51 Tetovaže kralja i kraljice za parove

21. Život, ljubav, zauvijek

Da, znamo da smo već imali uparivanje tetovaže “jedan život, jedna ljubav”, ali morali smo uključiti i ovu. Cvijet s detaljima na kraljičinoj kruni lijep je. Gotovo izgleda kao biljke koje rastu iz baze krošnje. Što je zaista lijep učinak.

Cool tetovaže zgloba kralja i kraljice

Izvor: @artistron

Odgovarajući fontovi pomogli su u postavljanju kamena predanosti između dvoje ljudi. Ima toliko detalja u obje tetovaže da smo zapanjeni.

22. Nevjerojatne tetovaže ruku

Tetovaže na rukama velika su obaveza. Nećete ih gledati nastrano, ali i svi ostali. Scenarij koji se koristi za pisanje na obje ove tetovaže također je elegantan i otkačen.

Kralj i kraljica odgovaraju tetovažama za parove

Izvor: @queen_kahleesi_

Položaj krunica je apsolutno savršen. Gotovo kao da je koso na kraljevoj glavi i ravno na kraljičinoj glavi. Tako veliki učinak. Ove su tetovaže velika izjava i volimo ih.

23. Šarene tetovaže na zglobu

Nekada ste se mogli tetovirati samo crnom tintom. Danas možete odabrati bilo koju boju koju želite. Doslovno bilo koje boje. Ove su tetovaže izvrstan primjer kako dobro šarene tetovaže mogu izgledati. Crtani učinak krunica čini ih zaigranim. Postoji i jako lijepo sjenčanje.

Šarene tetovaže zgloba kralja i kraljice

Izvor: @luckyinlovetattoo

Font odabran za riječi “kralj” i “kraljica” elegantan je i izgleda gotovo ručno. Takav osobni pečat.

24. Male, ali smislene tetovaže na zglobu

Smislene tetovaže su najbolje. Scenarij koji se koristi za obje ove tetovaže je epski. Volimo bijeli razmak. Zaista možete reći da su ovo dvoje par. Kralj i kraljica srca sigurno.

Jednostavne tetovaže zgloba kralja i kraljice srca

Izvor: @tattoo_lbert

Srca ispod ‘K’ i ‘Q’ preslatka su i tako sladak dodatak. Ove su tetovaže dobra ideja jer ih kasnije možete uvijek dodati. Bijelim razmacima dodajte boje u “Q” i “K” ili dodajte više detalja u postojeći dizajn. U potpunosti ovisi o vama.

25. Jedinstven dizajn

Sjajno je kako oboje nemaju istetovirana srca. Lijepo je vidjeti odgovarajući set koji se ne podudara. Pa kažu da se suprotnosti privlače. I nije li pik samo srce naopako – s ručkom?

Jednostavni dizajn tetovaža kralja i kraljice

Izvor: @baby_blues_tattoos

Ove odgovarajuće tetovaže jednostavno su zapanjujuće. Volimo sve o njima!

26. Tetovaže prstiju

Jednostavnost krunica u ovim tetovažama doista je ljupka. Više simboličkih predstava od stvarnih kruna. Što se tiče scenarija, on je epski i izgleda rukom. Da, znamo da je to tehnički bilo. No, želimo reći da manje izgleda kao ispis, a više kao osobna izjava.

Tetovaže prstiju kralja i kraljice za parove

Izvor: @dtownink

Boja nije sve. Ponekad jednostavnost pobjeđuje sve ostalo. Jako nam se sviđa kako se posveta širi i na dva prsta.

27. Osjenčane krune

Ove hladne krune imaju epsko sjenčanje. Kome treba boja kad se možete tetovirati tako sjajno, zar ne? Čak ima i neke bijele boje unutra. Čini se da su oni naslikani, a ne tetovirani na koži para.

Krunski dizajn tetovaža za parove

Izvor: @eachdaywithjay

Mora da je trebalo dosta vremena da se detalji dodaju u obje tetovaže. Tetovaža je ipak odradila nevjerojatan posao. Pogledajte koliko je svaki krug na ženskoj tetovaži zamršen. Na svakoj lopti postoji zasjenjenje. Briljantno!

28. Kralj s žigom & Kraljica

Sada ove tetovaže definitivno izgledaju poput marki. Crvena pogotovo. Pogledajte crveno – sjajno je. Prilikom odabira prave tetovaže kralja i kraljice ne morate se potpuno slagati.

Ručne tetovaže kralja i kraljice srca

Izvor: @emotattoos

Drzi to na umu. Kao ovaj par. Font se slaže i oboje imaju srca, ali boje su potpuno različite. Ono što nekome izgleda dobro, možda ne izgleda dobro drugom.

29. Njegova kraljica, njezin kralj

Kaligrafija za tetovaže “Njegova kraljica, njezin kralj” prilično je prokleto jedinstvena. To je dosta muževno. Za razliku od uobičajene skripte koju ste ranije vidjeli na ovom popisu. Možete odabrati koji god font želite. Zapamti to.

Tetovaže kruna kralja i kraljice za parove

Izvor: @emporiumlakeland

Odgovarajuće krune su nevjerojatno napravljene. Bijeli, zeleni i ljubičasti dragulji slažu se na obje krune. Čak je i redoslijed isti. Volimo kako je dno krunica izblijedjelo kao da je brisano gumicom.

30. Slatke tetovaže na zglobu

Nema boljeg podudaranja od ove dvije tetovaže. Ne samo da su fontovi isti, već su i same krunice potpuno iste. Ipak su to preslatke tetovaže.

Slatke tetovaže zgloba King Queen

Izvor: @esprees_art

Zapravo zadrži tu misao. Fontovi nisu isti. Ipak su prokleto slični. Na prvi pogled izgledaju identično. Krune su definitivno iste i to je stvarno slatko. Gotovo kao da kažete da su oboje isti. Jednaka u svakom pogledu.