45 szenzációs tetoválásminták férfiaknak

A tetoválás olyan művészeti forma, amely lenyűgöző, függetlenül attól, hogy a design egyszerű vagy bonyolult. A férfiak tetoválásában olyan nagy a választék, hogy egy kis időbe telik, amíg kiválasztjuk az Önnek tökéleteset. A minták, témák és színek növelik a változatosságot. Vannak tetoválások, amelyek megfelelnek minden személyiségnek és személyiségnek. A sötét borzalomból és a halálból vannak tetoválások, amelyek fenséges istenfélelmet ábrázolnak. A romantikától és az örömtől a halálig és a bánatig az élet minden aspektusa ábrázolható a tetoválás művészetén keresztül.

A férfiak általában a tetoválás témákat részesítik előnyben, amelyek hatalmat, erőt és legyőzhetetlenséget jelentenek. Még a szerelmüket kifejező tetoválásokat is más erő ábrázolásokkal tarkítják. Ha nem, akkor az erős izmos kar vagy törzs tetoválással lesz látható.

De a machizmus témája soha nem esik túl messze a férfiak tetoválásmintáit illetően.

Még a tetoválásokban lévő emberi figuráknak és virágoknak is lesz valami titokzatos és felszabadult erejük.

Kínai sárkány tetoválás

A kínai sárkány a hatalom és a megtorlás mitológiai szimbóluma. Ez a tetoválás szuperül néz ki egy ilyen jól formált bicepszen. Együtt a legyőzhetetlenség hatását idézik elő.

Kínai sárkány

Kínai sárkány

Az élet kollázsa

A tetoválás, amelyet ez az ember sportos, számtalan színével csak egy színfoltnak és egy stílusnyilatkozatnak tűnik. De ha jobban megnézzük, ez határozza meg az élet körforgását: az elegáns nő ül a kanapén felül, és a zombi sántikál alatta. Sok színt használtak, így mindenképpen figyelemfelkeltő tetoválás.

Az élet kollázsa

Az élet kollázsa

Mitológia és sötét erő

A medúza mitológiai feje és a koponya fenyegető benyomást kelt a tetováló viselőjéről. Aztán ott van a gyönyörűen megtervezett vörös rózsa csobbanása, amely a szerelmet jelképezi. Ez minden bizonnyal az érzelmek keveréke, de nagyon művészien van ábrázolva.

Mitológia és sötét erő

Mitológia és sötét erő

Vegyes ragyogás

Figyelem! Ez a tetoválás mindenképpen figyelemfelkeltő. A téma sötét a gonosz szem és a koponyák ábrázolásával. De a különböző test- és kar tetoválások ragyogó színkombinációi stílusossá teszik.

Vegyes ragyogás

Vegyes ragyogás

A klasszikus művészet

Bélés

A klasszikus művészet

A klasszikus művészet

Okkult

Az okkult hatalom mindig is félelmetes vonzerővel bírt. Az ismeretlentől való félelemnek megvan a maga izgalmi formája. Ez a tetovált szimbólum, mint egy csillag a napon, szokatlan varázsa az ősi okkult rejtélyeknek.

Okkult

Okkult

Béka herceg

Ez a mese ihlette tetoválóművészet. A béka herceggé változik, amikor találkozik igazi szerelmével. Ez az ember romantikus lelkű, és meg akarja mutatni ezt a kis békaherceg tetoválást a nyakán, sötét és merész kivitelben.

Béka herceg

Béka herceg

Keresztesek a háborúban

Sok csatát vívtak a vallások és ideológiák konfliktusai miatt. A keresztesek harci jelenete a tetoválás művészetének bonyolult darabja. Minden sort, minden figurát gondosan úgy terveztek, hogy a jelenet szinte megelevenedjen.

Keresztesek a háborúban

Keresztesek a háborúban

A keleti ízek

Ez a hátsó tetoválás önmagában egy történet. A macskaszerű ember arca, a legyező, a geometriai körök, keleti betűkkel mindegyikben-mindez varázslat és intrika történetét meséli el. A fekete és a szürke kivételével a színek használata nélkül a történet a szemed előtt bontakozik ki.

