59 Aranyos karácsonyi öltözködési ötlet

11. Piros pop

Nézd csak! Ismét visszatér a piros téma! Nem mondtuk, hogy mindenképpen feltűnik néhány alkalommal? Ez olyan egyszerű módja annak, hogy új színeket vigyen a ruhatárába, különösen akkor, ha kezdő vagy, és nem szokott viselni. Az élénkpiros szoknyát, farmert vagy akár ruhát alátámasztó egyszerű tónusokkal és kiegészítőkkel könnyen mindennapi ruhává alakítható, még akkor is, ha ezt nem gondolta volna vásárlásakor.

Egyszerű karácsonyi ruha ötlet

Forrás: @dresscorilynn

12. Piros ruha + Flanel sál

És ha az egyszerű kiegészítők nem igazán a táskád, tartsd meztelenül a táskádat, és élénkítsd fel a dolgokat egy fényesen nyomtatott sállal, ahogy itt is láthatod, azzal a piros ruhával viselve, amelyet korábban ki mertünk hozni. Csakúgy, mint ez a mustáros árnyalat, ezek a barna és bézs / meztelen tónusok nagyon jól illeszkednek az élénkpiros árnyalatokhoz, és ez tökéletes ürügy arra, hogy elkezdjen vásárolni a Mac nude rúzsválasztékán keresztül … Olyan ez, mint a sors, hölgyeim!

Piros ruha flanel sál karácsonyi ruha

Forrás: @shopdandy

13. Fekete & Arany

Ha van olyan szín, amely karácsonyt varázsol, az arany. És mi illik az aranyhoz? Fekete, persze! Nem számít, hogy mit veszel fel, akár ruhát, szoknyát, farmert, szabott nadrágot, akármit, csak legyen fekete és arany. Legyen minden fekete és arany! Imádjuk annak a kis fekete ruhának az egyszerű kombinációját a csillogó arany, hunyorított bombázó kabáttal, egy másik nagy trendsor 2018 között. Mindezt tökéletesen kiegészítették az arany kuplunggal, a fekete cipővel és a sötét arany ékszerekkel. Ez határozottan az egyik kedvenc aranyos karácsonyi ruhaötletünk.

Fekete és arany flitteres ruhák karácsonyra

Forrás: pinterest.com

14. Flanel + flitterek

Ismét összehozunk két olyan dolgot, amelyekről már nagyjából megállapítottuk, hogy a ruhásszekrényben legyen – a flitteres szoknyát és a flanel / kockás inget. Miért? Mert olyan jól mennek együtt, nem gondolod? Különösen a mi aranyos karácsonyi ruhaötleteinkhez. Az aranyos baba nyilvánvalóan opcionális kiegészítő, de tényleg szerelmesek vagyunk ebbe az egész ruhába, különösen abba, ahogyan azt véletlenül dobták össze a zöld Hunter kendőkkel … Az opcionális aranyos baba is viseli. Amikor visszatérsz a házba, és készen állsz arra, hogy valóban beindítsd a bulit, lerúgod ezeket a jószágokat, és meztelen, pántos sarkú cipőt vagy feketét választasz.

Arany flitter szoknya Flanel póló karácsonyi ruha

Forrás: @100rétegű sütemény

15. Tüllszoknya

Sarah Jessica Parker tette híressé ezt a szoknyát, abban a nagyon híres fröccs jelenetben a Szex és a városban. Ismét ott van az a piros -fehér téma, amely olyan aranyos karácsonyi ruhák ötletein fut végig, mint ez, és ezek a cipők nagyon szépek! Dorothy nem álmodott volna arról, hogy háromszor összecsattanja a sarkát, ha a sarka ilyen szép lenne! Figyelje meg a többi népszerű trendet ebben a szezonban ebben a kis megjelenésben-a nagy, vaskos nyakláncot, amelyet egy magas nyakú pulóver tetején viselnek. A hosszú ujjú, kerek nyakú felső egyértelműen a divat kötelező darabja jelenleg, és hogy biztosan szuper legyen, akár befektethet egy pár body-ba is. Legalább akkor nem kapja meg azokat a derék körüli ráncokat.

