45 pompás szenvedélycsavaró frizura

31. Stílusos Half Up Bun

Szereted a félig frizurákat? Ha igen, akkor ezt a következő ötletet kell látnia. Itt hosszú fordulatok vannak. A fordulatok felét lazán hagyják, a másik felét pedig magas zsemle formázzák. A fordulatok több hangúak. Szeretjük a stílust és a színeket. Ez csak egy gyönyörű frizura, és tökéletes lesz a nyári szezonban.

Stílusos Half Up Bun

Forrás: @kathlynceleste

32. Több tónusú szenvedélycsavar

A következő hajötlet több tónusú fordulatot tartalmaz, de ezúttal melegebb árnyalatot használtak. Tehát ehhez a megjelenéshez hosszú és vaskos szenvedélycsavarok vannak. A haj többnyire fekete, de meleg karamell árnyalatot is kapott. Mint látható, lenyűgözően néz ki! Hozzon létre valami hasonlót, vagy még sötétebb tónusú lehet, ha finomabb színt szeretne. Használt haj: Kinky Curl 12 ″, afrikai gyökerek (2 csomag), Water Wave 1 csomag fekete -kávébarnáig az Aliexpress -től és 1 1/2 csomag Spring Twist by Bileaf az Amazon -tól (T1B/27 szín).

Több hangú szenvedélycsavar

Forrás: @reggelireggeli_at_tiffanys

33. Gazdag vörös haj ötlet

Ezután bemutatunk egy másik stílusos csavaró színt. A haj hosszú fordulatokba van formázva, és vannak laza fürtök is. Az összes haj gazdag vörös színű. A vörös olyan mesés szín, amelyet viselni lehet, mert merész és nagyon divatos. Próbáljon ki hasonló stílust, vagy használjon másik vörös árnyalatot. Használt haj: ToyoTress Water Wave (Passion Twist) T1B/118 színben – 6 csomag.

Gazdag vörös haj ötlet

Forrás: @marykbella

Oktatóanyag a megjelenéshez:

34. Divatos fordulatok

Úgy néz ki, mint egy trendbeállító ezzel a következő hajötlettel. Itt pompás fordulataink vannak egyszerű és lenyűgöző stílusban. Nincsenek merész színek vagy kiegészítők, egyszerűen csak gyönyörű. Az ilyen haj mindenkinek megfelel, és fel- vagy lecsíphető bármilyen alkalomra. Hozzon létre egy változatot ebből a stílusból, vagy rövidebb fordulatokkal is csodálatosnak tűnik.

Divatos hosszú szenvedély fordulatok

Forrás: @dajjrambo

35. Szuper hosszú szenvedélyfordulatok

Ha új frizurát szeretnél, amely elvarázsol, akkor ez neked való! Ez a frizura nagyon hosszú szenvedélyfordulatokat tartalmaz. Amint látja, a hossza túlhaladja a könyökét. Az ilyen hosszú fordulatok kijelentést tesznek, és stílusosan kiemelkednek a tömegből. Ismételje meg ezt a megjelenést, vagy menjen extra hosszú fordulatokba, vastag színben, például vörösben vagy szőkében.

Szuper hosszú szenvedélycsavar

Forrás: @slaybyvee_

36. Élénkvörös szenvedélyfordulatok

Ezt követően egy újabb piros megjelenést mutatunk. Itt pompás szenvedélycsavarok vannak, amelyek élénk piros színűek. Szeretjük ezt az élénkpiros színt, és úgy gondoljuk, hogy mindenki számára csodálatos lesz. Az ilyen haj tökéletes azok számára, akik merész átalakulásra vágynak. Ez az egyik kedvenc szenvedélycsavaró frizuránk. Van egy oktatóanyag a stylist oldalán Youtube csatorna. Használt haj: Outre X-Pression hosszú göndör horgolt haj-Jerry Curl 24 ″ (6 csomag).

Világos piros szenvedélycsavar

Forrás: @csillag

Íme néhány egyszerű formázási lehetőség a OnlyOneJess -től, ha unatkozik a haja leesésében:

37. Magas félig lófarok

A következő hajötlet egy másik félig felfrizurált frizurát tartalmaz. Ezúttal a fordulatok fele laza, a másik fele pedig magas lófarokba van formázva. Nagyon aranyos és szép frizura. Az ehhez a stílushoz használt haj az Urban Beauty Hair weboldalon érhető el. Öt csomagot használtunk OM27 színben.

Magas félig lófarok

Forrás: @nneunfiltered

38. Hosszú és vaskos szenvedélyfordulatok

Szeretnél glam átalakítást adni a hajadnak? Ha igen, akkor ez a tökéletes módja ennek! Itt hosszú szenvedélycsavarok vannak, amelyek egyik oldalról kopottak. Ez egy olyan elegáns és elegáns stílus, amely könnyedén gyönyörűnek tűnik. Az ilyen hajat fel- vagy le lehet csípni, hogy megfeleljen bármilyen alkalomnak. A stílust rövidebb fordulatokkal is újrateremtheti.

