45 elbűvölő sminkötlet szilveszterre

El tudod hinni, hogy 2019 majdnem véget ért? Biztosan nem tehetjük! Csak úgy tűnik, mintha tegnap ünnepelnénk a karácsonyt! De hamarosan elérkezik az idő, és komolyan kell gondolni. Szükség van egy ruhára, körmökre, és ennél többre, elbűvölő sminkötletekre szilveszterre. Szerencsére találtunk néhányat, akikről úgy gondoljuk, hogy igazán szeretni fogjátok…

1. Fekete, barna és arany megjelenés

Ha szeretné tudni, hogyan hozhatja ki a legjobbat a szempillagörgőkből, és szép hosszú szempillákat szeretne kapni, mint itt, akkor először fel kell melegítenie a szempillacsavaróit! Tudjuk, hogy ez egy kicsit furcsán hangzik, de elég egy gyors hajszárító a hajszárítóval ahhoz, hogy felmelegedjen, és a fürtök tovább maradnak, ha már hőstílusúak voltak. Ugyanúgy működik, mint amikor felmelegített hajformázó eszközzel göndöríti a haját. Ha elbűvölő sminkötleteket szeretne szilveszterre, amelyek valóban kiemelkednek, akkor a hosszú szempillák és a rengeteg vonalvezetés az út a jövő felé, különösen akkor, ha ezzel a gyönyörű fekete, barna és arany háttérrel állnak szemben. Egyszerre elegáns és ünnepi, és éppen ezért szeretjük!

Elbűvölő arany és barna füstös szem smink

Forrás: @audreystylesxo

Felhasznált termékek: theBalm Nude Dude Vol 2 paletta + theBalm Overshadow in No Money no Honey, Sigma gél bélés Wickedben, NYX jumbo szemceruza tejben és Lilly Ghalichi Mykonos szempillák.

2. Csillogó szem smink

A csillogást nagyon nehéz viselni az arcodon, különösen akkor, ha nem szoktad viselni vagy felvinni. Ezért javasoljuk, hogy legyen kéznél egy darab selyempapír, és sok áttetsző por is. Vigye fel a púdert a szeme alá, nagyjából ugyanúgy, mint amikor korrektorát „sütné” a szeme alatt, majd vigye fel csillogását. Ha a laza, áttetsző port eltávolítja a portól, akkor azt a csillogó maradékot is eltávolítja.

Csillogó szem smink Keresd a szilvesztert

Forrás: @amrezy

Felhasznált termékek: Tartelette a Bloom Clay palettában, Urban Decay Midnight Cowboy csillogó bélés, MAC Feline ceruza és Mámorító Flutter Lashes.

3. Aranyszemek + vörös ajkak

Nem utálod, amikor a kedvenc piros rúzsodat használod, és azt találod, hogy összetört? Van egy módja annak, hogy kijavítsd, és nagyszerű dolog tudni az ünnepi időszak előtt. Mindannyian tudjuk, hogy ez vörös ajak szezont jelent! Öngyújtóval (vagy óvatosan gyertyával) egyszerűen olvassza fel a törött fenekét és a csőben maradt bit tetejét, majd rögzítse a kettőt, miközben simítja menet közben. Viseltünk kesztyűt, hogy ezt a tiéddel tegyük – szokása mindenhová menni. Érdemes babatörlőt is kézbe venni!

Arany csillogó szemek és vörös ajkak

Forrás: @auroramakeup

Szemek: Makeup Geek Cosmetics Vegas Lights Palette (Mirage, Desert Sands, Bada Bing, Casino és Sin City szemhéjfestékek), Eye Kandy Cosmetics csillogás a Honey Drop -ban, House of Lashes Iconic szempillák.

Ajkak: Obsessive Compulsive Cosmetics ajakátrány Stalker+ áttetsző porban.

4. Fekete & Arany szemek + meztelen ajkak

Ha gyorsan szeretne áttérni a szokásos nappali megjelenésről az éjszakai megjelenésre, egyszerűen adjon hozzá néhány arany csillogást. Könnyedén használhat egy kis vazelint vagy akár szájfényt, hogy „csillogó ragasztóként” használja, és az irodai WC -tükörben megkenheti azt az arany csillogó csillogást. Adjon hozzá egy kis szemceruzát az alsó szempillákhoz, majd adjon hozzá sok szempillaspirált, és olyan pillantást kap, amely könnyen elviszi egyik napról a másikra, pillanatok alatt.

Fekete és arany füstös szem fekete nőknek

Forrás: @carol_kaledzera

Szem: Stila pompás fémfóliás szemhéjfesték Comex rézben, Urban Decay szemhéjfestékek Heroin és Fringe termékekben.

Ajkak: Anastasia Beverly Hills folyékony rúzs Ashtonban.