Tüllszoknyás karácsonyi ruhaötlet

Forrás: @rachparcell

16. Zöld & Piros ruha barnás kiegészítőkkel

A szezon klasszikus árnyalatai remekül össze vannak dolgozva ebben a felállásban, megmutatva, hogyan kell viselni azt a nagyméretű pulóvert, amelyet egy évig töltött a szekrény hátsó részében. Ha általában nem rajong a zöld árnyalatért, akkor az lesz, miután látta ezt a megjelenést. A kockás sál belsejében is megtalálható ez a vadásznyomat – a nyomatok most nagy gondot jelentenek. Úgy tűnik, minden télen!

Zöld piros és barnás karácsonyi ruha ötlet

Forrás: @alyson_haley

17. Nyilatkozat Szoknya

Amikor minden más körülötted unalmas, szomorú és borongós, tényleg olyan szoknyával lépj be, amely szó szerint leállíthatja a forgalmat. Csakúgy, mint ez a közlekedési lámpavörös nyilatkozatszoknya, teljesen fényűzően vastag szövetből és például a derék körüli gyönyörű öves íjjal. A szuper bolyhos meleg és fehér pulóver működik, annak ellenére, hogy nem gondolná azonnal a győztes top választásnak. A két textúra valóban összeáll, hogy aranyos karácsonyi öltözködési ötleteket hozzon létre, amelyek melegek, pimaszok és nagyon édesek!

Piros midi szoknya karácsonyi ruha ötlet

Forrás: @apinchoflovely

18. Piros & Arany

A fekete kiegészítők nagyon jól működnek a fekete-arany kombinációval, ezért ha nem illik hozzá mustársárga vagy barnás szín, válassza a szuperbiztonságos feketét. Legtöbbünk ruhatárában van valamilyen leírású fekete csizma, és fogadunk, hogy van olyan módszer, amelyet viselhet. A legtöbb ember valószínűleg nem tett volna fel fekete bokacsizmát ezzel a piros, arany és kockás kombinációval, de ez csak úgy működik, hogy nem tudjuk megmagyarázni. Ez egy olyan ruha, amit határozottan szeretünk.

Piros és arany karácsonyi viselet ötlet

Forrás: @caitlinclairexo

19. Stílusos & Meleg

Mindenekelőtt meg kell győződnie arról, hogy szépen és melegen csomagol a közelgő fagyos hideg hőmérsékletekhez, amelyeknek a régi jó télünk lesz kitéve. A rétegezés nagyszerű ötlet, és ezt nem tudjuk elégszer kifejezni. Ne feledkezzen meg ezekről a melegítő kiegészítőkről sem – a kalap, a sál és a kesztyű nagyon komoly visszatérésre készül. Minél melegebben néznek ki, annál jobban érzi magát, ezért válassza a vastagabb, kötött textúrákat, és ne féljen szőrmét (természetesen műszőrmét) adni a keverékhez. Lehet, hogy nem tetszik a nyakában lévő bolyhok vonzereje, de hamarosan jól jön, amikor szorosabban húzza, hogy megvédje magát a hidegtől.

Stílusos és meleg karácsonyi viselet ötlet

Forrás: @alyson_haley

20. Csúnya karácsonyi pulóver

Ha szereted az ünnepi időszakot, akkor szükséged van egy ilyen csúnya karácsonyi pulóverre, mint ez! Annyi elképesztő pulóver van ott, amelyek világítanak, vagy a barkácsos pulóverek, amelyeket a golyók borítanak. Itt van az egyik a Home Alone című film ihlette. Fel- vagy leöltözhetsz egy ilyen pulóvert, hogy megfeleljen minden karácsonyi eseménynek.

Csúnya karácsonyi pulóver öltözködési ötlet

Forrás: @upbeatsoles