45 vrućih Fulani pletenica za kopiranje ovog ljeta

31. Bočne pletenice s perlicama

Zatim imamo super elegantne pletenice. Pletenice inspirirane Fulani su elegantne, lijepe i ukrašene zapanjujućim perlicama. Ono što ovoj frizuri daje dašak klase i elegancije je to što se pletenice nose s jedne strane. Prekrasnog je izgleda, a ovakve pletenice bit će savršene za posebnu prigodu.

Bočne pletenice s perlicama

Izvor: @issahneo

32. Savršene ljetne pletenice

Ova sljedeća frizura jedna nam je od najdražih! Ovdje imamo duge pletenice koje imaju višebojnu boju i koje su također lijepo opremljene. Ovo je tako glam frizura i učinit će da svaki dan izgledate kao kraljica. Ovakva kosa svima će izgledati nevjerojatno, a možete stvoriti nešto slično ili isprobati pletenice različitih boja s istim stilom.

Ljetne pletenice s više tonova

Izvor: @vaudeleiacabeleireiro

33. Duge Fulani pletenice s prekrasnim perlicama

Kao perle, ali želite ih nositi na jedinstveniji način? Zatim pogledajte ovu frizuru. Kosa je oblikovana u duge Fulani pletenice i umjesto da se perle stave na dno pletenica, postavljaju se na pola puta. Kao što vidite, samo promjenom položaja perlica dobivate potpuno drugačiji izgled. Ponovite sličan stil ili odaberite perle u boji po vašem izboru.

Duge Fulani pletenice s prekrasnim perlicama

Izvor: @rabychouw

34. Tamnocrvene pletenice

Tražite smjeliju frizuru? Tada bi ova ideja za kosu mogla biti savršena za vas. Ovdje imamo duge pletenice nadahnute Fulanijem koje su prekrasne tamnocrvene boje. Volimo boju jer je tako elegantna i daje izraz. Crvena će odgovarati svima i možete ponovno stvoriti ovaj izgled ili isprobati svjetliju nijansu crvene.

Duge, tamnocrvene pletenice

Izvor: @braids_by_msnelly

35. Pletenice sa vezicama, manšetama i perlicama

Ako volite dodavati kosu, onda morate vidjeti ovu sljedeću frizuru. Za ovaj izgled kosa je oblikovana u krupne pletenice inspirirane Fulani. Sve pletenice su ukrašene perlicama na krajevima, lisice i vezice dodane su i nekim pletenicama. Kao što vidite, različite vrste pribora izgledaju tako elegantno i jedinstveno. Možete isprobati sličnu frizuru ili dodati različite perlice, vezice i manšete u različitim bojama kako bi bila više jedinstvena.

Pletenice sa vezicama, manšetama i perlicama

Izvor: @goldenbih

36. Elegantne pletenice s Statement perlama

Zatim imamo još jedan lijepi pleteni izgled s perlicama. Pletenice su srednje duljine, a svaka je ukrašena svijetlim perlicama. Volimo ovu ideju koja daje ideju i kako se različite perle usklađuju u boji. Možete to ponovno stvoriti ili pokušati koristiti perle u različitim bojama. Ako ipak koristite različite boje, provjerite jesu li slične nijanse poput ovih.

Elegantne pletenice s Statement perlama

Izvor: @africansbraid

37. Zapanjujuće duge pletenice

Ovaj sljedeći izgled pletenica je zapanjujući i lako ga je nositi. Pletenice su tanke, uredne, glatke i dugačke. Neki od njih su također dodatno opremljeni. Ova frizura izgleda jednostavno bez napora. Savršen je za zaposlene dame u pokretu kojima je potrebna svestrana kosa koja će izgledati elegantno bilo od posla do noćnog izlaska. Ovakve pletenice učinit će vas glamuroznim za svaku priliku!

Zapanjujuće duge pletenice

Izvor: @shanjosiane

38. Fulani Twists

Naša sljedeća ideja za kosu ima prekrasne zavoje. Ovi su zavoji inspirirani pletenicama Fulani i imaju prekrasan uzorak i suptilne dodatke. Ovo je stilska ideja za kosu i sličan izgled će odgovarati svima. Ponovo stvorite ove uvijanja ili možete isprobati uplete u drugoj boji ili s drugačijim uzorkom.

