43 Szép módszer a szivárványos körmök viselésére ezen a nyáron

Az egyik legforróbb körömtrend, amelyet ki kell próbálni, a szivárványos köröm. Ehhez a megjelenéshez a körmök bármilyen dizájnnal rendelkezhetnek, de a művészet élénk szivárvány színekkel készül. Ez egy vidám és merész stílus, amely tökéletes a közelgő nyárra. Szeretjük ezt a színes trendet, így összeállítottuk az Instagram 43 legjobb szivárvány körömötletét. Vessen egy pillantást, és talál hűvös ombre művészetet, csillogó körmöket, élénk szivárványos mintákat és így tovább. Van egy élénk köröm ötlet, amely mindenkinek megfelel!

1. Csillogó szivárvány körmök

Az első körömötlet, amit meg kell mutatnunk, stílusos és csillogó. Ezek a körmök hosszúak és tűsarkúak. Mindegyik körmöt két különböző színre festették, hogy szivárvány színátmenetet hozzanak létre. A megjelenés csillogással is befejeződött. Az ilyen körmök csodálatosak lesznek nyáron! Ismételje meg ezt a két tónusú megjelenést, vagy minden körmön csak egy különböző színt használhat.

Csillogó szivárvány körmök

Forrás: @anouskaanastasia

2. Glam Rainbow Nails kristályokkal

Az ilyen körmökkel ragyogó színeket varázsolhat megjelenéséhez. Minden köröm fényes, élénk színű. A dizájnt glam drágakövekkel is befejezték. Egy ilyen manikűr tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szivárványos körmöket szeretnének kijelenteni. Ez a legmegfelelőbb a hosszabb körmökhöz, így valóban megmutathatja a színeket és a csillogó kristályokat. Próbáljon ehhez hasonló megjelenést, vagy próbálja ki saját strasszos és szivárványos dizájnját.

Glam Rainbow Nails kristályokkal

Forrás: @jadetangtheartist

3. Élénk Candy Color Nails

Ezután egy merész és gyönyörű körömötletet mutatunk be nektek. A körmök öt különböző élénk árnyalattal vannak festve, köztük rózsaszín, narancs, sárga, zöld és kék. Szeretjük ezt a megjelenést, mert a színek cukorkára emlékeztetnek minket. Ezt a manikűröt öt élénk színnel könnyedén újrateremtheti, csak győződjön meg arról, hogy élénk árnyalatok.

Élénk Candy Color Nails

Forrás: @_allurált

4. Pasztell színátmenet körmök ezüst csillogással

Ha az élénk és élénk árnyalatok nem az Ön számára, akkor lágyabb és finomabb színeket választhat, mint a pasztell. Íme egy lenyűgöző pasztell köröm ötlet, amely megmutatja, milyen fantasztikusak lehetnek ezek a színek. A körmök különböző pasztell árnyalatokkal vannak festve, amelyek világos, szivárványos megjelenést kölcsönöznek. Minden körömnek ezüst csillogó kutikulája is van. Próbáljon ki hasonló két tónusú megjelenést, vagy csak fessen minden körmöt egy pasztell árnyalatba.

Pasztell színátmenet körmök ezüst csillogással

Forrás: @m.beauty.bar

5. Stílusos szivárvány tippek

Egyedi és divatos köröm dizájnt keres? Akkor nézd meg a következő ötletünket! Minden köröm meztelen színű, míg a tippek szuper aranyos szivárványos kialakításúak! Azáltal, hogy a színek csak a tippeken vannak, finomabb megjelenést kölcsönöz. A szivárványcsíkokat kézzel festheti különböző körömszínekkel és vékony ecsettel. Ha nem vagy benne biztos, akkor talán használj körömszalagot a különböző csíkos szakaszok létrehozásához.

Stílusos szivárvány tippek

Forrás: @anouskaanastasia

6. Matt többszínű körmök

Következő körömötletünk világos, színes és könnyen viselhető. Minden köröm különböző élénk színűre van festve, és az árnyalatok a zöldtől a rózsaszínig terjednek. A színek mattak, és aranyos és funky megjelenésű. Ehhez létrehozhat egy hasonló manikűrt, vagy más színválasztékot használhat. Ezenkívül kipróbálhatja fényes helyett mattot is.

Matt, több színű szivárvány köröm

Forrás: @nailcity_gdl

7. Rainbow Shattered Glass Nail Design

A következő körömötlet, amelyet meg kell mutatnunk, egyesíti a kötelező megjelenéseket! Itt tűsarkú körmeink vannak, és mindegyik köröm világos árnyalattal van festve, amely szivárványos kialakítást eredményez. A szögeket szilánkos üvegfólia -szilánkokkal fejezik be. Ez egy nagyon divatos és szórakoztató megjelenés. A manikűr hasonló szivárvány színekkel és körömfóliákkal újrateremthető, amelyekkel üvegszilánkok készíthetők.

Rainbow Shattered Glass Nail Design

Forrás: @anouskaanastasia

8. Szép és világos szivárvány körmök

Ha szereti az egyedi körömápolást és az élénk körömszíneket, akkor ez az ötlet az Ön számára. A körmök világosak a kutikula körül, majd van egy funky szivárványos kialakítás. A szivárvány körmök szép és puha változata, és szinte varázslatosnak tűnik. Hasonló megjelenést hozhat létre egy szivaccsal, csak dörzsölje be a színeket a körmökön, hogy megteremtse ezt a könnyű és stílusos körömápolást.

Szép és világos szivárvány körmök

Forrás: @nailsbymh

9. Pasztell körömötlet

Ezután egy másik pasztell megjelenést kapunk. Ehhez a kialakításhoz minden köröm más pasztell színűre van festve. A színek közé tartozik a rózsaszín, a lila, a sárga és a kék. Sikkes és elegáns módja a szivárványos köröm trend viselésének. Egy ilyen manikűr könnyen újrateremthető, csak hasonló színekre lesz szüksége. Tökéletes lesz tavaszra és húsvétra.

Szivárvány pasztell körömötlet

Forrás: @kobzevanails

10. Vivid Rainbow Stiletto Nails

Nyilatkozzon ezzel a következő körömötlettel. A körmök hosszúak és tűsarkúak. Mindegyik köröm két élénk árnyalattal van festve, ami merész szivárvány színátmenetet eredményez. Oktatóanyagokat találhat az interneten, amelyek lépésről lépésre adhatnak utasításokat a színátmenetek létrehozásához. Imádjuk ezeket a körmöket – ez a megjelenés az egyik kedvencünk! Az élénk színek tökéletesek lesznek a nyárra.

Vivid Rainbow Stiletto Nails

Forrás: @jadetangtheartist