43 Színes köröm minták, amelyek sikítanak a nyáron

31. Divatos és fényes köröm

Ez a következő körömötlet annyira divatos és szórakoztató. A körmök különböző színűek, beleértve a kék, lila, rózsaszín és narancs színűeket. Minden körömnek van egy csíkja a hegy közelében, amely sötétebb árnyalatú. Ez egy egyszerű ötlet, és annyira kijelentő. Hasonló körömfestést sablonnal vagy körömszalaggal hozhat létre. Próbálja ki a különböző színű megjelenést, vagy használhatja ugyanazt a színt és mintát minden körömön.

Divatos és fényes köröm

Forrás: @nailsbyalenaj

32. Rövid és színes körmök

Ha az összes hosszú köröm nem neked való, akkor próbálj ki egy ilyen aranyos dizájnt rövidebb körmein. Ehhez a megjelenéshez minden köröm más színű, és mindegyik pasztell tónusú. Olyan szép és kijelentő megjelenés. Ezt újra létrehozhatja, vagy használhatja az egyik pasztell árnyalatot az összes körmön. Mindenesetre elképesztően fognak kinézni. Az ehhez a sok színhez használt színeket mind az Ella + Mila készítette, és a Föld legfinomabb, My Rain-Beau, Team Sweets, Macaruin My Diet, Hooray of Sunshine és Sugar Rush árnyalatokban vannak.

Rövid és színes körmök

Forrás: @kt_tk1

33. Nyári neon körmök

A neonok a nyár másik elengedhetetlen kellékei, a következőben pedig van egy csinos és egyszerű módunk a színek viselésére. A körmök rövidebbek, és mindegyik más -más neon színnel van festve. Szeretjük ezt a manit, mert olyan nyáriasnak tűnik. Nem csak ez, de lehetővé teszi, hogy különböző neonszíneket viseljen, ha nem tud csak egyet választani. Ismételje meg ezt a manit, vagy próbálkozzon más neon színekkel, például kékkel és zölddel.

Rövid neon körmök

Forrás: @laura_nails_studio

34. Glam pasztell nyári körmök

Ragyogja fel megjelenését ezen a nyáron egy ilyen manival. Itt koporsó alakú körmeink vannak, és mindegyiknek más a kialakítása. Néhány köröm matt pasztell színű, az egyik csillogó, a többi pedig különböző színű, szilánkokkal. A színek lenyűgözőek, és a csillogás és a strasszok valóban jazzítik a megjelenést. Vannak oktatóanyagok a shard art online.

Glam pasztell nyári körmök

Forrás: @malishka702_nails

35. Meztelen körmök szivárvány tippekkel

Szeretjük ezt a következő körömötletet! Ez a mani meztelen körmöket és szivárványhegyeket tartalmaz! Tehát minden körömnek más színű hegye van. Ez egy másik kedvencünk, mert olyan, mint egy francia mani nyári és élénk változata. Ismételje meg ezt, vagy próbálja ki a szivárványhegyek különböző színeit. Talán újrateremtheti ezt a megjelenést egyrészt zöld és kék színekkel.

Meztelen körmök szivárvány tippekkel

Forrás: @kazmiraemery

36. Rövid és finom pasztell körmök

Ezután van egy másik nyári ötletünk a rövidebb körműeknek. Ehhez a megjelenéshez a körmöket lágy és finom pasztell színekkel festik. A körmök többsége narancssárga, de minden kézen sárga és kék árnyalatok is vannak. Ez egy szép és könnyen hordható kivitel. Próbáljon ki hasonlót, vagy használjon pasztell színek egyikét minden körmön. Mi is szívesen ringatnánk a lábujjainkon ezt a dizájnt!

Rövid és finom pasztell körmök

Forrás: @nail_sunny

37. Élénk nyári körmök

A következő körömötlet élénkebb nyári körmöket tartalmaz. Ezúttal minden körmöt más neon színre festettek. A szivárvány minden színe megtalálható, beleértve a zöldet, a rózsaszínt és még sok mást. Ez olyan merész és kijelentő megjelenés. Ismételje meg ezt az egyszerű és élénk manit, vagy csillogással vagy akár színegyező strasszokkal jazzelheti fel!

Élénk nyári körmök

Forrás: @flossgloss

38. Rövid és matt pasztell körmök

Szereted a pasztell ötleteket? Ha igen, nézze meg ezt! Itt rövidebb pasztell körmünk van, és mindegyik más puha árnyalatú. A használt színek közé tartozik a lila, rózsaszín, fehér és sárga. Ez egy nagyon szép és nőies kivitel. Próbáljon ki hasonló megjelenést, vagy használja ezt a formatervezést olyan hosszabb körmökön, mint a tűsarkú, amelyek lenyűgözően néznek ki.

Rövid és matt pasztell körmök

Forrás: @amanda.sudolll

39. Pasztell koporsó körmök

Ha tetszik a többszínű megjelenés, akkor látnia kell ezt a kialakítást. Ez a mani koporsószegeket tartalmaz, és mindegyik más fényes, pasztell árnyalatú. A használt színek lenyűgözőek és tökéletesek a tavaszra. Egy ilyen kialakítás mindenkinek megfelel, és minden körömhosszon és formán pompásan fog kinézni.

Pasztell koporsó körmök

Forrás: @nailsbybano

40. Statement Making Nail Design

Nyáron nyilatkozzon egy ilyen élénk manikűrrel, mint ez. Mindegyik köröm különböző élénk árnyalattal festett, hogy szivárványos megjelenést hozzon létre. A használt árnyalatok annyira világosak, és a teljes mani egyszerűen csodálatos. Ez egy szórakoztató és aranyos mani, amely tökéletes lesz nyaralásokhoz, fesztiválokhoz és így tovább.

Több tónusú köröm design nyárra

Forrás: @nail_sunny

41. Elegáns tavaszi és nyári körmök

Ez a következő köröm design nagyszerű tavasszal és nyáron! Itt rövid körmeink vannak, amelyeket szép pasztell színekkel festettek. A használt színek nagyon szépek, a pasztellzöld pedig csodálatosnak tűnik. Ezek a körmök bármilyen alkalomra tökéletesek, és akár különleges eseményekre, például esküvőkre is alkalmasak. Természetesen a design hosszabb körmökön is újrateremthető.

Elegáns tavaszi és nyári körmök

Forrás: @kobzevanails

42. Rainbow Gradient Nails

Ezt követően egy újabb színátmenetet mutatunk be. Ezúttal a színátmenet kéken kezdődik, és rózsaszín árnyalattal végződik, sárga, zöld és narancssárga színnel. Ez egy másik nyári módszer a színátmenet viselésére, és szivárványos megjelenésű. A szivárvány színátmenetekhez online oktatóanyagokat talál. A körmöket tartsa ilyen egyszerűnek, vagy jazzolja fel strasszokkal vagy csillogással.

Szivárvány színátmenet körmök

Forrás: @nailsbybano

43. Egyszerű DIY színes körmök

Szereted a neon köröm színeket? Ha igen, nézze meg ezt. Itt rövid és élénk körmeink vannak. Minden körmöt más neon tónusban festenek, rózsaszíntől narancsig. Ez egy szórakoztató és könnyen viselhető megjelenés, amely mindenkinek megfelel. Az ilyen neon színek csodálatosak mind a rövid, mind a hosszú körmökön. Ez a mani tökéletes minden nyári eseményre, és fesztiválokra is kiváló.

Egyszerű DIY színes körmök

Forrás: @helen_zeng_nails

Reméljük, talált egy színes körömötletet, amelyet kipróbálhat!