61 szép napraforgó tetoválási ötlet, amelyeket most másolhat

51. Két szép napraforgó

A következő tetoválási ötlet több dupla napraforgót tartalmaz. Ezúttal egy kar tetoválásunk van, amelyen két nagy fekete tintás napraforgó látható. Szeretjük a két virágos tetoválásokat, lenyűgözően néznek ki. Ez egy szép design, amely mindenkinek megfelel. Próbáljon ki valami hasonlót, ha a tervezést máshol helyezik el a testen. Létrehozhat egy kisebb verziót is, és elhelyezheti máshol a testen.

Két szép napraforgó

Forrás: @renatomello.art

52. Napraforgó nyakörv tetoválás

Ezután van egy másik gallércsont tetoválásunk. Ennek két kis fekete tintás napraforgója van. Ez egy könnyen viselhető tetoválás, és eltakarható vagy bemutatható, ha úgy dönt. Ismételje meg ezt, vagy ugyanazt a mintát vagy különböző virágokat tetoválhatja a másik oldalon. Egy csipetnyi szín is hozzáadható.

Napraforgó nyakörv tetoválás

Forrás: @ali.baba.tattoo

53. Finom napraforgó

Imádjuk ezt a következő tetoválást! Itt van a valaha volt leglágyabb és legkényesebb napraforgó tetoválás. A csinos napraforgót a kar hátsó részén tetoválták, és csodálatosnak tűnik. Ez egy lenyűgöző tetoválás, és gyönyörűen ragadja meg a virágok eleganciáját. Egy ilyen tetoválás bárkinél pompásan fog kinézni, és bárhol a testén tetoválható.

Finom napraforgó tetoválás

Forrás: @tattooist_flower

54. Napraforgó comb tetoválás

Merész comb tetoválást keres? Ha igen, nézze meg ezt. Ez a tetoválás egy nagy napraforgót tartalmaz, amely a comb tetején van tetoválva. A részletek lenyűgözőek, és a design valóban kijelent. Kipróbálhat egy hasonló fekete tinta verziót, vagy hozzáadhat egy kis színt. Az akvarell csodálatos lenne egy ilyen tetoválásnál.

Napraforgó comb tetoválás

Forrás: @inditattoos

55. Egyszerű tetoválástervezés

Ezután egy egyszerűbb napraforgót mutatunk be. Ez a kialakítás a lábára van tetoválva, és minimális fekete napraforgó van benne. A napraforgó külső oldalán is van egy minta. Ez egy egyedi, művészi és divatos design. Különféle méretű napraforgót készíthet, és ez megfelel a legtöbb testrésznek. A kar, a borda, a láb, a boka és még sok más jó választás lenne.

Egyszerű tetoválás tervezés

Forrás: @raeatwoodtattoos

56. Nagy napraforgó tetoválás

Ha tetszik a nagyobb napraforgó minták, akkor szeretni fogja ezt a tetoválást. Itt van egy nagy napraforgó, amelyet a hát alsó részén helyezünk el. Ez egy merész és gyönyörű design. Szeretjük ezt, mert bár nagy testfelépítésről van szó, még mindig fedezhető vagy bemutatható, ha úgy dönt. Tehát mindkét világ legjobbjait élvezheti. Hozza létre újra a fekete tinta verziót, vagy adjon hozzá néhány élénk sárga színt.

Nagy napraforgó tetoválás

Forrás: @tattoomink

57. Színes napraforgó szív

Korábban a bejegyzésben egy szív alakú napraforgó tetoválást mutattunk be. Ha szerette ezt, akkor nézze meg ezt. Ez egy másik napraforgó szív, de ezúttal az összes napraforgó és a háttér színezett. Tehát ez olyan, mint egy fényesebb és élénkebb változat. Mint látható, gyönyörűen néz ki a színekkel.

Színes napraforgó szív design

Forrás: @brettspickardtattoo

58. Divatos és egyedi tetoválás

A következő tetoválás egy másik háromszög alakú. Van egy fekete tintás napraforgónk, háromszög kerettel a közepén. A kereten kívül a virág egyszerű, belül pedig a napraforgó sok részletet tartalmaz. Ez egy nagyon klassz és divatos ötlet. Ismételje meg ezt, vagy próbáljon egyszerűt belülről, és részletesen kívülről.

Divatos és egyedi napraforgó tetoválás

Forrás: @m_onicatattooer

59. Vincent Van Gogh ihlette tetoválásötlet

Ezután van egy másik Vincent Van Gogh tetoválásunk. Ez is a híres festményét tartalmazza, de a tetoválás háttér nélkül készült. Ez csak egy másik módot mutat be, hogy egy tetoválást a csodálatos művész ihletett. Ez egy menő tetoválás, és megmutatja a világnak, hogy szereted a művészetet. Egy ilyen kialakítás a legjobban illik a karhoz vagy a lábhoz.

Vincent Van Gogh ihlette tetováló ötlet

Forrás: @sero_studios

60. Félkövér kar tetoválás

Szereted a merészebb mintákat? Akkor nézd meg ezt. Itt van egy gyönyörű napraforgó kar tetoválás. Amit igazán szeretünk ebben, az, hogy a színek kicsit sötétebbek, a szár pedig meleg őszi tónus, nem pedig zöld. A színek igazán egyedivé teszik a tetoválást. Ez egy gyönyörű tetoválás, amely kiemelkedik.

Félkövér kar tetoválás

Forrás: @nickybania

61. Edgy Koponya és napraforgó

Ez a következő tetoválás izgalmas és nagyon művészi. A művész napraforgó koponyának nevezte, és csodálatosnak tűnik! Ez a napraforgó nem részletes, csak a körvonala van, és a koponya is fantasztikus. Ez egy szokatlan body art, és tökéletes azok számára, akik valami másra vágynak. Ismételje meg ezt, vagy további részleteket adhat a virághoz. Színes színek is hozzáadhatók.

Élénk koponya és napraforgó

Forrás: @wredeklooftattoo

Reméljük, inspirálták ezeket a napraforgó mintákat a következő tetováláshoz!