43 varázslatos unikornis köröm, amelyek átveszik az Instagramot

31. Akt és Szivárvány Ombre

Finomabb dizájnt keres? Ez az ötlet tökéletes lehet. Itt meztelen körmök vannak szivárványos ombre -vel. Ez visszafogottabb, mint néhány merész egyszarvú, de ezzel a szórakoztató és színes dizájnnal rendelkezhet anélkül, hogy túlságosan túl lenne rajta. Egy ilyen kialakítás minden körömhosszúsághoz és formához megfelel.

Nude és Rainbow Ombre Nails

Forrás: @badgirlnails

32. Stiletto Nail Design

A következő körömterv, amit meg kell mutatnunk, nagyon glam! A látható körmök közül három francia ombre körömlakkot tartalmaz, és gyönyörű drágakövekkel díszítették. A másik körmön lenyűgöző irizáló unikornis szarv van. A hüvelykujjra bármilyen mintát helyezhet, de mi a francia ombre választanánk. Ez egy másik kedvencünk!

Stiletto Unicorn Nails

Forrás: @crystalbubbles

33. Fun Unicorn Nails

A következő ötletünk szórakoztató és szuper aranyos. Néhány köröm rózsaszín és néhány lila. A körmök közül kettő egyszarvú körmöket is tartalmaz. Ha szeretsz saját körömfestést készíteni, akkor kézzel festheted az unikornist. Időt és türelmet igényel, de az eredmény megéri. Ha nem szeretné megfesteni az egyszarvút, használhat sablont, de a design kissé más lesz.

Fun Unicorn Nails

Forrás: @badgirlnails

34. Bright Pink Unicorn Design

Ezután világos körömtervezéssel rendelkezünk. A körmök élénk rózsaszín és lila árnyalatokkal vannak festve, és legtöbbjük díszített is. Az egyik körmöt úgy festették, hogy egyszarvú szarvnak tűnjön, a következőt drágakövekkel díszítik, az utolsó kör pedig egyszarvú. Ez egy szórakoztató és színes körömötlet, amely tökéletes lesz a nyárra.

Világos rózsaszín Unicorn Design

Forrás: @addyyork

35. Barackos körömtervezés

Ha szereted a stílusos manikűröket, akkor ez a körömötlet tökéletes lehet. Az egyik köröm rózsaarany csillogó, a többi barackos alapú. Van egy ékezetes köröm is egy aranyos unikornissal. Szeretjük ezt, mert egyesíti a kötelező megjelenéseket, amelyek barackos árnyalatok, egyszarvú művészet és csillogás. Ezt újra létrehozhatja, vagy más színben is kipróbálhatja a dizájnt.

Peachy Unicorn köröm design

Forrás: @sofinailstv

36. Statement Making Rainbow Nails

Tegyen nyilatkozatot ezekkel a szivárvány körmökkel! Itt élénk formájú hosszú tűsarkú körmeink vannak. A köröm első szakasza tiszta, majd minden köröm fényes körmökkel rendelkezik, amelyek szivárványos hatást keltenek. A körmökön strassz is található. Ez a design az unikornis köröm trend szórakoztató, egyedi és színes elemeit használja fel, hogy elképesztő körömkészletet hozzon létre.

Nyilatkozat készítése szivárvány körmök

Forrás: @sheadbeauty

37. Glam és szikrázó köröm ötlet

Csillogja fel megjelenését egy ilyen manikűrrel. A körmök egy része csillogó, két köröm drágakövekkel díszített, az egyik színes egyszarvú szarvú. Ez egy gyönyörű megjelenés, amely tökéletes lenne egy különleges alkalomra, például egy partira. Újrateremtheti az egész manit, vagy csak egy -két szöget.

Glam and Sparkly Nail Idea

Forrás: @indiglownails

38. Egyedi Unicorn Nail Art

Egyedi dizájnt keres? Akkor meg kell vizsgálnia ezt a következő ötletet. Itt világos rózsaszín körmeink vannak, egyszarvú körmökkel az egyik körmön. Szeretjük ezt az unikornis dizájnt, mert rajzfilmszerű megjelenésű, ami furcsa hangulatot kölcsönöz a maninak. Valami ilyesmi tökéletes azoknak, akik az aranyos körömmintákat részesítik előnyben.

Aranyos Unicorn Nail Art

Forrás: @nailsanatomy

39. Aranyos Unicorn Nail Design

A következő körömötlet szuper aranyos! Két köröm fehér, színes kivitelben, amely magában foglal egy holdat és csillagokat. A következő két kör fehér, egyszarvú körmökkel. Ez egy gyönyörű kivitel, és tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik szeretnek vidám és színes körmöket viselni. Újítsa fel ezeket a körmöket, vagy csak az egyszarvú művészetet láthatja egy körmön.

Aranyos Unicorn köröm design

Forrás: @zigiztyle

40. Unikornis & Szívek

Ezután van egy másik aranyos körömötletünk. Három köröm lenyűgöző rózsaszín árnyalatú, míg a következő kettő fehér, aranyos unikornis dizájnnal és színes szívekkel. Szeretjük ezt az ötletet, mert aranyos, de szórakoztató és divatos is. Ez nagyszerű azok számára, akik szeretnék kipróbálni a trendet, de továbbra is elegánsak maradnak a körmeik.

Egyszarvú és szívek köröm design

Forrás: @sofinailstv

41. Króm körmök színes akcentussal

Ez a következő körömötlet egy másik, amely unikornisokat használ inspirációként. A legtöbb köröm fehér króm, de vannak fekete akcentusú körmök, világos szivárványos kialakítással. Ez az egyszarvúkkal társított színeket trendszerű és egyedi módon használja. A színes művészetet körömfóliákkal hozhatta létre.

Króm körmök színes akcentussal

Forrás: @nikishina.nail.studio

42. Szép egyszarvú körmök

Ha szereti a csinos körmöket kristályokkal és virágokkal, akkor ez a következő megjelenés tökéletes lehet az Ön számára. Két köröm rózsaszín, három pedig egyszarvú. A tényleges unikornis a középső körömön található, mindkét oldalán virágos körmökkel. Lenyűgöző megjelenés, és mindenkinek megfelel. Újrateremtheti ezt az unikornist, vagy kiválaszthatja saját dizájnját.

Szép Unicorn Nails

Forrás: @amur_nails

43. Szivárványos unikornis körömötlet

A következő ötletünk élénk és egyedi. Két köröm ombre kialakítású, az egyik csillogó, a következő kettő pedig színes szivárványos körmökkel rendelkezik. Szeretjük a szivárványos unikornis szarvát, mert stílusos és szórakoztató. Ez a kialakítás egy másik, amely nagyszerű lenne nyáron. Próbálja meg újra létrehozni az egész manikűrt, vagy csak a csillogást és az unikornis szarvát, ami szintén jól nézne ki.

Szivárványos unikornis körömötlet

Forrás: @nailsbyvanessab

Reméljük, talált néhány gyönyörű egyszarvú körmöt kipróbálni!