Hosszú és vaskos szenvedélyfordulatok

Forrás: @beautybybeemarie

39. Ombre haj ötlet

Szereted az ombre stílusokat? Ha igen, nézze meg ezt. Ezek a vaskos szenvedélyfordulatok a feketénél kezdődnek a gyökereknél, majd félúton világosbarna színűre változnak. Ez egy nagyon szép és divatos haj ötlet. Újra létrehozhatja ezt a finomabb ombre -t, vagy merész lehet, és élénk szőke vagy akár élénk árnyalatot, például vöröset választhat. Akárhogy is, az ombre fordulatai csodálatosnak tűnnek.

Ombre Passion csavarja a hajat

Forrás: @r0salia

40. Lenyűgöző szőke fordulatok

Ez a következő frizura a kedvenceink egyike! Ez egy másik többhangú megjelenés. A fordulatok ezúttal barna tónusban kezdődnek, és a tippek felé nagyon fényes szőkévé keverednek. Lenyűgöző megjelenés, és szeretjük a világos szőke színt. Ismételje meg ezt a stílust, vagy használja a ragyogó szőkét a gyökértől a csúcsig. Ez olyan kijelentés lesz.

Lenyűgöző szőke szenvedélycsavarok

Forrás: @simonekendle

41. Elegáns fekete és barna szenvedélycsavar

Ha a fényes és merész fordulatok nem az Ön számára, akkor ez a haj ötlet tökéletes lehet. Itt elegáns fekete csavarok vannak, barna színnel. A barna színe sötét, így felemeli a hajat anélkül, hogy túlságosan a teteje fölé kerülne. Ez egy egyszerű módja annak, hogy színt adjon a hajának, és az eredmény lenyűgöző. Az ilyen haj mindenkinek megfelel! A megjelenés létrehozásához használt hajat a Toyotress Hair Company készítette.

Elegáns fekete és barna szenvedélycsavar

Forrás: @marykbella

42. Karamell haj ötlet

Mint a karamell hajszín? Ha igen, ez nagyszerű az Ön számára. Ez a frizura fekete és karamell színű szenvedélycsavarokat tartalmaz. Mint látható, a karamell lenyűgözően néz ki. Ez a melegebb árnyalat mindenkinek megfelel, és fantasztikusan néz ki a fekete színnel. Ez egy stílusos és könnyen viselhető megjelenés. Ismételje meg ezt a stílust, vagy próbálja ki a színkombinációt rövidebb fordulatokon.

Karamell haj ötlet

Forrás: @hajszál

43. Gyönyörű hosszú szenvedély fordulatok

Ezután egy gyönyörű és csillogó frizurát mutatunk be. Ez a megjelenés vaskos és hosszú szenvedélycsavarokat tartalmaz, arany kiegészítőkkel. A fordulatok hossza valóban kijelentést tesz. Mint látható, a fordulatok az esti viselet mellett is jól néznek ki. Ez csak egy lenyűgöző frizura, amely stílusosan kiemelkedik a tömegből.

Gyönyörű hosszú szenvedély fordulatok

Forrás: @meechnicole

44. Divatos és egyszerű fordulatok

Tedd divatos átalakítással a hajadat ilyen fordulatokkal! Itt hosszú fordulatok várnak ránk. A stílus nagyon egyszerű, de a hosszúság és a középső rész olyan elegáns megjelenést kölcsönöz. Az ilyen haj nagyszerű azok számára, akiknek szüksége van egy gyönyörű stílusra, amelyet könnyű viselni, és bármilyen alkalomra viselhető. Szeretjük ezt, és akár más színnel is jazzelheted. Szőke tökéletes lenne! Használt haj: Janet Collection Nala Tress Passion Twist Crochet Braid 18 ″ (1B).

Divatos és egyszerű fordulatok

Forrás: @slimreshae

Ha szeretné újra létrehozni ezt a megjelenést, itt van egy YouTube oktatóanyag:

45. Nyári frizura

A következő frizura egyszerűen gyönyörű. Ezúttal a haj több tónusú fordulatokra van formázva, és vannak laza fürtök is. Színes gyöngyöket is hozzáadtak a fordulatokhoz. A gyöngyök, a napsütötte színek és a rövidebb hosszúság tökéletes nyári frizurát hoz létre. Szeretjük ezt, és újrateremtheti különböző gyöngyökkel, hogy egyedivé tegye a hajat.

Nyári Passion Twist frizura

Forrás: @kywill

Reméljük, talált egy gyönyörű szenvedély csavaró frizurát, amelyet ki kell próbálni!