A keleti ízek

A keleti ízek

Hope-az Életvonal

Ez egy űrhajó belsejében van? A graffiti a „remény” szót mutatja ?? a rajta nyugvó sci-fi géppel érezhető, hogy viselője kalandos és új világokat akar felfedezni.

Hope-the Lifeline

Hope-az Életvonal

Csalit

Az alma a kísértés és a csábítás jele. Ez az alma alakú tetoválás nagyszerű példa a tetoválás művészetének leegyszerűsített kifejezésére. Valaki nem tudott ellenállni a kísértésnek, és megharapta az alma egy részét!

Csalit

Csalit

A föld vége!

Ez a tetoválás a világ felfedezésének akaratát mutatja. Viselője valószínűleg szereti a kaland ízét és az ismeretlen megtalálását. A két gyerek és kutya mesekönyv -karaktereknek tűnnek valamilyen titokzatos küldetésen. Ez valójában Shel Silverstein „Hol a járda vége” című verseskötetének borítója.

A föld vége!

A föld vége!

A korok keveréke

A Nap évszázadok óta inspirációt jelent a különböző típusú művészek számára, akkor miért nem tetováló művészeket? Ennek a hátsó tetoválásnak a Napja és két csillaga áldja a harcra kész harcosokat. A lombkorona-szerű kialakítás a modernséget varázsolja az ősi témához.

A korok keveréke

A korok keveréke

Háború és zűrzavar

Ez a tetoválás nagyon művészileg úgy készült, hogy háborús jelenetet ábrázoljon, vadászrepülőkkel repülve a felhők között. Ez a hazafias tetoválás szürke, piros és kék kombinációjával csodálatos, amire büszke lehet.

Háború és zűrzavar

Háború és zűrzavar

Geometria

A geometriai formatervezés a legjobb stílus a férfiak tetoválásaiban, ha stílusnyilatkozatot szeretne, anélkül, hogy minden üzenet átmenne. Az ötlet az, hogy felhívjuk a figyelmet, és nem prédikálunk. Néhány örvény és fürt tökéletes szimmetriában, és egyszerű, de vonzó alakja van.

Geometria

Geometria

Tengeri csomók

Ez a kép egy mellkasi tetoválást mutat a férfiak számára egyszerű, mégis szokatlan kivitelben. A tengerész csomójába kötött kötél graffiti szalagokba van csomagolva. A fekete és szürke világos vonásoknak nagyszerű 3D hatása van.

Tengeri csomók

Tengeri csomók

A graffiti elég

A graffiti a tetoválásművészet legegyszerűbb és legművészibb formája. A művészek különböző betűtípusokat használnak, mint ez, ami nagyon vonzó. Ez a művészeti forma nagyon sokoldalú, mivel dizájnokkal is kombinálható, hogy kiváló keveréket hozzon létre.

A graffiti elég

A graffiti elég

Amikor az idő megállt

Bélés

Amikor az idő megállt

Amikor az idő megállt

X Férfi szimbólum

A trendi macsó megjelenés érdekében ez a tetoválás az X men szimbólumról, amelyet vastag, vastag vonalakkal terveztek, az egyszerű művészet tökéletessége. A körön belüli kereszt megfélemlítő hatást fejt ki, vagy csak egy stílusnyilatkozat lehet. Akárhogy is, ez egy feltűnő design a tetoválások között.

X Férfi szimbólum

X Férfi szimbólum

A Sötét Háromság

A geometriai formákon belüli koponya alakzatok nagyon szokatlan tetoválást tesznek. A rózsaszín tónusú árnyékos koponyák és a merész sötét háttérformák a művészi tehetség csodája, amelyet érdemes lemásolni.

A Sötét Háromság

A Sötét Háromság

Árnyékos ragyogás

Ez az az osztály, ahol a tetoválásról van szó. Az árnyékolás egy egyszerű kúszónövényt és leveleit műalkotássá változtatta. Ezután váratlanul csillog a narancs és a zöld a gyönyörű virág a végén.

