist_doy

39. Cseresznyevirág tetoválás

A tetoválást nem kell csak az ujjakra helyezni, hanem a kézre is mehet. Íme egy gyönyörű példa. Ez a tetoválás lenyűgöző cseresznyevirág virágokat tartalmaz. Amint láthatja, a cseresznyevirágok az ujjakon és a kézen vannak. Valami ilyesmi tökéletes azoknak, akik szeretnek nyilatkozni. Ezt újra létrehozhatja, vagy bármilyen virágot vagy növényt kipróbálhat.

Cseresznyevirág tetoválás

Forrás: @ilwolhongdam

40. Tetoválás idézet

Szereted az idézet tetoválás ötleteket? Ha igen, akkor ez neked szól! Itt van három különböző ujj tetoválás, amelyek mindegyike más -más idézetet tartalmaz. Ha több mintát választ, és ezeket összerakja, egyedi és szuper stílusos testművet hoz létre. Hozzon létre valami hasonlót, vagy válasszon tetszőleges számú idézetet, amelyek jelentenek valamit.

Ujj idézet tetoválás

Forrás: @tattooist_doy

41. Lelki Buddha Tattoo Design

Ha spirituálisabb tetoválást keres, akkor ez tökéletes lehet. Ez az ujj tetoválás Buddha fejét ábrázolja. Ez egy nagyon klassz és szokatlan kialakítás. Nem csak ez, de minden alkalommal, amikor ránéz, békésnek és megvilágosodottnak érezheti magát. Próbáljon ehhez hasonló tetoválást, vagy bármelyik ujján más Buddha -dizájnt kaphat.

Lelki Buddha tetoválás tervezés

Forrás: @tattoomink

42. Stílusos pont tetoválás

Ezután van egy minimális és divatos tetoválási ötletünk. Itt van egy ujj tetoválásunk pontozott kivitelben. A pontok fekete tintával vannak tetoválva, a pontok pedig gyémánt alakot hoznak létre. Ez egy menő tetoválásötlet, és nagyon finom is. Ismételje meg ezt a mintát, vagy próbáljon ki bármilyen alakú pontokat, és adjon hozzá egy kis színt is.

Stílusos pont tetoválás

Forrás: @tattoomink

43. Aranyos levélkezes tetoválások

A következő tetoválási ötletünk egy másik leveles kivitelű. Ehhez a tetováláshoz kis leveleket helyeztek el az ujjakon és a kezeken. Amint láthatja, a több levél furcsa és stílusos testművet hoz létre. Az ilyesmi bárkin jól fog kinézni, és bármilyen levélkialakítással újra létrehozható.

Aranyos Levél Tetoválások

Forrás: @equilattera

Reméljük, inspirációt talált az ujj tetoválás ötleteinkből.