Fulani Twists

Izvor: @braidsforyoubyme

39. Živahne ombre pletenice

Sviđaju li vam se ombre ideje za kosu? Zatim morate pogledati ovaj sljedeći izgled. Ovdje imamo super duge pletenice nadahnute Fulani sa svijetlom ombre bojom. Pletenice počinju crveno, a zatim se stapaju u različite boje, poput narančaste. To je vatrena i trendi frizura po kojoj ćete se istaknuti iz gomile.

Živahne ombre pletenice

Izvor: @hairjordan_310

40. Zdepaste pletenice s jedinstvenim perlicama

Zatim imamo još jedan moderan način na koji možete nositi pletenice i perle. Ove pletenice su srednje duljine, a jedna strana kose ukrašena je perlicama neutralne boje, a druga polovica ima jarke perlice. Volimo ovu jedinstvenu ideju i daje vam slobodu da nosite mnogo različitih perli. Ponovo stvorite ovaj izgled ili isprobajte perle različite boje.

Zdepaste pletenice s jedinstvenim perlicama

Izvor: @zumbahairbeauty

41. Fulani pletenice s pletenicom na čelu

Dajte izjavu odabirom ovakvog stila pletenica! Ovdje imamo pletenice srednje duljine koje su ukrašene prekrasnim perlicama. Tu je i pletenica za čelo s prekrasnom školjkom. Pletenica za čelo tako je elegantna i ovakav stil bio bi savršen za ljeto ili odmor jer joj školjka daje šljunčanu atmosferu.

Fulani pletenice s pletenicom na čelu

Izvor: @lydiane.alix

42. Hrabre plave ombre pletenice

Ako želite isprobati svijetlu novu boju kako biste uljepšali svoj izgled, onda bi ovaj pleteni stil mogao biti savršen. Ovaj stil sadrži dugačke pletenice inspirirane Fulanijem koje počinju crno, a zatim se stapaju u podebljanu plavu nijansu. Plavi ombre izgleda nevjerojatno i tako je u trendu. Možete ponovno stvoriti višetonski izgled ili odabrati samo jednu plavu nijansu.

Hrabre plave ombre pletenice

Izvor: @braids_by_twosisters

43. Fulani pletenice sa zadivljujućim pletenim uzorkom

Svoju kosu možete učiniti tako jedinstvenom isprobavajući različite uzorke pletenica. Evo zapanjujućeg primjera. Kosa na vrhu glave spletena je u nevjerojatan uzorak. Tako je uredno i precizno. Ovakva kosa samo će vas izdvojiti iz gomile sa stilom. Ponovite ovo ili možete isprobati drugačiji uzorak kako bi vaša kosa bila jedinstvena.

Fulani pletenice sa zadivljujućim pletenim uzorkom

Izvor: @fancy_claws

44. Duge pletenice sa šarenim priborom

Zatim imamo još jedan dodatan izgled. Kosa je lijepo pletena i ukrašena šarenim prstenovima za kosu. Ovo su mali dodaci, ali se zaista ističu. Možete isprobati sličan stil ili možete pregledavati na mreži i pronaći nevjerojatne prstene u različitim bojama i stilovima kako biste stvorili vlastitu verziju ovog izgleda.

Duge pletenice sa šarenim dodacima

Izvor: @iamnikaking

45. Pletenice s puno perlica

Sljedeća ideja za kosu koju vam moramo pokazati je još jedan zapanjujući stil s perlicama! Pletenice su dugačke i sadrže mnogo različitih vrsta perli. Kao što vidite, što više perlica koristite, to vaša kosa izgleda hrabrije i jedinstvenije. Ovakve pletenice su prekrasne i pristat će svima.

Pletenice s puno perli

Izvor: @thetorijtouch

Nadamo se da ste pronašli inspiraciju za svoju sljedeću frizuru!