Árnyékos ragyogás

Árnyékos ragyogás

Geometriai koncentráció

A tetoválások során ez a tenyér tetoválás egyszerű témával rendelkezik, de bonyolult kialakítású a kis mérete ellenére. A tökéletesen arányos geometriai formák… körök, félkörök, háromszögek stb..

Geometriai koncentráció

Geometriai koncentráció

ABC

Művészi ragyogás

Ha tökéletes izmait szeretné megmutatni, nincs jobb, mint a body art. Ez egy példa a különböző formájú tetoválásokra … geometriai formák, figurák, csillagok stb., Amelyek tökéletesen kiemelik az arányos izmokat.

Művészi ragyogás

Művészi ragyogás

Portrék

A portrék tetoválása művészet, amely sok készséget és tehetséget igényel. A tetoválás portréi tiszta vonalvezetéssel és tökéletes árnyékolással rendelkeznek. Minden izom és minden kontúr tökéletesre lett tervezve. Osztály!

Portrék

Portrék

Másnak lenni

Miért hiányzik az arc, ha tetoválást szeretne? Ennek az embernek mindenhol tetoválása van, beleértve az arcát is. A csillagok és örvények egyszerű kialakítása kiemeli erős vonásait és kellemes félmosolyát.

Másnak lenni

Másnak lenni

X Men Fan

A képen látható tetoválás olyan, mint az X men sorozat reklámja. A háttér élénk színei, a lángoló vörös haj és a nő faragott alakja együttesen egy osztályba sorolják a tetoválásokat..

X Men Fan

X Men Fan

Kis hableány

Ez egy nő, vagy csak egy tetováló tinta örvénye? Vagy talán ő egy kis sellő, aki gyanútlan férfiakat csábít be az odújába! Bármi legyen is az, az ilyen erős bicepszen lévő tetoválás vastag vonalai szuperlatív műalkotást eredményeznek.

Kis hableány

Kis hableány

Az olvasó kuckója

Ez a fiatalember nyilván felnőtt a képregények olvasásához. A három karaktert precízen tetoválták és a színek kiegyensúlyozottak, hogy úgy nézzenek ki, mint egy képregény borítója.

Az olvasó kuckója

Az olvasó kuckója

Jekyll és Hyde

Az ember kettős személyiségét példázza ez a portrészerű tetoválás. Az arcvonások és formák klasszikusak és arányukban tökéletesek. A szemek élőnek tűnnek, és mintha mondanának valamit.

Jekyll és Hyde

Jekyll és Hyde

Boszorkányság

Van egy furcsa vonzerő a tetoválás művészetben, amely az élet sötét oldalát ábrázolja. A boszorkányság és a horror két téma, amelyeket gyakran használnak a tetoválásokban. A holló a boszorkány társa és a koponya … hát vége, ha kihívod őt, természetesen!

Boszorkányság

Boszorkányság

A geometria egyszerűsége

Egyszerű, mégis kiemelkedő stílust szeretne? Ez az egyszerű háromszög és gyémánt alakú tetoválás klasszikus példa erre. Egyszerűsége hangsúlyozza a törzs tónusos izmait.

A geometria egyszerűsége

A geometria egyszerűsége

Űrharcos

Ez a harcos felfegyverzi magát, hogy megmentse az univerzumot a gonosz erőktől. Ez a tetoválás sci-fi kinézetű, meteoritokkal az ember körül. A fekete, szürke, sárga és rózsaszín színeket tökéletesen használták fel egy modern remekmű létrehozásához.

Űrharcos

Űrharcos

Villogó Smiley

A smiley a tetoválóművészet egyik legnépszerűbb mintája. Ez a koncentrikus körökkel, széles mosollyal és villogó szemmel rendelkező mosolygó egyszerű és vonzó formája. Egy kis fröccsenő piros és kék szín rendkívüli tapintást kölcsönöz az egész dizájnnak.

Villogó Smiley

Villogó Smiley

A végső fenyegetés

A tetoválás üzenete fenyegető. A sötétszürke és fekete kereszt és a véresen foltos fogakat koptató koponya a sötét művészet népszerű formája. Tarts távolságot, vagy találkozz a végzeteddel! Ez tökéletes tetoválás lenne a bicepszen.

