43 neon köröm minták, amelyek tökéletesek a nyárra

31. Fényes neon színek

Annyi hűvös színt lehet viselni, ezért nehéz lehet kiválasztani a következő árnyalatot. Nos, talán nem kell. Választhat egy ilyen többszínű manikűröt. Négy különböző színt használtak, és a különböző árnyalatok merész és szórakoztató megjelenést kölcsönöznek. Ez a tökéletes dizájn a nyárra, és ezt újra létrehozhatja, vagy öt másik szín közül négyet is használhat.

Matt neon koporsó köröm design

Forrás: @nadiaa_o

32. Rózsaszín, narancs és csillogó

A következő ötletünk szép és könnyen viselhető. Két köröm rózsaszín, két köröm narancssárga és egy kör ezüst csillogással van bevonva. A rózsaszín és a narancs tökéletesen kiegészíti egymást, és a csillogás csak egy kis csillogást kölcsönöz. A hüvelykujj körmét a három szín bármelyikével festheti. Egy ilyen manikűr bármilyen körömhosszúsághoz és formához illik.

Rózsaszín, narancs és csillogó körmök

Forrás: @gelove_nechty_ivana

33. Glitzy és Glam Neon Nails

Szereted a körmöket sok csillogással és csillogással? Ha igen, akkor ezt a következő ötletet kell látnia! Itt neon sárga körmeink vannak, és minden köröm más és más kialakítású. A létrehozott körömápolási művek egy része ombre -t, csillogást, drágaköveket és egyebeket tartalmaz. Ez egy csodálatos köröm design, és tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik stílusosan akarnak nyilatkozni.

Neon fényes koporsó körmök

Forrás: @riyathai87

34. Neon rózsaszín és sárga strasszokkal

A következő körömötlet az egyik kedvenc színkombinációnkat tartalmazza, neon sárga és rózsaszín! Szeretjük ezeket a színeket együtt, mert annyira élénkek és szórakoztatóak. Ehhez a megjelenéshez néhány köröm egyszerűen egyszínű, néhány ombre, a többi strasszos kivitelű. Ez egy merész és gyönyörű körömötlet, amely tökéletes a nyárra. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy csak egyet -kettőt a kívánt formatervezésből.

Neon rózsaszín és sárga körmök strasszokkal

Forrás: @haramianails

35. Stílusos neonzöld körmök

Ha tetszik, hogy a körmei kiemelkednek a tömegből, akkor ez a következő megjelenés az Ön számára. Itt neonzöld körmeink vannak. Némelyik csak neonzöld, az egyik köröm meztelen, neonheggyel, a másik pedig strasszokkal borított. Ez olyan elegáns és merész dizájn. Az ilyen körmök tökéletesek lehetnek partikra, nyaralásokra és így tovább.

Stílusos neonzöld körmök

Forrás: @hennasnailss

36. Akt és Neon Pink Ombre

Ezután van egy elegáns és divatos körömötletünk. Ezek a körmök szép rózsaszín és meztelen ombre kialakítással rendelkeznek. A meztelen és a neon rózsaszín olyan lenyűgöző színkombináció. Egy ilyen manikűr tökéletes lenne azoknak a hölgyeknek, akik finomabb neon megjelenést szeretnének. Ezt újra létrehozhatja, vagy kipróbálhatja az ombre -t bármilyen körömformával és bármilyen neon színnel.

Nude és Neon Pink Ombre Nails

Forrás: @k3nails_k3nails

37. Neonzöld és strassz

Szereted a neonzöldet? Akkor nézd meg ezeket a körmöket. Egy kör kivételével az összes köröm merész neonzöld árnyalattal festett, míg az ékezetes szöget strasszok borítják. Nagyon klassz és stílusos kivitel, könnyen viselhető. Egy ilyen mani bárkinek megfelel, és bármilyen nyári eseményre tökéletes lesz.

Neonzöld és strasszos körmök

Forrás: @haramianails

38. Egyszerű neon köröm design

Korábban a bejegyzésben rózsaszín, narancssárga és csillogó köröm dizájnt mutattunk be. Ha ezt szeretted, akkor ez is tetszeni fog. Ennél a kialakításnál az ezüst csillogóbb, a rózsaszín pedig neonosabb és élénkebb. A narancs inkább pasztell árnyalatú. Ez csak azt mutatja be, hogyan meríthet ihletet egy ötletből, és teljesen új külsőt hozhat létre. Ez egy másik manikűr, amely lenyűgöző lenne egy nyári vakációhoz.

Egyszerű és aranyos neon köröm design

Forrás: @m.beauty.bar

39. Sárga ombre körmök pálmafa kivitelben

Semmi sem mondja a nyarat, mint a pálmafák, és ez a következő körömötlet megmutatja, hogyan kell stílusosan pálmafákat viselni. A körmök divatos koporsó alakúak, sárga és meztelen ombre. Mindkét kezén egy köröm fekete pálmafa kialakítású. Ez olyan stílusos és nyári megjelenés. Kézzel festhet pálmafákat, vagy használhat sablont, ha saját maga hoz létre hasonló megjelenést.

Sárga ombre körmök pálmafával

Forrás: @creationsbyc

40. Divatos neon korall körmök

Élénkítse fel megjelenését ezen a nyáron egy ilyen divatos korall manikűrrel. Minden köröm matt neonrózsaszín, és mindkét kezén van egy hangsúlyos köröm. Az ékezetes köröm szépen díszített. Az ilyen körömdíszítéseket online is készítheti. Ismételje meg ezt, vagy próbálja ki saját stílusos akcentusságát.

Divatos neon korall körmök

Forrás: @nailfashionbyjenny

41. Vidám virág köröm ötlet

A következő körömötlet az egyik kedvencünk! Minden köröm meztelen, különböző színű neonheggyel, és van egy hangsúlyos köröm is. Az ékezetes köröm három szép neon virágot tartalmaz. Nagyon aranyos és egyedi köröm ötlet. A virágok és színek tökéletesek a nyári szezonban. Vásárolhat 3D virágokat a körméhez online.

Vidám virág köröm ötlet

Forrás: @k3nails_k3nails

42. Neon Ombre körmök drágakövekkel

Ezután egy másik ombre megjelenést kapunk. Ezek a körmök három színű ombre -t tartalmaznak. Két köröm sárga, narancssárga és meztelen, míg a többi két különböző rózsaszín és meztelen árnyalatú. A körmök egy részét drágakövekkel is díszítik. Ez egy gyönyörű, egyedi és stílusos körömkészlet. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon ki három különböző színt az ombre számára.

Neon Ombre körmök strasszokkal

Forrás: @joelyoceannails

43. Rózsaszín körmök csillogó ékezetes körmökkel

Ha szereted a rózsaszín köröm mintákat, akkor látnod kell ezt a következő megjelenést. A körmök nagy része élénk és merész rózsaszín, míg két körét rózsaszín csillogás borítja. Ez egy csinos és glam megjelenés, amely mindenkinek megfelel. Hasonlót is létrehozhat bármilyen körömhosszon és formán.

Rózsaszín körmök csillogó ékezetes körmökkel

Forrás: @haramianails

Reméljük, megtalálta a divatos neon köröm megjelenést, amelyet kipróbálhat!