51 Király és királynő tetoválás pároknak

11. Oroszlán és Oroszlán Tetoválások

Apropó művészet. Mennyire reálisak ezek az állatok? Hihetetlenek. Le a kalappal a tetoválóművész előtt, ennyit kell mondanunk. Nézd csak azokat a szemeket.

Oroszlán és Oroszlán Korona Tetoválások Pároknak

Forrás: @gofofthe956

Az oroszlánok a királyságot és az erőt szimbolizálják. Tehát egy oroszlán és egy oroszlán tetoválása nagyjából azt jelenti, hogy te vagy a csomag élén. Nos, büszkeség ebben az esetben. Mindkét tetoválásban annyi részlet van, hogy rettegünk.

12. Király & Király tetoválások + kezdőbetűk

A betűk kalligráfiája gyönyörű. Ez egy kedves módja annak, hogy megmutassa a világnak, mennyit jelent az a szeretett személy anélkül, hogy a teljes nevét a bőrére firkálnák. Jóváhagyjuk, ugye?

Király és királynő tetoválás kezdőbetűkkel

Forrás: @solovyovatattooer

Ne feledje, a tetoválás soha nem fakul, mint az igaz szerelem.

13. Hűvös csukló tetoválás

Mindkét tetoválás árnyéka és részletessége figyelemre méltó. A minőségért tetoválással fizet. Valóban megmutatja, mennyire odaadó egy személy iránt, ha ilyen részletes tervezést választ az egyszerű helyett.

Csukló király és királynő tetoválás

Forrás: 15

Az egyszerű nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem szereted teljes szívből azt az embert. Minden az észlelésen múlik. Hogyan látja szerette az Ön iránti elkötelezettségét és a velük folytatott jövőjét.

14. Egyező boka tetoválások

Ezek tényleg nagyon édesek. Egyet kell értenie, hogy ez egy furcsa helyszín egy tetováláshoz, de mi mindenképpen benne vagyunk. Ugye nem? Ezeknek a tetoválásoknak a fekete színe inkább a márkákhoz hasonlít, mint a valódi tetoválásokhoz.

Király és királynő a boka mögött

Forrás: @blackshiptattooshop

Mintha királyuknak és királynőjüknek bélyegezték volna egymást. Most sokkal tartósabbnak és személyesebbnek tűnik, mint egy egyszerű, nem? A szívek egyetemesen a szerelmet szimbolizálják, ezért természetesen érdemes őket választani.

15. Karos tetoválások

Azta. Nézze meg ezt az élénk vörös színt a férfi modell tetoválásán. Nagyon szeretnénk megérinteni, mert annyira reálisnak tűnik.

Pároknak megfelelő király és királyné tetoválás

Forrás: @_alexray

Ezek a király és királynő tetoválások olyan művésziek, mint amilyenek. És jogdíjat ordítanak, az biztos. Csak a koronák formájából látszanak, hogy illeszkednek egymáshoz. Egyező páros. Bár nagyra értékeljük a sima fekete tetoválást, mindig bevezethet valamilyen színt.

16. Színes tetoválások

Ha van egy virág, amely valóban a szeretetet jelképezi, akkor az a rózsa. Különösen a vörös rózsák. De ezek a rózsák gyönyörűek. Elképesztőek a kontrasztos színek.

Színes király és királynő kártya tetoválások pároknak

Forrás: @clauratattoo

A rajzfilmkirály és királynő is nagyon epikus. Féltékenyek vagyunk a nagyszerű tetoválások mögött álló művészi elmére. A szívek királya és királynője ikonikus, és ez olyan szép megjelenítésük. Szép tetoválás örökre.

17. Kicsi & Aranyos

A méret nem minden. Ezek a kis tetoválások csodálatosak. Úgy néznek ki, mint az a fajta firka, amit az iskolában készítene az osztályban. Szeretjük, hogy a nő főleg fehér, a férfié pedig főleg fekete. Ilyen nagy kontraszt.

Kis király és királynő tetoválások pároknak

Forrás: @phillips_jemma

Olyan, mint ying és yang. Az ellentétek vonzzák és mi nem. A sötét király és a világos királynő örökké együtt. Van benne szép gyűrű, nem? Ez egy könnyű és játékos tetoválás, így nagyszerű, ha ez az Ön és partnere oldala, amelyet képviselni szeretne.

18. Szívek királya és királynője tetoválások

A vörös a tetoválásban annyira észrevehető. Olyan világos és odakint. Szeretjük. A szív királyának és királynőjének szimbolizálása egy pakli kártyában szép választás tetoválássorozathoz.

Vörös király és királynő ujj tetoválás

Forrás: @sebastian_tattoo

Egyszerű, édes és hatékony. Nem kell felháborító tetoválást létrehoznia, hogy demonstrálja odaadását. Néha az élet legjobb dolgai egyszerűek.

19. Rossz koponyatetoválások

Ezek fantasztikusak. A koponyák határozottan csúnyák, és elég ijesztőek is, el kell ismernünk. Még a koronák is elég sötétnek és ijesztőnek tűnnek.

Király és királynő koponyatetoválások pároknak

Forrás: @misstomuch

A reális koponyák egészen más szintre emelik ezeket. Mintha azt bizonyítanád, hogy nem csak halálodig leszel a szerelmeddel, hanem utána is. Örökké. Romantika a végletekig. Ennél szerettelenebb nem lesz.

20. Király & Kalligráfia királynő

Mindkét tetoválás kalligráfiája fantasztikus. Tényleg nagyon pompás. Az egyszerű fekete tetoválások klasszikusak és annyira hagyományosak.

Egyszerű király és királynő pár Tat

Forrás: @fabuloustattooworkshop

Maguk a koronák úgy néznek ki, mint a bélyegek. Olyan, mint amilyennek Anglia királynőjének kellett volna pecsételnie a posztját annak idején. Mindenki szereti a visszavágást, igaz? Nos, mi mindenesetre megtesszük. Az írás és a koronák együtt nagyon szépnek tűnnek. A bőr helyzete is kiváló.