43 legjobb gél köröm minták másolására 2021 -ben

31. Akt és ezüst fólia körmök

Szereted a finom, de divatos körömápolást? Ha igen, nézd meg ezt! Ez a mani meztelen körmöket tartalmaz, ezüst fóliával a hegyein. Szeretjük ezt a megjelenést, mert csillogó és divatos, de finom és könnyen viselhető. Vásárolhat körömfóliákat online, és könnyen felvihető ragasztóval. Ez a kialakítás bármilyen körömhosszúsághoz és formához illik.

Nude és ezüst fólia körmök

Forrás: @nail_sunny

32. Modern és egyedi Pink Mani

Ezután mutatunk egy szórakoztató és modern manikűröt. Ehhez minden köröm más, de ugyanazt a színpalettát használja, amely összehozza a művészetet. Az összes szöget egy kivételével divatos geometriai művészet jellemzi. Ez egy egyedi és fényes mani, és tökéletes azok számára, akik valami mást szeretnének kipróbálni.

Modern és egyedi Pink Mani

Forrás: @nail_sunny

33. Szép gél körmök virágos körmökkel

Ez a következő mani szép és virágos! Minden körmöt pompás lila árnyalattal festettek, kivéve egyet. Van is egy hangsúlyos köröm, amely világos lila, gyönyörű virágokkal. Az ilyen virágokat kézzel festheti, vagy virágos körömmatricákat vásárolhat online. Mindenesetre a körmök csodálatosak lesznek. Ez a színpaletta minden évszaknak megfelel.

Szép gél körmök virágos körmökkel

Forrás: @loveliness.nails

34. Fényes és csillogó sárga körmök

Szereted az élénk sárga mintákat? Ha igen, nézze meg ezt. Ez egy ragyogó és gyönyörű sárga köröm design. Néhány köröm sárga, néhány meztelen, sárga virágokkal és flitterekkel, míg az utolsó kör fehér, strasszokkal. Merész, szórakoztató és csillogó megjelenés, és tökéletes a nyári partikhoz. Akár újjáteremtheti az egész megjelenést, vagy egyetlen mintát használhat minden körmön.

Fényes és csillogó sárga körmök

Forrás: @kangannynails

35. Fekete -fehér körömtervezés

Ezután egy divatos és egyedi mani -t kaptunk. Ehhez a megjelenéshez a körmök vagy fekete, fehér vagy meztelenek. A meztelen köröm stílusos geometriai kialakítással is rendelkezik. Ez a színpaletta elegáns, könnyen viselhető, és a design minden körömhosszúsághoz és formához megfelel. Ha valami hűvösre, pörgősre és egyedire vágysz, akkor ezt így kell tenned.

Fekete -fehér köröm design

Forrás: @nail_sunny

36. Aranyos rózsaszín és leopárd körmök

Ha szerette a leopárdmintát korábban, akkor ezt látnia kell! Itt van egy merészebb és vadabb megjelenésünk. Ezúttal néhány köröm matt rózsaszín, míg mások gyönyörű leopárdmintával rendelkeznek! Ez egy szórakoztató, nyári és élénk dizájn, és bárki számára csodálatos lesz. Ez a művészet mesésen fog kinézni hosszabb körömformákon is.

Aranyos rózsaszín és leopárd körmök

Forrás: @beautyroom.karinalesniak

37. Aranyos és szép gél köröm design

A következő ötlet aranyos és szép. Tehát minden köröm meztelen vagy márvány, csíkkal a közepén. A csík másik oldalán a körmök vagy színt váltanak, vagy ugyanaz a márványművészetük. A megjelenés színes, neon strasszokkal van kiegészítve. Ez egy szórakoztató és egyedi körömötlet, és bár sok minden történik, az általános mani még mindig nagyon finom.

Aranyos és szép gél köröm design

Forrás: @kangannynails

38. Neon sárga körmök strasszokkal

Jazz fel nyári ruháit ezzel a következő körömötlettel. Tehát minden köröm rövid, és mindegyik ugyanolyan neon sárga árnyalatú. Van egy hangsúlyos köröm is, amelyet vastag strasszok borítanak. Ez egy divatos és csillogó körömtervezés, amely a nyár kötelező darabja. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki egy másik neonszínt, például rózsaszínt vagy narancsot.

Neon sárga körmök strasszokkal

Forrás: @nail_sunny

39. Meztelen körmök aranyfóliával

A bejegyzés elején meztelen körmöket osztottunk meg ezüst fóliahegyekkel. Ha tetszett az ötlet, akkor ezt is látnia kell. Ez is hasonló, de arany tippjei vannak! Ez csak azt mutatja, hogy a különböző fóliák használata hogyan hoz létre más megjelenést. Próbáljon aranyat vagy ezüstöt, vagy legyen merész, és próbálja ki a fóliákat olyan élénk színben, mint a rózsaszín vagy a kék.

Meztelen körmök arany fóliával

Forrás: @nail_sunny

40. Fényes körmök gyümölcsökkel Art

Ezután újabb szórakoztató, fényes és egyedi megjelenést mutatunk be Önnek. Egyes körmök rózsaszínűek, az egyik narancssárga, a másik pedig fehér, akvarell gyümölcs körmökkel. Ez egy nagyon szórakoztató és egyedi köröm ötlet. A trópusi gyümölcsök tökéletesek a nyári szezonban. Ismételje meg ezt, vagy bármilyen gyümölcsöt használhat. A citrusfélék népszerű választás.

Fényes körmök gyümölcsművészettel

Forrás: @nailsrnd

41. Varázslatos lila körmök

Ez a következő körömötlet egy másik kedvencünk. Itt lila gél körmeink vannak, és a lila szín csillog. Az árnyék lenyűgöző, és az egész mani varázslatos egyszarvú hangulattal rendelkezik. Hasonló színek vásárolhatók az interneten, és a csillogó lila minden körömhosszhoz és formához illik.

Varázslatos lila körmök

Forrás: @jana_gronwaldtova

42. Gyönyörű kék ​​Mani

Talán szereted a sötétebb körömszíneket? Ha igen, nézze meg ezt. Ez a mani tűsarkú körmöket tartalmaz, amelyek gyönyörű sötétkék árnyalatúak. Néhány köröm galaxis megjelenésű, míg a másik csillogó. Ez egy lenyűgöző köröm design, és tökéletes lesz partikra és éjszakákra. Újítsa meg az egész megjelenést, vagy használja az egyik mintát az összes körmön.

Gyönyörű kék ​​Mani

Forrás: @beglamorous.eu

43. Divatos és fényes gél köröm design

A következő körömötlet világos és nagyon divatos. Itt tűsarkú körmeink vannak, és mindegyik meztelen, fekete és sárga körmökkel. Néhány köröm ezüst csíkokkal vagy strasszokkal is rendelkezik. Ez egy egyedülálló és kijelentő mani, és rengeteg türelemmel és körömszalaggal újra létrehozhat hasonlót.

Divatos és fényes gél köröm design

Forrás: @kangannynails

Reméljük, talált egy gyönyörű gél köröm mintát, amelyet ki kell próbálni!