61 Hűvös és kreatív elefánt tetováló ötlet

51. Mókás elefántfej

Ezután van egy másik gyönyörű példánk az elefánt tetoválására. Ehhez a dizájnt a combra helyezik, és az elefánt fejét mandala és virágok veszik körül. Ez egy csodálatos testművészet, és a test bármely pontján tetoválható.

Elefántfej comb tetoválás

Forrás: @rachainsworth

52. Kis elefánt tetoválás

Nem kell ékszereket, virágokat és mandalákat adnia a designhoz, hogy csodálatos tetoválást kapjon. Mehet valami egyszerű, mégis szemet gyönyörködtető dologra, mint a következő választásunk. Ez egy nagyon egyedi és divatos kivitel. Ez nagyszerű azok számára, akik valósághűbb elefánttetoválást szeretnének.

Kis elefánt tetoválás nőknek

Forrás: @lulens

53. Elefánttetoválás fényes virágokkal

Ezután van egy másik virágos elefánttervünk. Ezúttal egy nagy elefántunk van, amely virágkoronát visel. A háttérben néhány virág is látható. Szeretjük ezt, mert az elefánt fekete tinta, míg a virágok vastag árnyalatúak. Így a virágok valóban kiemelkednek. Ismételje meg ezt, vagy különféle virágokat adhat hozzá a designhoz.

Elefánt tetoválás fényes virágokkal

Forrás: @tatulebsterpabon

54. Mintás mandala elefánt

Ez a következő ötlet egyszerűen lenyűgöző. A dizájn egy gyönyörű elefántot tartalmaz, amelyet ékszerek díszítenek, és mandala minták vannak a háttérben. Ez egy gyönyörű tetoválás, és tökéletes azok számára, akik csinos és nőies body art -ot szeretnének. Egy ilyen kialakítás csodálatosnak tűnik a lábakon, karokon, háton vagy akár a szegycsonton.

Mintás mandala elefánt

Forrás: @iliana_rose

55. Lenyűgöző combtervezés

Stílusos comb tetoválást keres? Ha igen, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt van egy nagy elefántfejünk, amely a combra van tetoválva. Az elefánt aranyos koronát visel, és virágok is szerepelnek a tervezésben. Ez egy másik gyönyörű dizájn, és eléggé pörgősnek és szexinek tűnik a combon.

Lenyűgöző comb design

Forrás: @pissaro_tattoo

56. Reális elefánttetoválás

Sok tetoválás egészen egyedi volt. De talán olyan tetoválást keres, amelynek valósághűbb elefántja van? Ha igen, nézze meg ezt. Ez a kar tetoválás közepes méretű elefántot tartalmaz. Az elefánt nincs egyedül, és gyönyörű pillangó van a hátán. Mint látható, ez egy másik reálisabb tetoválás egy elefántról, és csodálatosnak tűnik. Próbáljon hasonló megjelenést, vagy csak az elefánt lehet a pillangó nélkül.

Reális elefánt tetoválás ötlet

Forrás: @lucasmilk

57. Nagy elefánt tetoválásötlet

Ezután egy másik nagy testművet mutatunk be Önnek. Ez a tetoválás egy elefánt fejét ábrázolja, amely ékköves koronát visel. Gyönyörű minták is vannak körülötte. Ez egy gyönyörű tetoválás, és mindenkit lenyűgöz! Létrehozhat egy kisebb verziót is, ha ez túlságosan kijelentő.

Nagy elefánt tetoválás ötlet

Forrás: @iliana_rose

58. Elefánt mellkas tetoválás

Ha kijelentést szeretne készíteni a body art -ról, akkor ezt látnia kell. Ez a tetoválás egy nagy elefántot tartalmaz, amelyet a mellkasára tetováltak. Mint látható, a tetoválás annyira lenyűgöző és feltűnő. Egy ilyen nagy dizájn a legtöbbször látható lesz, ezért győződjön meg arról, hogy készen áll a kötelezettségvállalásra.

Elefánt mellkas tetoválás

Forrás: @pissaro_tattoo

59. Egyedi virágos elefánt

Korábban egy elefánt tetoválást mutattunk be, amely virágos kivitelben készült. Ha szerette ezt az egyedülálló ötletet, akkor ez tökéletes lehet az Ön számára. Itt van a tetoválás másik változata. Ezúttal egy nagy elefántunk van, gyönyörű virágmintával. Különböző virágokat használtak, és láthatja, hogyan inspirálhat egy ötlet valami újat létrehozni.

Egyedi virágos elefánt design

Forrás: @kasey.tattoos

60. Akvarell elefánt tervezés

A következő kialakítás lenyűgözőbb akvarellt tartalmaz. Ezúttal hát tetoválásunk van egy szuper aranyos elefánttal. Akvarell kör veszi körül, és két levendulavirág is található. Ez egy szép és egyedi tetoválás. Ezt újra létrehozhatja, vagy a kék helyett más színt is kipróbálhat.

Akvarell elefánt tervezés

Forrás: @koray_karagozler

61. Elefántisten

Szereted a lelki elefántokat? Ha igen, akkor ez az Ön számára. Itt van egy másik Ganesh tetoválás. Ezúttal csak a fej, és virágok veszik körül. Nagyon szép tetoválás, és divatosnak tűnik a karon. Egy ilyen gyönyörű tetoválás bárhol a testen tetoválható.

Elephant God Tattoo Design

Forrás: @tattoomink

Reméljük, hogy inspirációt talált elefánt tetoválásunkból.