43 Ideje za kratku kosu za žene

Coco Chanel je jednom rekla da će “žena koja šiša kosu promijeniti život”. Ako ste spremni za promjenu i želite novu frizuru, ovo je pravo mjesto za vas! Pregledali smo neke zapanjujuće kratke slojeve frizure i pronašli 43 najbolje od njih koje ćemo podijeliti s vama. Za svakoga postoji kratka frizura, a svi ti rezovi imaju i slojeve. Slojevi ne samo da izgledaju dobro, već daju i iluziju volumena, a mogu i kraćoj kosi dati različite oblike. Pa što čekaš?! Pogledajte kako biste pronašli svoju novu prekrasnu frizuru!

1. Slojeviti Pixie Cut

Prva frizura koju vam moramo pokazati je moderan pixie kroj. Za ovaj stil, kosa je kraća oko leđa i sa strana i duža na vrhu što stvara elegantan slojevit izgled. Pixie također ima kratke šiške sprijeda, a kosa je malo teksturirana što frizuri daje oštre vibracije. To je prekrasan prečac i svakome će izgledati nevjerojatno.

Kratko slojeviti Pixie rez

Izvor: @daniele_deangelishair

2. Frizura Beachy Blonde

Zatim imamo ideju koja je savršena za one koji vole plavu kosu. Kosa je ošišana do duljine koja se nalazi odmah ispod brade, a kosa ima prekrasne plavuše u različitim nijansama. Ovaj stil je dovršen teksturiranim valovima. To je prekrasan prečac i učinit će da izgledate osunčani i ljetni.

Šišanje za kratku slojevitu plavušu

Izvor: @jmalonehair

3. Jednostavna i elegantna slojevita kosa

Možda prije niste imali kratku kosu ili možda tražite jednostavan kratki stil? Ako vam bilo što od ovoga zvuči poput vas, onda bi ova frizura mogla biti savršena. Ovdje imamo prekrasan bob sa suptilnim slojevima. Ovakva frizura će vam dati trendovski kraći kroj, ali to nije velika dramatična promjena. To je elegantna i laka za nošenje frizura koja će pristajati svakom obliku lica.

Jednostavna i elegantna slojevita kosa

Izvor: @lolo_paez_

4. Kratka frizura sa šišanjem

Podrezivanje je postalo vrlo popularna kratka frizura za žene i evo trendovskog primjera. Za ovaj izgled kosa je obrijana oko leđa i sa strana s dužom kosom na vrhu. I dulja kosa je slojevita. Ovakva kosa bit će jednostavna za oblikovanje i održavanje, pa je izvrsna za zaposlene dame koje žele izgledati bez napora elegantno za svaku priliku.

Kratka frizura s podšišanom kosom

Izvor: @coloristsochi

5. Vatrena kratka kosa

Naša sljedeća ideja za kosu začinit će vaš izgled. Ovdje imamo kratku frizuru s jarko crvenim odsjajem. Volimo vatrene boje i kroj jer zajedno stvaraju jednu prekrasnu frizuru. Ovakva kosa izgledat će nevjerojatno tijekom cijele godine, ali posebno u jesen jer su ove tople nijanse savršene za to doba godine. Možete ponovno stvoriti ovu frizuru ili isprobati slične naglaske na drugom prečacu.

Kratka šišanje u crvenoj boji

Izvor: @nothingbutpixies

6. Vibrantni plavi slojevi

Budite odvažni i odvažni i isprobajte ovakvu slojevitu frizuru! Ovaj stil je kratak s mnogo slojeva i obojen je u različitim sivim i plavim nijansama od svijetlih do tamnih. Živahni blues izgleda nevjerojatno, a stil poput ovog definitivno će vas izdvojiti iz gomile. Isprobajte plavi izgled ili možete isprobati sličan slojeviti kroj drugačije svijetle i žive boje.

Kratka slojevita kosa s plavim odsjajima

Izvor: @derickus

7. Trendi slojevita frizura

Ova sljedeća frizura jedna nam je od najdražih! Ovdje imamo kratku frizuru do brade sa slojevima i bočnim šiškama. Kosa je također obojena u prekrasnu srebrnastu nijansu. Volimo boju i kroj. Šišanje je tako elegantno i pristat će svima, dok boja kosi daje trendi i moderan rub. Ovakva kosa izvrsna je za dame koje žele odvažan, ali lagan stil nošenja. Ponovite ovo ili možete, naravno, isprobati i rez u drugoj boji.

Kratka plavokosa frizura

Izvor: @soraverly

8. Ideja za teksturiranu kosu

Zatim imamo još jednu trendovsku slojevitu frizuru. Kratka kosa lijepo je istaknuta i oblikovana je teksturiranim valovima. Ovo je opuštenija frizura, a i svestrana je. Ovisno o raspoloženju, možete izgledati plažno i osunčano ili poput stilske rock djevojke.

Ideja za teksturiranu kosu

Izvor: @thebeautyengel

9. Chic Pernate Bob Cut

Ako sve vrlo kratke frizure nisu za vas, onda možete isprobati prekrasan bob poput ovog. Duljina kose na ovome samo će pogoditi ramena, a kosa je lijepo slojevita. To je samo šik, klasična i laka za nošenje frizura. Dodana plava boja uljepšala je jednostavan kroj, ali možete je ponovno stvoriti u bilo kojoj boji. Isprobajte plavušu za laganu i svijetlu frizuru, savršenu za vruće, ljetne dane.

Chic Pernate Bob Cut

Izvor: @dakotacutshair

10. Kratka slojevita kosa sa šiškama

Naša sljedeća ideja za kosu je jednostavno prekrasna. Kosa ima naslagani rez sa stražnje strane i bočne pometene šiške sprijeda. To je prekrasan kroj obojen u crnu boju po kojoj se kosa zaista ističe. Kosi samo daje dašak glamura, a cijeli izgled je vrlo šik. Ponovno stvorite ovu frizuru ili možete isprobati rez u drugoj boji.

Kratka slojevita kosa sa šiškama

Izvor: @the.oliviadanielle