43 legjobb boszorkány smink ötlet Halloweenre

11. Varázslatos illúzió smink

Ezután van egy másik illúziós ötletünk, amely úgy néz ki, mintha varázslat hozta létre! A sminkes zöld hag sminket készített. Ez a kialakítás bonyolultabb, mint az egyenes felületek, de mint látható, nagyon jól néz ki! Az ilyen smink gyakorlást és türelmet igényel, de csodálatos lesz. Az alábbi oldalon megtekintheti, hogy milyen termékekkel készültek a boszorkányos sminkek.

Varázslatos illúzió smink

Forrás: @ninaengledoe

12. Varázslatos királynő

Úgy nézz ki, mint egy királynő ilyen sminkkel! Itt van egy boszorkányos ötletünk, amely ijesztő fekete szem sminket és meztelen és fekete ajkakat tartalmaz. A megjelenés királyi fekete koronával van kiegészítve. Ez egy egyszerű és kísérteties megjelenés. Ezt újra létrehozhatja, vagy további részleteket adhat hozzá, a hátborzongató névjegyek is jól néznek ki. Bármilyen koronát viselhet, de próbáljon valami sötétet és egyedit választani.

Varázslatos sötét királynő smink

Forrás: @vanitymakeup

13. Misztikus sminkötlet

Korábban a bejegyzésben misztikus boszorkány sminket osztottunk meg, amely szimbólumokat használt. Ha tetszett az ötlet, akkor ez is tetszeni fog. Ez a sminkes úgy döntött, hogy sötét és füstös szemeket készít kék -fehér dizájnnal. Az ajkak is hasonló megjelenésűek. Befejezte a sminket a varázslatos szimbólumokkal. Ez az ötlet hűvös, egyedi és kreatív változata, és kiemelkedik a tömegből.

Misztikus smink ötlet

Forrás: @jodiehulme

14. Zöld és elegáns boszorkány smink

A következő boszorkányos smink megjelenés elegáns hangulatú. A művésznő gyönyörű zöld színt használt az arcához, és a megjelenés csillogó szemekkel, sötét ajkakkal és holddal a homlokán. Szeretjük ezt a sminkötletet, mert évjáratnak tűnik és nagyon szép. Ezt is nagyon egyszerű lesz újratelepíteni!

Zöld és elegáns boszorkány smink

Forrás: @twigmakeup

15. Varázslatos boszorkány smink csillagokkal és a Holddal

Ez a következő pillantás annyira misztikus. Itt van egy másik fél design. Arca egyik felén füstös szemek és holddizájn látható, míg a másik felén fekete, csillagmintás. Szeretjük a Hold és a csillagok ötletet, mert megragadja a boszorkányok varázsát. Ezt új funkciók, például kontaktlencsék hozzáadásával újra létrehozhatja, vagy még ijesztőbbé teheti. Az alábbi oldalon megtalálható a megjelenés létrehozásához használt termékek teljes listája.

Varázslatos boszorkány smink csillagokkal és a Holddal

Forrás: @betabanana69

16. Kísérteties boszorkány smink

Ezután egy egyszerű és kísérteties megjelenést mutatunk. A sminkes fekete és füstös szemeket készített szürke ajkakkal. Kontaktlencséje van és egy kis vére is. Az ilyen sminket könnyű elkészíteni, és tökéletes egy partira. Megtarthatod ezt, vagy hozzáadhatsz egy holdat, hogy még boszorkányosabb legyen. Ez egy újabb ragyogó ötlet az utolsó pillanatban.

Kísérteties boszorkány smink

Forrás: @ciaciaxo

17. Egyszerű gonosz boszorkány smink és jelmez

Szereted a zöld gonosz boszorkány smink ötleteket? Ha igen, nézze meg ezt. Itt van egy egyszerű boszorkány smink. Arcát és testét zöldre festette, csillogó szeme és fekete ajkai vannak. A megjelenést egy boszorkánykalap és egy csinos kalapács teszi teljessé. Ez tökéletes mindenkinek, aki egyszerű, kísérteties és aranyos jelmezt szeretne Halloweenre.

Egyszerű gonosz boszorkány smink és jelmez

Forrás: @reynaxbeauty

18. Lila és narancssárga boszorkány sminkötlet

Vidám, fényes és kreatív sminket keresel? Ha igen, ez lehet az Ön számára. A smink egyik szemén narancssárga háromszög formatervezés, narancssárga smink és denevérek találhatók. Ezt a megjelenést fekete ajakszín és boszorkány kalap fejezi be. Ezt újrateremtheti, vagy megpróbálhatja ugyanazt a kialakítást mindkét szemén. Mindenesetre kísértetiesen fog kinézni!

Lila és narancssárga boszorkány sminkötlet

Forrás: @macmontclairplace

19. Gyönyörű zöld boszorkány smink

Lehet, hogy a klasszikus gonosz boszorkány, hosszú és szemölcsös orral, nem neked való? Ha igen, akkor ez az ötlet tökéletes. Itt zöld boszorkány sminkünk van, de annak ellenére, hogy a gonosz boszorkány hangulata van, nagyon szép is. Csillogó szeme és élénkpiros ajkai vannak. Ez egy másik smink megjelenés, amely mindkét világ legjobbjait nyújtja, varázslatos és csinos is.

Gyönyörű zöld boszorkány smink

Forrás: @valery_vision

20. Sötét boszorkány smink ijesztő kontaktlencsével

A következő sminkötlet sötét és elég ijesztő. A szeme fekete és füstös, és kontaktlencsét is visel. A boszorkányos tekintet fekete ajkakkal és kevés vérrel fejeződik be. Ez egy hátborzongató smink, és fantasztikus lesz egy partira. Határozottan ijesztgetni fogja az embereket a sötétben.

Sötét boszorkány smink ijesztő kontaktlencsékkel

Forrás: @glambycamx