43 Inspiráló nyíl tetováló ötlet nőknek

31. Nyilak és koszorúk tervezése

A következő tetoválási ötletünk szép, és tökéletes azok számára, akik szeretik a növényeket és a virágokat. Ez a tetoválás egy kis nyíllal rendelkezik, koszorúval. A koszorú olyan finom és gyönyörű. Egy ilyen tetoválást egyedivé tehet, ha kiválaszt egy koszorút, amely tartalmazza a kedvenc virágait.

Nyíl és koszorú tetoválás tervezés

Forrás: @ilwolhongdam

32. Stílusos nyíl és lótusz

Ez a tetoválás ötvözi a két legnépszerűbb mintát. Ez egy hátsó tetoválás, elegáns nyíllal és gyönyörű lótuszvirággal. Ez egy divatos tetoválási ötlet, amely mindenkinek megfelel. Próbáljon ehhez hasonló tetoválást, vagy akár színt is adhat a lótuszhoz, hogy merészebb dizájnt hozzon létre.

Stílusos nyíl és lótusz tetoválás ötlet

Forrás: @lucasmilk

33. Virág íj és nyíl

Korábban a bejegyzésben egy virágos íj és nyíl tetoválás szerepelt. Íme egy másik példa arra, hogyan viselheti stílusosan ezt a fajta formatervezést! Ez a tetoválás csak fekete tinta virágos íjjal és gyönyörű nyíllal. Ez egy ilyen elegáns és gyönyörű design. Ismételje meg ezt, vagy adja hozzá kedvenc virágait az íjhoz, hozzáadhat egy színpompát is.

Virágos íj és nyíl tetoválás

Forrás: @jorgemcarvalho

34. Aranyos hát tetoválás

Ezután mutatunk egy aranyos hát tetoválást. Ennek a nyílnak a gerincén le van tetoválva, és különböző formái is vannak. Van egy kereszt, a szív és a nap, amelyek mind a nyílra vannak helyezve. Ez egy klassz és egyedi kialakítás, és bármilyen alakzatot vagy mintát hozzáadhat a tetoválás nyíljához.

Aranyos hát tetoválás ötlet

Forrás: @renan.sampaio

35. Fél napraforgó és nyíl tetoválás

A következő ötletünk egy másik szokatlan tetoválás. Ez a tetoválás egy napraforgó felét mutatja, hűvös nyíllal. Középen egy iránytűnek látszó vonal látható, amelynek közepén nyíl megy. Ez olyan, mint az iránytű és a nyíl tetoválás egyedi változata. Ezt tetszőleges virággal újra létrehozhatja.

Fél napraforgó és nyíl tetoválás ötlet

Forrás: @renan.sampaio

36. Egyedi sík nyilak tetoválása

Szeretsz utazni? Akkor ez a tetoválás az Ön számára. Itt van egy papírrepülőnk, szaggatott vonallal, tetején repülővel. Ezek a tervek hűvös nyilat alkotnak. Ez a tökéletes tervezés a világjárók számára, mert azt mutatja, hogy folyamatosan halad előre és új helyeket fedez fel.

Egyedi sík nyilak tetoválása az utazók számára

Forrás: @jorgemcarvalho

37. Divatos mintás nyíl

A nyíl kiemelkedhet a tömegből, ha stílusos mintákat ad hozzá a dizájnhoz. Ez a nyíl gyönyörű példa. A nyíl hátulján tetovált, és gyémántokat, szíveket, elegáns vonalakat és még sok mást tartalmaz. Ez egy divatos tetoválás, amely kijelentést tesz. Próbáljon ki ilyesmit, vagy hozzon létre saját geometriai nyilat.

Divatos mintás nyilak

Forrás: @lucasmilk

38. Nyíl és idézet

Egy másik klassz design, amelyet kipróbálhat, egy nyíl és idézet. Ez a nyíl tartalmaz egy bibliai verset az erőről és a bátorságról, de lehet ilyen nyílja bármilyen idézettel vagy szóval, ami tetszik. Válassz valamit, ami inspirál és felhatalmaz, hogy legyen egy menő tetoválásod, pozitív üzenettel is.

Nyíl és idézet tetoválásötlet

Forrás: @graffittoo

39. Tollnyíl

Korábban a bejegyzésben egy tollat ​​tartalmazó nyíl szerepelt. Ha tetszett ez a design, akkor ez is tetszeni fog. Ennek a nyílnak a végén toll és lelógó toll is van. Ez egy stílusos kialakítás, és ez a klasszikus nyíl tetoválás más változata. Kiválaszthat tetszőleges tollakat, és még színesebbé is teheti őket.

Toll Nyíl Tetoválás

Forrás: @ilwolhongdam

40. Nyíl és iránytű tetoválásötlet

Ezután van egy másik nyíl és iránytű tetoválásunk. Ez hátul tetovált, és teljes iránytűt tartalmaz, közepén nyíllal. Ez egy merész és kijelentő design. Ez egy másik tetoválás, amely tökéletes az utazók számára, mivel az útmutatás és a helyes irányba történő előrehaladás szimbóluma.

Nyíl és iránytű hát tetoválás ötlet

Forrás: @lucasmilk

41. Rózsa nyíl tetoválás

A következő ötletünk egy másik virágmintás. Itt van egy tetoválás, amely egy gyönyörű rózsát tartalmaz. A virág és a nyíl kombinációja lenyűgöző tetoválást hoz létre! Ezt újra létrehozhatja, vagy színt adhat a rózsához. Egy élénkvörös rózsa csodálatosnak tűnik. Kipróbálhat egy nagyobb nyilakat is, és a rózsát is kicserélheti kedvenc virágára.

Gyönyörű rózsa nyíl tetoválás

Forrás: @lucasmilk

42. Statement Arrow Design

Keresel egy nagy testművet, amely kijelentést tesz? Akkor ez neked szól. Itt van egy nyíl tetoválás, amelyet a karra helyezünk. Ez egy nagy nyíl, és a részletek elképesztőek. Szeretjük a nyíl körüli dizájnt, mivel úgy tűnik, mintha a nyíl a levegőben repülne.

Nyilatkozat Nyíl Tetoválás Design

Forrás: @renan.sampaio

43. Geometriai szívnyíl

A geometriai minták annyira divatosak, és a következő ötletünk megmutatja, hogyan lehet alakzatokat hozzáadni a nyíl tetoválásához. Ennek a kialakításnak a közepén keskeny nyíl található, kívül háromszög, szív, gyémánt és vonalak. Ezek a formák olyan elegáns és egyedi tetoválást hoznak létre. Ismételje meg ezt, vagy adjon hozzá bármilyen formát és mintát.

Geometriai szív nyilak tervezése

Forrás: @lucasmilk

Reméljük, inspirációt talált a következő tetováláshoz!