43 Merész és gyönyörű alulvágott Bob hajvágás

Az alulvágott frizura divatos lehetőség a nők számára. Egyes nők kissé félhetnek a stílus kipróbálásától, mert az alulvágást általában nagyon rövid hajjal látják. Vannak azonban különböző módok az alámetszés viselésére, és az egyik népszerű lehetőség a bob! Egy alulvágott bob segítségével kipróbálhatja a rövid és borotvált stílust, de tartson egy kis hajat a hajához, ami mindkét világból a legjobbat nyújtja. Szeretjük ezeket a bobokat, és tudjuk, hogy ti is szeretni fogjátok. Tehát, hogy időt takarítsunk meg, ha több száz képet lapozunk, elvégeztünk néhány munkát az Ön számára, és megtaláltuk a 43 legjobb alulvágott bob hajvágást. Vannak merész színek, mintás vágások és így tovább. Nézze meg, legyen merész és próbálja ki ezt a merész és gyönyörű hajvágást.

1. Fordított Undercut Bob

Először is ez a fordított bob van. A haj elöl hosszabb, hátul rövidebb, a leghosszabb pedig az áll alatt van. A bob gyönyörű, ahogy van, de van egy divatos alulvágása is. Ez az alámetszés szép és stílusos mintával rendelkezik. Az ilyen haj annyira elegáns, és ezt újra létrehozhatja, vagy kipróbálhat egy másik mintát az alámetszéshez.

Fordított alulvágott Bob hajvágás

Forrás: @styledbykhris

2. Trendi fodrászötlet

Ezután van egy másik elegáns és divatos frizura. Ehhez a megjelenéshez a hajat rövid állhosszú bobba vágják, egyszerű és borotvált alulvágással. Az ilyen hajat könnyű viselni, és mindenkinek megfelel. Ez az ötlet az egyik kedvencünk, és egy ilyen hajvágás stílusos átalakítást kölcsönöz a hajadnak.

Stílusos Undercut Bob

Forrás: @chloenbrown

3. Fűszeres vörös rövid Bob

Próbáljon ki egy új divatos vágást és színt, és válasszon egy ilyen frizurát. Itt van egy rövid bob, amely fűszeres vörös árnyalatú. A borotvált alátét más színű, ami igazán kiemelkedővé teszi. Egy ilyen vörös árnyalat felpezsdíti a hajat, és stílusos megjelenést kölcsönöz. Létrehozhatja a különböző színű alátétet, vagy összeállíthatja a színeket. Mindenesetre divatos lesz.

Fűszeres vörös rövid Bob

Forrás: @emmamansfieldhairstylist

4. Edgy Short Bob

A következő frizura, amit meg kell mutatnunk, nagyon élénk és modern. Itt van egy rövid hajvágásunk, egyszerű és borotvált alulvágással. Ez a bob nagyon rövid, de ez valóban megmutatja az alulvágást, és trendi frizurát is létrehoz. Szeretjük a tompa vágást is. Kipróbálhat ehhez hasonló frizurát, vagy kicsit meghosszabbíthatja a hosszát.

Ötletes rövid Bob fodrászötlet

Forrás: @freakflagbyiana

5. Szőke Bob finom alulvágással

Ha szeretné kipróbálni az alákínálást, de nem szeretne túl sok drámai változást, akkor ez az ötlet tökéletes lehet az Ön számára. Itt van egy gyönyörű rövid, fordított bob, borotvált alámetszéssel. Amint láthatja, nem igazán láthatja az alámetszést, hacsak a szőr nincs a fül mögött, vagy ha a haj hátsó része felfelé van. Ez lehetővé teszi, hogy elegáns és finom módon próbálja ki a trendet.

Szőke Bob finom alázattal

Forrás: @smoakin_hair

6. Mintás alávágott ötlet

Nem kell, hogy nagyon rövid bobja legyen alulvágással, lehet ilyen hosszabb bobja is. A haj a vállak fölé van vágva, és divatos mintás alulvágással rendelkezik. Ez olyan pörgős frizura, és ki fogja engedni a belső rock csajt. Újra létrehozhatja a letisztult, elegáns és fekete hajat, vagy kipróbálhatja a választott színű hajvágást.

Hosszú Bob mintás alávágással

Forrás: @isakova_me

7. Vintage stílusú Bob modern fordulattal

A következő hajötletünk tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a vintage frizurákat. A hajat az 1920 -as évek ihlette bobba vágják, és úgy írták le, hogy modern csavarja van, ami természetesen az alulvágás. Szeretjük ezt a hajvágást, mert ez egy vintage frizura a modern nő számára.

Vintage stílusú Bob modern fordulattal

Forrás: @anna.bouff

8. Bob hajvágás borotvált alulvágással

Különböző hosszúságú alákínálásokat végezhet, és ez a következő nagyon rövid. A hajat állig érő bobba formálják, és az aljmetszést nagyon rövidre borotválják. Mint látható, a haj szuper rövid, így inkább kijelentést tesz. Egy ilyen frizura tökéletes azok számára, akik nyilatkozni akarnak.,

Bob hajvágás borotvált alulvágással

Forrás: @hair_by_thom

9. Aranyos szőke Bob

Ezután mutatunk egy aranyos szőke bobot. A hajat olyan szögben vágják, amely elöl hosszabb, hátul rövidebb. Van egy alámetszés is, ami nagyon merész, mert sok haj borotválkozik az egyik oldalon. Ez egy nagyon stílusos haj ötlet, és tökéletes azok számára, akiknek fénytelen és fáradt hajuk van, és új életre van szükségük. A vágott és a szőke szín valóban feldobja.

Aranyos szőke Bob

Forrás: @szenvedélykeltés

10. Rejtett alávágás

A következő ötlet egy gyönyörű, elegáns bobot tartalmaz, mintás alávágással. Szeretjük a mintát, mert csíkos kialakítása szinte zebramintának tűnik. Ez egy klassz bob, amely mindenkinek megfelel. Az alábbi oldalon megnézheti, hogyan néz ki a haj, ha cserben hagyja.

Karcsú Bob rejtett alávágással

Forrás: @melissa._lc