61 legjobb fordított Bob frizura 2019 -re

51. Rövid szőke Bob

Rövidebb vágást keresel? Akkor ezt nézd meg. Itt van egy rövid szőke fordított bob. A leghosszabb állhosszú, így divatos rövid bob megjelenést kap. Szeretjük a vágást, mert elég tompa, így kijelentést tesz. Egy ilyen szőke, rövid bob új életet ad a hajadnak, és a hajadat sárgától a meséséig viszi.

Rövid szőke Bob

Forrás: @nikkifanell

52. Tüzes Bob frizura

Szereted a vörös hajszíneket? Akkor ez a frizura tökéletes lehet az Ön számára. A haj fordított vágással rendelkezik, és meleg réz színű, világosabb fényekkel. Imádjuk a színét, és biztosan feldobja a megjelenését. Újra létrehozhatja ezt a frizurát, vagy kipróbálhatja a tüzes színeket egy hosszabb fordított bobon.

Tüzes Bob frizuraötlet

Forrás: @ktmac614

53. Rövid fordított Bob

Következő lépésként mutatunk még egy rövid sort. A haj hátul nagyon rövid, elöl pedig csaknem az áll hossza. Ezzel a frizurával mindkét világból a legjobbat kapja. Kipróbálhatja a divatos rövid vágást, de bob stílusa is lehet az elülső haj miatt. Próbálja ki ezt a szőke megjelenést, vagy próbálja meg a vágást más színben.

Rövid fordított Bob

Forrás: @emilyandersonstyling

54. Göndör Lob

Ha a hosszabb hajvágást részesíti előnyben, akkor nézze meg ezt a haj ötletet. Ehhez a megjelenéshez a hajat hosszú, fordított bobba vágják. Mint látható, az eleje meglehetősen hosszú, a hátsó pedig a bob hossza. Ez csak egy divatos módszer a stílus viselésére. Egy másik remek ötlet azoknak a hölgyeknek, akik rövidebb vágást szeretnének kipróbálni anélkül, hogy túl drámai lenne.

Göndör szemű frizura

Forrás: @lindsey_does_hair

55. Kék és szőke Bob

Unod már a hajad és valami teljesen újat akarsz kipróbálni? Akkor ez a frizura tökéletes lehet! Itt van egy fordított bob, amely világos szőke és merész kék színű. A színek valóban felpezsdítik a hajat, és egyedi és kijelentő stílust hoznak létre. Ezt a megjelenést újrateremtheti, vagy bármilyen élénk színű vágást kipróbálhat.

Merész kék és szőke Bob

Forrás: @emilyandersonstyling

56. Nyári szőke Bob

Új frizurát keresel a nyárra? Akkor nézd meg ezt a következő ötletet. Ez egy hosszabb fordított bob, amely világos szőke árnyalatú. A vágás tökéletes a forró időjáráshoz, mert könnyen karbantartható és stílusos, és a színe felderíti a megjelenést. Próbálja ki ezt a szőke stílust, vagy válasszon melegebb szőke árnyalatot.

Nyári szőke Bob

Forrás: @maggiemh

57. Hosszú Bob kiemeléssel

Ezután egy másik hosszú bobot mutatunk. Az elülső haj sokkal hosszabb, mint a hátsó. Amit igazán szeretünk ebben a stílusban, az a legfontosabb. A fénypont a melegebb szőke a haj hátulján, és világosabb árnyalatú elöl. Ez egy egyedülálló ötlet, és valóban megmutatja ezt a fordított vágást.

Fordított hosszú Bob kiemeléssel

Forrás: @thestylistcrystal

58. Fekete és szőke fordított Bob

A következő frizura, amelyet meg kell mutatnunk, elegáns és divatos. Ehhez a megjelenéshez a haj fekete, és rövid, fordított bobba vágják. A haj eleje szőke kiemeléssel is rendelkezik. A fekete és a szőke olyan elegáns kombináció, és mint látható, a kontrasztos színek merész stílust hoznak létre, amely kiemelkedik a tömegből.

Fekete és szőke fordított Bob

Forrás: @infinityhairbyev

59. Élénk vörös haj ötlet

Következő hajötletünk tökéletes azoknak a hölgyeknek, akik fényes és merész frizurát keresnek. A haj rövid fordított vágással rendelkezik, és gyönyörű vörös árnyalatú. A hajban más színeket is használnak, például lila. Ez a több tónusú bob szuper stílusos, és bárki számára mesésen fog kinézni.

Élénk vörös haj ötlet

Forrás: @creationsbymarissa

60. Rövid tompa vágású Bob

Ezután egy egyszerű és stílusos hajvágásunk van. A bob fekete, tompa fordított vágással. Szeretjük ezt a frizurát, mert olyan divatos és könnyen viselhető. Az ilyen haj mindenkinek megfelel, és bármilyen színben gyönyörű lesz. Ismételje meg a rövidebb hosszúságot, vagy próbálja meg egy kicsit hosszabb ideig viselni a hajat.

Rövid tompa vágású Bob

Forrás: @emilyandersonstyling

61. Pasztell rózsaszín fordított Bob

Ha az összes merész vágás és szín nem az Ön számára, akkor ez a frizura tökéletes lehet. A hosszúságbeli különbség meglehetősen finom, és a bob a klasszikus hosszúság. Ezzel kipróbálhatja a divatos megjelenést, de a változás nem túl merész. Lehetővé teszi, hogy elegánsan viselje a stílust anélkül, hogy elkötelezné magát a túl rövid hajvágás mellett.

Pasztell rózsaszín fordított Bob

Forrás: @style.by.sarah

Reméljük, inspirálták ezeket a csodálatos fordított bob frizurákat!