51 Prekrasne duge Bob frizure

11. Šišanje s tupim remenom

Dugi bobovi svakako imaju svoje prednosti. Možda biste htjeli kratku kosu, ali ipak želite da pokažete svoj kapacitet. Možda biste htjeli izgled za koji je potrebno samo pet minuta za oblikovanje ujutro, ali i izgleda super. Možda biste samo htjeli nešto što djeca ne mogu cijelo vrijeme zgrabiti. Ljudi često misle da kraći stilovi često znače manje igraonice, ali to zaista nije tako. To što nemate duljinu sa svoje strane ne znači da se još uvijek ne možete pokazati sa raznim tonovima i nijansama.

Šišanje ravno tupim remenom

Izvor: @maneinterest

12. Valoviti, Balayage Ombre Lob

Ovo je očigledniji balayage ombre lob, pogled koji moramo priznati, definitivno je onaj koji bismo sami voljeli ljuljati. Svjetliji, plavi dijelovi više su zbijeni prema prednjem dijelu lica i bočnim stranama izgleda, a ne prema stražnjem dijelu, doista koncentrirajući tu bljeskalicu u boji. Još jedan izvrstan savjet za one koji se žele igrati bojama i nijansama, ali nemaju duljinu na strani.

Valovita Ombre Balayage Lob frizura

Izvor: @hdresseronfire

13. Frizura s dugim bobom sa šiškama sa strane

Bob i šiške su težak posao zajedno, a također ćete otkriti da morate oprati i oblikovati kosu svaki dan bez greške, osim ako ne želite grozan izgled masnih šiški. To je jedan od razloga zašto sami nemamo šiške iako ih tako volimo. Bočne šiške čine život mnogo lakšim od kratkih i punih šiški. Ovaj izgled možete postići tako što ćete izrezati kraće slojeve oko lica, stvarajući tako lažnu šišku kad je sve prelijete na jednu stranu.

Frizura s dugačkim bobom sa šiškama za brinete

Izvor: @sazan

14. Sjeckana duga Bob frizura

Ako ipak želite biti kraći, dodajte slojeve slojevitije oko vrhova kose kako biste malo razbili stvari. Dugi slojevi, kada se dodaju, mogu pomoći zadebljati kosu, ali i spriječiti da ona bude tupa i neugodna frizura.

Iseckana duga Bob frizura

Izvor: @theerealkarlaj

15. Ombre Lob visokog kontrasta

Visok kontrast, veliki utjecaj – to je ono što lob izgleda kao što ovaj nudi. Duljina je zapravo prilično duga, samo skimira do ispod ramena, što vam daje kroj srednje duljine koji se lako može koristiti kao prijelazni. Ako ste prije imali kratku kosu i želite je narasti, ovo bi mogao biti savršen međuizgled. A ako ste kratki, ali niste dovoljno hrabri da postanete kratki, ovo je opet odličan prijelazni stil.

Valovita, Ombre Lob frizura visokog kontrasta

Izvor: @kathynunezhair

16. Cutled Lob Cut+ Red Balayage Colourmelt

Volimo crvenu kosu, uglavnom zato što je tako teško ispraviti se kad niste za početak bili blagoslovljeni ružičastim crvenim pramenovima. Ovaj rezani kut pod uglom usavršen je s rastopljenom bojom crvenih i plavokosih jagoda, koristeći ručno oslikani ili balayage stil kako bi izgledao prirodnije. Ako želite ići na crvenu kosu, ali vam se ne sviđa ideja jednobojne mjedeno crvene boje po cijeloj boji, ovo rastopljenje boje odlično je mjesto za početak.

Duga bokova frizura pod kutom i Bolameel u crvenoj boji Balayage

Izvor. @gysel_lira

17. Pearl White Balayage Lob

Na drugom kraju spektra, plavuša je velika za ljeto i ova biserna plavuša je definitivno jedna od naših najomiljenijih nijansi. To je pametna mješavina platinastih plavuša i toplijih, pepeljastih plavuša, sve uredno pomiješano s nešto tamnijim prirodnim korijenom.

Valoviti dugi Bob i biserno bijela balajaža

Izvor: @hdresseronfire

18. Slojeviti Lob Cut + Golden Blonde Highlights

Najbolja stvar u mješavinama balayage poput ove ljepote je to što s kistom možete biti kreativni koliko želite. Ako želite da vaši slojevi i tonovi plavuša budu isprekidani i pomalo nestrukturirani, imat ćete izgled koji izgleda pomalo poput ovog, što očito nije loše. Istaknute zlatne plavuše izvrstan su način dodavanja svjetlijih tekstura i tonova tamnijem izgledu-možda mračna ideja za odrastanje?

Zlatna plavuša ističe na Lob Haircut

Izvor: @lana_jurcevic

19. Moderna ružičasta frizura s tupim lobom

Mijenja kosu poput vjetra, ali Rita Ora nedavno se odlučila za jednostavan bob jedne duljine, ali ovaj put u pastelno -slatkiš ružičastoj boji i s dubokim razdjeljkom sa strane. Nitko nije rekao da vaš dugi bob mora biti ‘dosadna’ i prigušena boja. Budite odvažni i bistri koliko se usuđujete, iako bismo svakako preporučili da počnete s ovim prilično pastelno ružičastim popom.

Moderna ružičasta frizura s tupim lobom

Izvor: @domdomhair

20. Choppy Lob Cut + Blonde Balayage Highlights

Što se tiče ovog izgleda, ovo je jedan od najjednostavnijih i najjednostavnijih, ponovno usvajajući taj balayage stil kako bi doista izvukli maksimum iz dizajna. Kate Mara nedavno je otišla na prekrasan ombre izgled poput ovog. Tamnije na vrhu, svjetlije na korijenima, pametne kombinacije to dvoje koristile su se za miješanje svega u sredini.

Plavuša Balayage Long Bob frizura

Izvor: @beautyandbalayage