43 római számszerű tetoválási ötlet, amelyek egyszerűek, de hűvösek

31. Színes római számok

Mint a merész és színes tetoválás? Ha igen, ez nagyszerű az Ön számára. Itt nagy számok vannak, amelyeket a kar mentén tetováltak. A háttérben élénk színfoltok jelentek meg. Szeretjük ezt a tetoválást, mert szórakoztató, egyedi és élénk. Ehhez bármilyen színt használhat, és a formatervezést bárhol elhelyezheti a testen.

Színes római számok

Forrás: @nagyon

32. Római számok nyíllal

A római számok nyilakkal egy másik népszerű design. Ez a tetoválás egy másik változatot mutat. Ehhez a testrajzhoz a karon római számok vannak, rajtuk nyíl megy keresztül. A nyíl nagyon szép és gyönyörű napot mutat. Ez egy divatos és egyszerű tetoválás, amely bárki számára csodálatos lesz.

Római számok nyíllal

Forrás: @kimchuink

33. Akvarell rózsa

Ezt követően van egy másik rózsatervezésünk, amely merész és lenyűgöző. Itt van egy nagy akvarell rózsa, amely a karra van tetoválva. A dizájnt kis római számok egészítik ki. Szeretjük ezt a tetoválást, mert a művészi rózsa gyönyörű. Egy ilyen kialakítás bárhol elhelyezhető a testen, kisebb és nagyobb méretben.

Akvarell Rose Tattoo Design

Forrás: @lp_inks

34. Elegáns római számtetoválás

Sok római szám tetoválás félkövér betűtípust tartalmaz. Azonban választhat valami elegánsabbat és egyszerűbbet. Ez egy szép példa. Mint látható, a számokat a gallércsont mentén tetoválták, de a betűtípus nagyon könnyű és finom. Ez nőiesebb tetoválást eredményez, és lenyűgözőnek tűnik. Bármilyen római szám tetoválás készíthető ebben a betűtípusban, és a test bármely pontjára tetoválható.

Elegáns római szám tetoválás nőknek

Forrás: @naponetattoo

35. Világos virágos tetoválás tervezés

A következő tetoválás egy másik virágmintát tartalmaz. Ezúttal nagy római számokkal rendelkezünk, amelyek a karra vannak tetoválva. A háttérben sok élénk rózsaszín virág is látható. Ez egy lenyűgöző tetoválás, és az akvarell virágok szép és finom megjelenést kölcsönöznek a számoknak. Ismételje meg ezt, vagy válasszon különböző virágokat.

Világos virágos tetoválás

Forrás: @inksociety_rennyking

36. Római számok oroszlánnal

A bejegyzésben korábban római számokat szerepeltettünk oroszlánokkal. Ha tetszettek ezek az ötletek, akkor nézd meg ezt is. Itt van egy oroszlánnő és kölyke, alatta római számokkal. Ez jelentheti a gyermek születésének dátumát. Kipróbálhat valami hasonlót, vagy lehet egy oroszlán a sörénnyel a kölyökkel.

Római számok oroszlánnal

Forrás: @bie.tattoos

37. Nagy tetoválás, amelyet az utazás inspirált

Ha szeretsz utazni, akkor ez a tetoválás tökéletes az Ön számára. Ez egy nagy testművészet, amely a karon van. A tetoválás térképen nyíl és római számok láthatók. Ez egy lenyűgöző tetoválás, és a római számok különleges utazási dátumot jelenthetnek. Egy ilyen kialakítás csodálatos lesz a hátán vagy a lábán is.

Nagy tetoválás, amelyet az utazás inspirált

Forrás: @tattoosbymarilyn

38. Szép virágos tetoválás tervezés

Ezután van egy másik stílusos és gyönyörű virágos tetoválásunk. Ehhez a tetováláshoz egy rózsa van a közepén, alatta római számokkal. Szeretjük a dizájnt és az elhelyezést, minden olyan csinosnak tűnik, de ugyanakkor pörgős is. Ebből létrehozhat fekete tintás változatot, vagy színt adhat a virágoknak. Rózsa helyett különböző virágok is használhatók.

Szép virágos tetoválás tervezés

Forrás: @jamezkan

39. Kis boka tetoválás

Kicsi és finom tetoválást keres? Ha igen, ez lehet az Ön számára. Itt van egy kis boka tetoválás, amely egyszerű és stílusos római számokat tartalmaz. Ez egy gyönyörű tetoválás, és bárki számára csodálatos lesz. Ez nagyszerű lenne első tetoválásként a méret és az időtlen kialakítás miatt.

Kis boka tetoválás

Forrás: @bettyzootattoo

40. Virágok és római számok

A body art következő darabja szebb virágokat használ. Ehhez van egy kis római számunk, amelyet két különböző virággal tetováltak. Ez egy csinos és apró tetoválás, és bárhol elhelyezhető a testen. Próbáljon ki hasonló dizájnt, vagy válasszon két különböző virágot.

Virágok és római számok

Forrás: @artbykennedy_uas

41. Lótusz és nyíl tetoválás tervezés

Ez a tetoválás az egyik kedvencünk! Itt római számok vannak nyíllal és lótusz kivitelben. A lótusz lenyűgözőnek tűnik, és sok mindent szimbolizálhat, de pozitív kép. Használhat ilyen dizájnt, ha van egy tartalmas dátuma, amikor találkozott valakivel, aki különleges, vagy felépült valami fontos dologból az életében. Összességében ez egy divatos és klassz dizájn, amely soha nem megy ki a divatból.

Lótusz és nyíl tetoválás tervezés

Forrás: @saradelara_tattoo

42. Klasszikus madár

Ezután egy klasszikus tetoválási tervet mutatunk be. Ez a body art egy hagyományosabb kinézetű madarat tartalmaz, tekerccsel és alatta római számokkal. Ez egy szép tetoválás, és tökéletes azok számára, akik szeretik a régi iskola body art -ját. Ezt újra létrehozhatja, vagy színt adhat a madárhoz.

Klasszikus madártetoválás

Forrás: @hollimarieart

43. Divatos tetoválás tervezés virágokkal

Szereted a virágos tetoválásokat? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt van egy divatos tetoválás, amely a karon van. Vannak klasszikus római számok, szép csokor virággal. Ez egy másik dizájn, amely egyensúlyban van a finom, szép és éles. Próbáljon ki egy hasonló tetoválást, vagy hozza létre a formatervezést bármilyen virággal.

Divatos tetoválás virágokkal

Forrás: @cisilhkmt

Reméljük, inspiráltak ezek a római szám tetoválások!