61 Szép pillangó tetoválás minták és elhelyezési ötletek

51. Egyedi rózsa dizájn pillangó szárnyakkal

Imádjuk ezt a következő tetoválást! Itt van egy nagy tetoválásunk, amely lenyűgöző rózsaszín rózsát tartalmaz. A rózsa egyszerűen gyönyörű, és a rózsaszín árnyalat annyira élénk és világos. Bár nem minden szirom rózsaszín, egyesek pillangó szárnyúak! Egyedülálló ötlet, hogy pillangószárnyak legyenek, mint néhány szirom, és csodálatosnak tűnik. Ha olyan tetoválást szeretne, amely kiemeli a tömegből, akkor ez az.

Egyedülálló rózsás tetoválás tervezés pillangó szárnyakkal

Forrás: @sureshmachutattoos

52. Kis váll tetoválás

Ezután van egy kis váll tetoválásunk. Ez két kicsi pillangót tartalmaz. Ez egy aranyos és szép design, amely mindenkinek megfelel. Ez tökéletes első tetoválásként, vagy azok számára, akik valami finomabbat akarnak. Ismételje meg ezt, vagy kettő helyett egy pillangója lehet. A merészebb testrajzhoz színt adhat hozzá.

Kis pillangók Váll Tetoválás

Forrás: @tattooer_sawori

53. Pillangó rózsákkal

A következő tetoválás egy másik rózsa és pillangó témát tartalmaz. Ez a kialakítás szép fekete tinta pillangót tartalmaz, és az egyik szárnya két rózsából készült. Nagyon szép és egyedi ötlet. A rózsa megjelenését bármilyen színű rózsával újra létrehozhatja. Vagy bármilyen típusú virágot használhat ehhez a kialakításhoz. Egy ilyen pillangó bárhová elhelyezhető.

Pillangó rózsákkal

Forrás: @castro_ink09

54. Lenyűgöző bordatetoválás

A bejegyzés elején megosztottunk egy pillangó borda tetoválást. Ha tetszett ez az ötlet, akkor nézd meg ezt is. Itt van egy finom és szép pillangó, amely a bordákra van tetoválva. Ennek nincsenek élénk színei, csak fekete, és csodálatosnak tűnik. Egy ilyen tetoválás mindenkinek jól fog kinézni, és időtálló, így soha nem fog kimenni a divatból.

Lenyűgöző pillangó borda tetoválás

Forrás: @lucasmilk

55. Finom pillangó test Art

Szeretjük ezt a következő tetoválást. Itt van egy finom és finom pillangó, amelyet a karra tetováltak. Ez a pillangó az egyik kedvencünk, mert más stílusú szárnyakat használtak ahhoz képest, amit általában látunk. A világos lila szín is lenyűgöző, és a teljes tetoválás csak varázslatosnak tűnik.

Finom pillangó test Art

Forrás: @tattooist_ara

56. Két kis pillangó

Ha szereted a két pillangó mintát, akkor ezt is látnod kell. Itt van egy másik verzió. Tehát ezúttal két kis pillangó van az alsó karon. Ez egy aranyos és egyszerű ötlet, amely mindenkinek megfelel. Újra létrehozhatja a kar tetoválását, vagy máshová helyezheti a pillangókat, például a bokát, a lábat vagy a hátat.

Két kis pillangó

Forrás: @tattooist_yuwon

57. Csinos láb tetoválásötlet

Ezután mutatunk egy másik csinos lábtetoválást. Ez egy mintás pillangót tartalmaz, amely közvetlenül a térd alatt van tetoválva. Ez egy elegáns és gyönyörű pillangó, de az egyedi elhelyezése tetoválást biztosít. Ez egy kijelentés, amely testművészetet alkot. Ismételje meg ezt, vagy hozzáadhat több pillangót a combhoz.

Szép láb tetoválás ötlet

Forrás: @anais_chabane

58. Divatos pillangó tetoválás

A következő tetoválás divatos és egyedi. Ez egy hátsó tetoválás klasszikus pillangóval. A pillangó mögött leveles kivitel és stílusos forma is található. A levelek és a geometriai kialakítás furcsább és szokatlan pillangót hoz létre. Próbáljon ki hasonló tetoválást, vagy adjon hozzá egy kis színt a merészebb megjelenés érdekében.

Divatos pillangó tetoválás

Forrás: @truelovetattooperuibe

59. Egyedi pillangó- és elefánttervezés

Ez a következő tetoválás egy másik furcsa. A dizájn elefántot tartalmaz, amelynek hátán nagyobb pillangó ül. Ilyen tetoválást még nem láttunk, és olyan egyedi. Egy ilyen tetoválás tökéletes azoknak, akik szeretik az állatokat. Hozzon létre valami hasonlót, vagy válasszon másik állatot a pillangóhoz.

Egyedi pillangó és elefánt design

Forrás: @lucasmilk

60. Pillangó nyakhát tetoválás

Ezután van egy másik tetoválásunk a tarkón. Ez a klasszikus pillangó, és a szárnyak gyönyörű mintákkal rendelkeznek, amelyekről a pillangók ismertek. Ez egy szép és könnyen viselhető tetoválás. Ez nagyszerű azok számára is, akik tetoválást szeretnének, amelyet eltakarhatnak vagy megmutathatnak, amikor úgy döntenek. Próbáljon ki valami hasonlót, vagy egy tetoválóbb tetoválás érdekében színt adhat a szárnyaknak.

Pillangó nyak hátsó tetoválás

Forrás: @trinatatuaje

61. Statement Making Body Art

Keresi a kijelentést alkotó testművet? Ha igen, ez tökéletes lehet! Itt van egy felkar tetoválásunk, amely sok különböző pillangót és virágot tartalmaz. Ez egy nagyon szép és merész ötlet. Ezt újrateremtheti, vagy a mintát egészen a karjáig lefelé veheti a teljes ujjú megjelenés érdekében.

Statement Making Body Art

Forrás: @vane.tattoo_

Reméljük, talált egy gyönyörű pillangó tetoválást, amelyet kipróbálhat!