A végső fenyegetés

A végső fenyegetés

A Krisztus

Ez az ember biztosan büszke vallási érzelmeire. A mellkasán lévő Krisztus tetoválása határozott jele az ő odaadásának és Istenbe vetett hitének. A szemek élőnek és nagyon valóságosnak tűnnek, tükrözik azt a terhet, amelyet Neki kell viselnie értünk.

A Krisztus

A Krisztus

Vízköpők és démonok

Az erre az emberre tetovált démoni vízköpőszerű arc egyfajta művészi csoda. A szem kifejezését, az arc körvonalait, a csuklyás vonásokat és a vastag haj sörényét irigylésre méltó készséggel tetoválták.

Vízköpők és démonok

Vízköpők és démonok

Bounties of Nature

A természet kegyei tetoválásként remekül néznek ki. Ez a fejjel lefelé fordított gomba kiválóan néz ki egyszerű fekete vonalaival, merész foltokkal és szürke árnyalatokkal, szép és egyszerű kialakítással.

Bounties of Nature

Bounties of Nature

A szívnek szárnyai vannak

Ez egy szépség, ha hatalmas kijelentést szeretne tenni a szeretet szabadságáról. A színes szív, amely szárnyakkal repül, a tetoválóművészet kiváló példája. Az élénk színek sokfélék, mégis jól illeszkednek, hogy művészi egészet alkossanak.

A szívnek szárnyai vannak

A szívnek szárnyai vannak

Mitológiai csodák

Egy ilyen tetoválás csodálatos művészi megjelenítés és viselője öröme. A sárkány és a főnix az extravagáns szépség, a mágikus erő és a megtorlás szimbólumai. Ez a dizájn és a szín kiemelkedő kijelzője, amelyet érdemes bemutatni.

Mitológiai csodák

Mitológiai csodák

Zebra csíkok

Lehet más tetoválás egyszerűbb és mégis merészebb? Csak két széles fekete csík a háton és egy vékony graffiti vonal a karon ragyogónak és modernnek tűnik.

Zebra csíkok

Zebra csíkok

Splash of Color

Ez a tetoválás határozottan vonzó. Számtalan színe és különleges kialakítása azonnal felhívja a járókelők figyelmét. Ez egy stílusnyilatkozat, és feltűnést kelt a választott ruhával.

Splash of Color

Splash of Color

A gésa

A gésa mindig is a kegyelem és a szépség szimbóluma volt. A tetoválás finom művészi vonásokkal, a színek tökéletes keverékével és keleti tapintással… így jellemeznénk ezt a férfiaknak készült tetoválást. Ez egy műalkotás, amelyet érdemes megmutatni.

A gésa

A gésa

A Macho stílus

A macsó megjelenés hangsúlyozására még egy kis tetoválás is megfelel. De ha ezen a képen az egész kart a hosszvonala mentén tetoválják, akkor a hatás meglehetősen pusztító lehet. Viselőjének büszkesége az emberszerű központi figura, amelyet örvényekben keretez.

A Macho stílus

A Macho stílus

Az igaz szerelmet keresve

Ez a tetoválás nagyon egyértelmű az üzenetében. A levelek olyan szeretetet kérnek, amilyen tiszta az anya. A tetoválás betűi olyan mintát alkotnak, amely megmutatja, hogy még az egyszerű betűk is klasszikusnak tűnhetnek.

Az igaz szerelmet keresve

Az igaz szerelmet keresve

Geometriai művészet

A geometriai formák időtlen vonzerővel bírnak, legyen szó ruhákról, kiegészítőkről vagy tetoválásokról. Ez a tetoválás sötét és merész kivitelben egy kört mutat a csillagban. A vonalak egyszerűek, de erős szimmetriájuk van, amely művészi pontosságot mutat.

Geometriai művészet

Geometriai művészet

Ha tetszik ez a cikk, akkor érdekelheti néhány más cikkünk  Csukló tetoválás, kézi tetoválás, börtön tetoválás, gengszter tetoválás.