5. Burgundi vágás ránc

A vágott ránc az egyik kötelező megjelenés, ha elbűvölő sminkötletekre vadászol szilveszterre. Merész, merész és gyönyörű, ha megfelelően csinálták, de abban is benne rejlik, hogy nem túl jól néz ki, ha nem keveri össze helyesen. Kezdje a vágott ránccal, majd fejezze be a szemhéjat. Alapozó és korrektor segítségével fedheti le az elkövetett hibákat. Kemény munka maradni a vonalak között!

Elegáns burgundi vágású ránc smink

Forrás: @littledustmua

Felhasznált termékek: Huda Beauty Textured Rose Gold Palette, Tarte fehér festőedény (csillogó alap), Star Crushed Minerals in Ice Queen (belső sarok), Glitter Injection glitter.

6. Csillogó szemek + rózsaszín ajkak

Nagyon kemény munka lehet, csillogást viselni felnőttként, és csak egy csipetnyi túlságosan inkább cirkuszi előadónak tűnhet, mint egy lánynak, aki csak stílusosan szeretné látni az újévet. Ez egy trükkös tendencia, de rengeteg módon lehet felnőtt és kifinomultabb módon ringatni a zárat. Ha nem vagy elég bátor ahhoz, hogy teljes csillogást válassz, inkább csillogó, fényvisszaverő árnyalatot válassz. Ez egy baba lépés, amit megtehetsz, mielőtt teljes csillogásba lendülsz.

Ezüst csillogó szem és rózsaszín ajak smink

Forrás: @auroramakeup

Szemek: Motives Cosmetics Safari & Sorbet paletták, csillogó gyémánt, gél bélés LBD -ben és Pixie Luxe szempillák a House of Lashes -tól.

Ajkak: Motives Cosmetics Violet szemceruza + Lime Crime Utopia Velvetine rúzs.

7. Drámai szemek

Ha több drámát szeretne elérni az életében, drámai szemekre van szüksége, és a szilveszteri elbűvölő sminkötletekhez egyszerűen nem győzheti le őket. Ha aggódik a csillogás túlterheltsége miatt, kezdje az ecset legapróbb mennyiségű csillogásával, és onnan építse fel. Mindig adhatsz hozzá többet, de kemény munka lesz néhányat eltávolítani, ha túl sok mindent szórtál az arcodra. Hidd el – a csillogás valódi fájdalom a hátulján, hogy megszabadulj tőle, amikor valójában nem akarod.

Drámai szem smink Keresd a szilvesztert

Forrás: @emilycasanovamakeup

Felhasznált termékek: MAC szemhéjfestékek Soft Brown, Rule, Brown Script, Chrome Yellow és Deep Damson, valamint Johnny Concert Cosmetics szemhéjfesték Rich Bitch -ben.

8. Kék csillogó szem smink barna szemekhez

Ha rock csillogni fog, különösen olyan merész és bátor csillogó árnyalatban, mint ez a ragyogó kék pop, akkor feltétlenül tartsa be az egyfunkciós szabályt. Válasszon egy vonást az arcán, és csillogjon fel. Ne menjen csillogó szemekhez és csillogó ajkakhoz, mert akkor fennáll a csillogás túlterhelésének veszélye. A szilveszteri elbűvölő sminkötletek csillogásának csipetnyi csillogásához csak a legapróbb mennyiséget adja hozzá a szemhéj közepéhez.

Navy Blue Smokey Eye barna szemnek

Forrás: @lily_glam_

Felhasznált termékek: Morphe 35 paletta, NYX csillogó alapozó és csillogó kék színben, Tarte Cosmetics bélés, és Vegas Nay szempillák Shinning Starban.

9. Fekete füstös szem egy csillogó pop -szal

Ezzel a pillantással a szem belső és külső sarkát elfüstölték, és a középső része megmaradt a gyönyörű arany tónusnak. Tegyen egy csillogó port a tetejére, és tökéletes, és GYORS szilveszteri sminkje lesz! Tegyen egy csillogó port a tetejére, és tökéletes és GYORS szilveszteri sminkje lesz!

Fekete füstös szem csillogással

Forrás: @mrs_akaeva

Felhasznált termékek: L’Oreal Color Rich ceruza, Bobbi Brown szemhéjfestékek a #11, #18 és #12 -ben, Sminkfüggőség Flaming paletta (Sparkle -ben) és Makeup Forever szempillák (02).

Oktatóanyag – Instagram 

10. Barna füstös szem + arany csillogás alsó szempillák

Ha nem akarsz csillogást ringatni a szemhéjadon, mit szólnál inkább az alsó szempillákhoz? Ez egy egyszerű kiegészítés, és modern viselési módja, ráadásul a választott árnyalatokkal valóban elmehet a városba. Tegyen például ezüst csillogást bármilyen színű szemhéjfestékre. Vagy használjon arany bélést, és adjon hozzá csillogást és csillogást a tetején a különleges hatás érdekében. Imádjuk ezt a megjelenést, hát te?

Barna Smokey Eye Gold Glitter alsó szempillák

Forrás: @lupe_mua

Szemek: túl arccal csokoládé paletta.

Ajkak: Color Pop Cosmetics rúzsok Beeper és Limbo színekben