43 Zapanjujući načini nošenja mramornih noktiju

31. Zgodna ideja za kratke nokte

Omogućite svojim noktima lijepu preinaku s ovakvom umjetnošću noktiju. Ovdje imamo svijetlo ružičaste nokte sa srebrnim i zlatnim mramornim dizajnom. Svaki čavao je također ukrašen zlatnim trokutom. To je jednostavna i zapanjujuća ideja koja će odgovarati svim dužinama i oblicima noktiju. Isprobajte cijelu manikuru ili možete isprobati dizajn bez ukrasa. Trokutići se mogu kupiti na mreži i mogu se zalijepiti ljepilom za nokte.

Zgodna ideja za kratke nokte

Izvor: @xnailsbymiri

32. Glitzy i svijetle ljubičaste nokte

Sljedeća ideja za nokte još je jedna od naših omiljenih! Većina noktiju je svijetlo ljubičasta, a postoje dva naglašena nokta. Jedan naglašeni nokat prekriven je kamenčićima, a drugi ima prekrasnu umjetnost izrade noktiju od mramora. Volimo ovo jer umjetnost mramora izgleda gotovo čarobno poput kristala. Ovo je zapanjujuća manikura i svima će izgledati nevjerojatno.

Sjajni i svijetli ljubičasti nokti

Izvor: @riyathai87

33. Živopisni mramorni art

Dodajte sjaj boje svom izgledu s ovakvom umjetnosti noktiju. Zbog toga su nokti goli s šarenom umjetnošću od mramora. Ovo je vrlo kreativna, umjetnička i jedinstvena verzija umjetnosti mramora za nokte. Možete stvoriti nešto slično ili upotrijebiti drugu paletu boja. U svakom slučaju, vaši će nokti biti nevjerojatni. Isprobajte goli izgled ili stavite mramornu umjetnost po cijelim noktima.

Živahni mramorni umjetnički nokti

Izvor: @riyathai87

34. Mat crna i mramorna

Ranije u postu dijelili smo dizajn od crnog mramora. Ako vam se svidjela ta ideja, morate vidjeti i ovu. Ovdje imamo čavle za lijesove, a neki od čavala imaju mramornu umjetnost, a drugi su mat crne boje. Mat crna izgleda nevjerojatno s umjetnošću mramora. To je tako moderan, šik i nervozan izgled. Možete kupiti mat lak ili upotrijebiti sjajni lak s mat završnim premazom ako ponovno stvarate dizajn.

Mat crni i mramorni nokti

Izvor: @chaunlegend

35. Slatki ružičasti dizajn noktiju

Zatim imamo slatku i lijepu ideju za nokte da vam pokažemo. Neki nokti su ružičasti, a neki imaju crno -bijeli mramor. Tu je i čavao s pola dizajna. Boje su lijepe, a mramorna umjetnost super glam. To je zabavan i šaren mani koji će uljepšati vaš izgled. Možete to ponovno stvoriti ili upotrijebiti bilo koju živu boju umjesto ružičaste.

Slatki ružičasti dizajn noktiju za kratke nokte

Izvor: @nailsrnd

36. Zapanjujuća ideja za nokte

Kao sjajni nokti koji daju izjavu? Ako je tako, morate pogledati ovaj sljedeći izgled. Ovdje imamo čiste gole nokte s dva mramora naglašena dizajna. Svaki goli nokat također je ukrašen sjajnim šljokicama. Oblik nokta, boje i umjetnost mramora savršeno se nadopunjuju. Ovakav mani definitivno će vas izdvojiti iz gomile. Ponovite ovo ili možete isprobati sličan dizajn s drugom kombinacijom boja.

Zapanjujući dizajn mramora za nokte

Izvor: @zack_pn

37. Crni mramor sa noktom sa zlatnim naglaskom

Sljedeća ideja uključuje elegantnu umjetnost noktiju od crnog mramora. Svi nokti imaju mramorni dizajn, osim jednog. Akcentni nokat prekriven je glam zlatom. Volimo umjetnost od zlata i mramora jer stvara tako elegantnu manikuru s luksuznim izgledom. Možete ponovno stvoriti zlato ili se odlučiti za srebro. U svakom slučaju, vaši će nokti izgledati fenomenalno.

Crni mramor sa noktom sa zlatnim naglaskom

Izvor: @chaunlegend

38. Francuski Mani s twistom

Ova sljedeća manikura ima zaokret u klasičnom dizajnu. Za ovaj izgled nokti su goli s mramornim vrhovima. Postoji i jedan naglašeni čavao. Mramorni vrhovi izgledaju nevjerojatno jer je to moderna i moderna verzija francuske manikure. Nevjerojatan je dizajn i svakome će izgledati prekrasno. Ponovite ovo ili možete isprobati mramorne vrhove u drugoj boji.

Goli nokti s mramornim savjetima

Izvor: @riyathai87

39. Blještavo bijeli nokti na lijes

Tražite jedinstven i trendovski dizajn? Ako jeste, onda morate vidjeti ovaj sljedeći mani! Ovdje imamo duge bijele mramorne nokte, a stražnja strana svakog nokta obojena je ružičasto. Ružičasta leđa izgledaju tako sjajno s umjetnošću mramora. Isprobajte sličan dizajn ili možete upotrijebiti bilo koju boju na stražnjoj strani noktiju.

Jedinstvena umjetnost noktiju od bijelog mramora

Izvor: @tiffanynguyen2019

40. Mat plavi nokti

Omogućite svojim noktima glamuroznu preobrazbu s dizajnom poput ovog. Većina noktiju je mat plave nijanse, dok drugi imaju elegantni mramorni dizajn. Akcentni nokti također su ukrašeni zlatom. Ovo je zapanjujući mani koji bi bio savršen za jesen i posebne događaje.

Mat plavi nokti za lijes

Izvor: @huequeennails

41. Siva, mramorna i svjetlucava

Zatim imamo super glam i ideju za nokte. Neki su nokti jednostavno sivi, jedan nokat je sjajan, a drugi naglašeni nokat sadrži elegantnu mramornu umjetnost. Boje, sjaj i umjetnost tako su nevjerojatna kombinacija. Možete ponovno stvoriti cijeli izgled ili isprobati samo mramor i posiviti. U svakom slučaju, nokti na lijesu izgledat će zapanjujuće.

Sivi mramorni nokti na lijes

Izvor: @huequeennails

42. Kratki akrilni nokti

Sljedeća ideja za nokte je tako svijetla, lijepa i zabavna. Ovi nokti obojeni su u živopisnu žutu nijansu, a postoje i dva šarena nokta s naglaskom na mramoru. Žive boje su tako lijepe i savršena je manikura za proljeće i ljeto. Ovakav dizajn možete ponovno stvoriti na bilo kojoj duljini i obliku nokta.

Mramorni naglašeni nokat

Izvor: @nailsrnd

43. Mramorni Stiletto čavli

Dugi nokti na štiklama postali su jedan od must-have izgleda i s ovakvom manikurom možemo vidjeti zašto! Ovdje imamo zapanjujuće nokte na stiletto stilu s modernom crno -bijelom mramornom umjetnošću. To je tako žestok i nervozan dizajn. Ponovno stvorite ove nokte ili možete glamurozno manikurati glazurama sa štrasom ili sjajem. Bez obzira na to što odaberete, vaši će se nokti sa stilom isticati iz gomile.

Mramorni Stiletto nokti

Izvor: @sheadbeauty

Nadamo se da ste pronašli moderan dizajn mramora za nokte!